Medejer til erotisk webshop med digital markedsførings knowhow søges - joyful.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gå til hjemmesiden Shopsystem: nopCommerce
Gem annonce
www.joyful.dk
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Virksomhed/webshop lavet af softwareudviklere hvor alt er automatiseret ned til mindste detalje. Nu mangler der "blot" markedsføring og promovering. Der bliver allerede placeret ordre på webshoppen i dag - men da alt er automatisk kan vi sagtens håndtere mange flere. Er det noget for dig at bringe denne forretning til det næste niveau?

Vi vil stadig gerne være medejere af virksomheden og kan bidrage med mange års erfaring indenfor iværksætteri. Samtidig er vi eksperter i softwareudvikling og kan således lave rettelser i webshoppen når dette giver værdi.

Den medejer vi leder efter til denne virksomhed har først og fremmest kompetencer indenfor digital markedsføring og branding. Han/hun har desuden en positiv tilgang til verden, et drive og engagement. En glad og ekstrovert person der ville få energi at arbejde omkring andre dygtige og spændende mennesker.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er pt ingen ansatte direkte i denne virksomhed. Der er ikke mange ordre og der er ikke brugt penge/tid på markedsføring.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Som skrevet i teaseren er der tale om en fuldt ud automatisk webshop. Og da der er tale om dropshipping kunne vi hurtigt blive den erotiske webshop med flest produkter (som USP).

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er pt ingen omkostninger.

Aktiver

Vi har fælles kontorlokaler med software virksomhed.

Virksomhedens historie

Som ejere af SoftPart ApS har vi igennem mange år solgt konsulent ydelser til andre større virksomheder. Ulempen ved at sælge timer er at det salgsmæssigt ikke skalerer godt. Højere omsætning betyder at man skal sælge flere timer. Altså enten arbejde mere eller ansætte flere folk.
Derfor kom ideen med at lave en webshop. Og gerne en webshop hvor man kunne sælge tusinvis af varer om dagen uden at skulle foretage sig yderligere. Her blev siden joyful født - med automatisk vareimport system, automatisk ordre system osv osv.

Markedet

Markedet på dette område er i vækst og bliver typisk ike ramt så hårdt af lavkonjektur. Desuden er der ganske god avance på produkterne.

Svagheder/udfordringer

Vores primære udfordring pt er at vi ikke har tid/viden til at markedsføre shoppen. Derfor mangler en driver/medejer som kan hjælpe med dette. Altså markedsføre, brande og bringe shoppen til det næste niveau.

Stærke sider

Vi er blandt de bedste til udvikling af software og hjemmesider. Derfor kan vi lave alt hvad der vil være behov for til at gøre sitet til noget helt specielt - hvis det giver mening.

Strategi

Kontakt os gerne for en dialog omkring dette punkt.

Vision

Kontakt os gerne for en dialog omkring dette punkt.

Ideel køber

Den medejer vi leder efter til denne virksomhed har først og fremmest kompetencer indenfor digital markedsføring og branding. Han/hun har desuden en positiv tilgang til verden, et drive og engagement. En glad og ekstrovert person der ville få energi at arbejde omkring andre dygtige og spændende mennesker.
Til at starte med ville vi forvente at personen havde som minimum 5-10 timer i ugen der kunne bruges på at skabe nogle resultater. Gerne mere. Målet er at en medejer skulle være fuldtidsansat i Joyful.

Opstartshjælp

Vi vil stå til rådighed for følgende:
- Oplæring/startup.
- Sparring.
- Udvikling/tilpasning af hjemmesiden.

Vi kan også hjælpe økonomisk til kampagner/lønninger mm.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
100.000 DKK
Finansiering løbetid:
20 måneder
Finansiering renter:
4 %
Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4924

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
32973

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-09-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK