Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Partner til erotisk webshop med digital markedsførings knowhow søges - joyful.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
www.joyful.dk
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Virksomhed/webshop lavet af softwareudviklere hvor alt er automatiseret ned til mindste detalje. Nu mangler der "blot" markedsføring og promovering. Der bliver allerede placeret ordre på webshoppen i dag - men da alt er automatisk kan vi sagtens håndtere mange flere. Er det noget for dig at bringe denne forretning til det næste niveau?

Vi vil stadig gerne være medejere af virksomheden og kan bidrage med mange års erfaring indenfor iværksætteri. Samtidig er vi eksperter i softwareudvikling og kan således lave rettelser i webshoppen når dette giver værdi.

Den partner vi leder efter til denne virksomhed har først og fremmest kompetencer indenfor digital markedsføring og branding. Han/hun har desuden en positiv tilgang til verden, et drive og engagement. En glad og ekstrovert person der ville få energi at arbejde omkring andre dygtige og spændende mennesker.

Partneren behøver ikke nødvendigvis investere likvide midler, men kan derimod opnå medejerskab via egen arbejdsindsats. Omsætning og indtjeningen er pt. ikke til at vi kan udbetale løn, ligesom vi hellere vil investere i yderligere vækst.
På sigt skal der naturligvis gerne kunne være plads til at kunne ansætte medarbejdere og udbetale løn.

I løbet af 5-10 år skal virksomheden gerne skaleres til andre markeder og/eller være afhændet. Så partneren skal se arbejdsindsatsen som en investering med fremtidig gevinst.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er pt ingen ansatte direkte i denne virksomhed.
Der er ikke mange ordre og der er ikke brugt penge/tid på markedsføringsinitiativer.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Som skrevet i teaseren er der tale om en fuldt ud automatisk webshop. Og da der er tale om dropshipping kunne vi hurtigt blive den erotiske webshop med flest produkter (som USP).
Besøg gerne joyful.dk for at se nærmere.

Markedsføringskanaler

Pt. desværre ikke ret mange steder.
Og det er netop de kompetencer vi er på udkig efter. Hvordan investerer vi klogest i SEO, PPC, PR osv., og hvordan driver vi yderligere trafik. (ofte ender den trafik vi pt. har med en ordre, så vores konverteringsgrad er ok)

Omkostninger

Der er pt stort set ingen omkostninger.
Ca. 1000,- pr. måned til server, nets mv.

Aktiver

Joyfuls stiftere driver en software virksomhed, samt et par andre virksomheder. Disse er beliggende i Sønderborg og flytter snart i nye egne kontorlokaler.
En fremtidig partner behøver ikke have sin daglige gang i Sønderborg men det må forventes at man mødes i partnerkredsen nogle gange hver måned.

Virksomhedens historie

Som ejere af SoftPart ApS har vi igennem mange år solgt konsulent ydelser til andre større virksomheder. Ulempen ved at sælge timer er at det salgsmæssigt ikke skalerer godt. Højere omsætning betyder at man skal sælge flere timer. Altså enten arbejde mere eller ansætte flere folk.
Derfor kom ideen med at lave en webshop. Og gerne en webshop hvor man kunne sælge tusinvis af varer om dagen uden at skulle foretage sig yderligere. Her blev siden joyful født - med automatisk vareimport system, automatisk ordre system osv.

Markedet

Markedet for online-forretninger er i generel vækst og tilsvarende er markedet for erotisk legetøj. Faktisk er dette marked særlig god som online-forretning, da kunderne kan købe diskret.
Markedet er under-udviklet og ikke følsomt overfor konjuktursvingninger.

Markedet (i Danmark) er drevet af én stor spiller (som netop er blevet solgt for +600 mill.) samt en lang række af mindre spillere, som er på vores niveau.

Pt. er forretningsmodellen drop-shipping via en samarbejdspartner i Holland. På sigt kan dette set-up ændres eller optimeres, men det kræver større volumen.
Derudover andre spillere på markedet vist at der er særdeles gode muligheder for private label, som oftere har en markant højere margin. Dette bør på længere sigt udnyttes.

Svagheder/udfordringer

Vores primære udfordring pt er at vi ikke har tid/viden til at markedsføre shoppen. Derfor mangler en partner som kan hjælpe med dette.

Altså markedsføre, brande og bringe shoppen til det næste niveau.

Stærke sider

Vi er blandt de bedste til udvikling af software og hjemmesider. Derfor kan vi lave alt hvad der vil være behov for til at gøre sitet til noget helt specielt - hvis det giver mening.
Der er ikke langt fra ide til handling...

Strategi

Pt. er strategien af få 1-2 partnere ind i ejerkredsen. Disse partnere skal være med til at skalere virksomheden ved hjælp af deres kompetencer indenfor forretningsudvikling og i særdeleshed SOME, SEO, PPC, PR. osv.
Virksomheden kan ikke udbetale løn, så partnere skal være indstillet på at arbejde ulønnet mod ejerskab% i virksomheden. Først på længere sigt vil der kunne udbetales løn.

Vision

Er som udgangspunkt ikke defineret 100%, og en ny partner vil få indflydelse på vision, mission og fremtidig strategi.

Ideel køber

Den partner vi leder efter til denne virksomhed har først og fremmest kompetencer indenfor digital markedsføring og branding. Han/hun har desuden en positiv tilgang til verden, et drive og engagement. En glad og ekstrovert person der ville få energi at arbejde omkring andre dygtige og spændende mennesker.

Til en start forventer vi at en fremtidig partner arbejder ulønnet ca. 20 timer ugentlig mod ejerskabs%. Altså behøver en partner ikke nødvendigvis investere kapital i første omgang.
Skal virksomhed accelererer hurtigere kan det blive nødvendig med kapitalindskud fra ejerskabskredsen, men dette først efter forudindgående aftale.

Forventelig skal ejerskabskredsen bestå af 3-4 partnere/ejere + mulighed for at give mindre % til fremtidige key-hires.

På sigt skal partneren gerne kunne fuldtidsansættes og modtage løn fra virksomheden

Opstartshjælp

Den nuværende ejerskabskreds bliver i virksomheden og vil være involveret med løbende sparring, udvikling og tilpasning af webshoppen.
Der vil naturligvis være en grundig intro og oplæring.

Den nuværende ejerskabskreds er indstillet på at det kan blive nødvendigt at indskyde kapital, såfremt væksten skal accelereres.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
20 måneder
Finansiering renter:
4 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5771

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
32973

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-09-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK