Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Bliv medejer af Danmarks lækreste ’slikbutik’

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kunne du tænke dig at blive investor (eller partner) i en veldrevet B2B og B2C webshop med flotte resultater? Og en hvor der allerede er styr på både strategi, målsætninger og processer? Så læs med her – vi sælger nemlig to andele på 10 % hver.
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Det ligger næsten i selve navnet – Kun Det Bedste. Det er i hvert fald et navn, der forpligter os til kontinuerligt at yde vores bedste for vores kunder, og give dem mulighed for at købe de bedste produkter til de bedste priser. Vores målsætninger er derfor også derefter: Vi vil være Danmarks foretrukne leverandør af unikke gaver i høj kvalitet.

Ejerkredsen består af udelukkende dedikerede mennesker, der brænder for at yde en god service og opbygge en profitabel virksomhed. Vi har på fire år opbygget en solid kundeportefølje, er blevet en attraktiv partner overfor vores leverandører og er altså en spiller, der bliver lagt mærke til på markedet.

Hvad vi søger: En medejer, partner, investor – kald det hvad du vil. Vi søger folk der har de strategiske kompetencer til at føre virksomheden videre sammen med os. Vi stiller høje krav til den kommende investor – ligesom I helt sikkert også vil gøre af os. Derfor ønsker vi følgende kvaliteter: Fremtidigt udsyn, strategisk snilde og konstruktive bidrag – dog ikke nødvendigvis i den daglige drift, men mere til de fire bestyrelsesmøder om året. Vi forventer derudover også, at den potentielle partner vil bruge sit netværk til at få Kun Det Bedste endnu mere ud over rampen.
Kun det bedste er lige præcist det. Og derfor søger vi også en stabil, proaktiv og kompetent partner, der kan hjælpe os med at blive Danmarks stærkeste brand inden for delikatessesegmentet.

www.kundetbedste.com

UPDATE – 20 april 2020

For de fleste Webshops opleves der en markant omsætnings fremgang i disse vanskelige tider, som er en hård tid for mange selvstændige, men med optimerede Webshops og nye tiltag, flytter mange mennesker indkøbskanaler – og vi har da også oplevet en markant vækst i de senest par måneder, og derfor er forventningerne til årets resultat blevet justeret.

Fremtidig ejerstruktur vil være som følgende:
30% - Charlotte Andersen - nuværende ejer
30% - Frank-Olesen Holding - nuværende investor
10% - ( solgt ) ny investor, tiltrådt 15. december 2019
5% - ( solgt ) ny investor, tiltræder 20. februar 2020
5% - ( solgt ) ny investor, tiltræder 20. februar 2020
10% - Til salg for ny partner / investor
10% - Til salg for ny partner / investor

En andel på 10% vil kræve følgende investering af ny anpartshaver:
666.000,- for medejerskab, inkl. andel af varelager, inventar og teknisk anlæg
(varelager pr. 1. april kr. 1.075.000,-)
10.000,- til anpartskapital
Total investering for 10% andel udgør kr. 673.000,-

Økonomiske nøgletal

Vi har opnået de stillede mål, og som vi navigere efter, for at følge de mål og den kurs vi satte, da vi etablerede virksomheden for 5 år siden. Der har været justeringer undervejs, da vi har opnået en større mængde sjællandske B2B kunder end vi have forudset. Vi har fra starten, afsat pæne beløb til markedsføring, for at blive synlig i et meget konkurrencepræget marked, og det er lykkedes, så vores 10 års plan er foreløbig lykkedes.

Virksomheden køre med forskudt regnskabs år

2015/2016
Omsætning 1.635.000 Resultat -386.000
2016/2017
Omsætning 5.110.000 Resultat 92.000
2017/2018
Omsætning 7.183.000 Resultat 147.000
2018/2019 -
Omsætning 8.153.000 Resultat -74.000
2019/2020 - Budget
Omsætning 9.375.000 Resultat 231.000
2020/2021 - Budget
Omsætning 10.781.000 Resultat 466.000
2021/2022 - Budget
Omsætning 12.398.000 Resultat 584.000
2022/2023 - Budget
Omsætning 14.257.000 Resultat 721.000
2023/2024 - Budget
Omsætning 16.396.000 Resultat 1.050.000

Omsætningstal er inkl. 25% moms.

Produktet

Kun Det Bedste er en veldrevet B2B & B2C Webshop, med eget Showroom og vi har opnået flotte resultater, med den rette strategi og mål på plads.
Vi er specialister i "søde" sager i en særlig høj kvalitet og med noget på hjertet. Vi mener selv, vi kan levere de fedest Firmagaver, og sætter en ære heri - og ser altid tingene fra kundens synspunkt og kommer med de rette løsninger.
Vi sætter kundeservice og kundepleje øverst, for kun på den måde kan vi opfylde de mål vi selv har sat, at blive Danskernes fortrukne "slikbutik" Vores kunder er da også enig, da vi score 9,8 på Trustpilot.
Vi har måske Danmarks største udvalg af Danskernes fortrukne drikkevare - Gin, og ved alt om det. Vi har lækre interiør produkter på hylderne, delikatesser og ganske unikke vare og gaveløsninger, som ikke ses på ethvert gadehjørne- og alt sammen skal have noget særligt at byde på og noget vi selv har lyst til at eje, og altid til konkurrencedygtige priser...
Det er grundtanken og ideen med Kun Det Bedste, og vi føre nogle af Danmarks stærkeste brands inden for delikatesse segmentet.

Markedsføringskanaler

Vores Webshop er en Shopify løsning. Vi har ekstern ekspertise til vores Adwords marketing, vi bruger internt mange ressourcer på Seo optimering, og med rigtige god resultater.

Vi er aktive på Facebook med mere end 4100 følger, vi er synlige på Instagram, på Pricerunner og score højt på Trustpilot ( 9,8 )
Vi har en store skare af modtager af vores nyhedsbreve, således vi kan målrette markedsføring til lige netop den kategori vi gerne vil i kontaktmed.
Vi har showroom / butik hvor alle er velkommen, og samtidig bruges dette til B2B møder, for at skabe den rette begejstring.

Ca. 55% af vores omsætning kommer fra B2B handel, 40% fra Webshoppen og resten fra onlocations handel.
75% af vores kunder kommer fra Sjælland.
71% af alle vores kunder er kvinder.

Omkostninger

Kun Det Bedste drives som en meget kosteffektiv virksomhed, hvor der til stadighed udnyttes de ressourcer og kompetencer vi selv besidder, for derigennem at optimere driften mest muligt, og have hånden på "kogepladen"
Der planlægges at flytte til nye lokaler med større showroom og bedre lager og håndterings faciliteter i det kommende regnskabs år.
I højsæsonen hyres der timelønnet personale ind, i forbindelse med pakning af ordre og gaveløsninger.

Shopsystem

Aktiver

Vi har et fuldt udbygget administrationslokale, med alle de tekniske hjælpemidler der er nødvendig for sund og god drift. Vi har et tidssvarende showroom, der udstråler kvalitet og god smag. Vi har tilknyttet pakkerum, lager faciliteter, ekstra udstillingsrum, med dertilhørende inventar.

Der forventes et varelager på kr. ca 912.000 pr. 31 januar 2020. Der er masser af emballage, og hvad der nødvendiggør en optimal drift.
Alt dette medfølger i forbindelse med handlen.
Ejerne af virksomheden i dag vil have en andel på 60% af virksomheden, og for nye investorer / medejer der investere 10% vil man få en andel på de 10% af hele virksomheden, herunder varelager, inventar og aktiver. Ligeledes vil man få overskudsandele på de 10%.
Varelager er inkl. 25% moms.

En andel på 10% vil kræve følgende investering af ny anpartshaver:
666.000,- for medejerskab
10.000,- til anpartskapital
Total investering for 10% andel udgør kr. 673.000,-

Varelager på 1.075.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 380.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Historien om den gode ide der blev til virkelighed, med klare mål for øje - der var og er grundtanken bag Kun Det Bedste.
Kun den allerbedste kvalitet tæller hos familien bag webshoppen Kun Det Bedste, der bliver drevet med hjerteblod, hårdt arbejde og en passion for luksusdelikatesser.

Fra fotografier til luksusdelikatesser. Nogle gange er karrierevejen uforudsigelig, og det har den i høj grad været i vores tilfælde.
Efter 25 år med detailhandel i det midtjyske, og altid med den gode og personlige service som grundsten i vores arbejde - har det vist sig, at gamle dyder fortsat har en stor betydning – også i en digital tidsalder.
Vi spurgte os selv, kan man stadig yde den service på en digital platform som en webshop er? Det har vist sig, at det kan man. Vi fornemmer klart, at et højt serviceniveau og sikker levering også virker på nettet. Vi vil gerne holde på vores kunder, og i dag har vi rigtig mange stamkunder, der vender tilbage igen og igen. Det er i virkeligheden meget enkelt: Behandl folk, som du gerne selv vil behandles, længere er den ikke…

Ideen til webshoppen og tilhørende showroom opstod på en inspirationsmesse med familien, og en del af baggrunden for succesen med Kun Det Bedste er netop, at det er et familieprojekt drevet af hjerteblod og hårdt arbejde:
- Vi var enige om, at vi kun ville sælge delikatesser og varer, som vi selv ville have lyst til at putte i munden eller have stående derhjemme.
Og jeg har også altid elsket at give gode, særlige og anderledes gaver til en forhåbentlig begejstret modtager, fortæller daglig leder Søren Andersen.
Tvivlen omkring loyalitet og kundemuligheder i en webshop blev hurtigt gjort til skamme, og i dag rammer Kun Det Bedste bredt helt fra enkeltpersoner til store virksomheder:
- Jeg havde jo ikke troet, at man kunne få loyale kunder på nettet, men god service og hårdt arbejde lønner sig. I dag kommer 75 % af vores kunder fra Sjælland, hvor man måske ikke har været så vant til samme høje serviceniveau og konkurrencedygtige priser, som vi kan tilbyde.

Kun Det Bedste har en "sleepingpartner", som var med til at sikre det nødvendige økonomiske fundament i forbindelse med opstarten af virksomheden, og har været en værdifuld partner siden starten.
Vi har været klar til og helt beviste om fra starten - At starte en ny virksomhed op fra bunden kommer man ikke sovende til. Man skal være klar på at tabe penge i starten, og man skal være villig til at investere alt, både penge, tid og kræfter – også når det er hårdt – så kommer lønnen og resultaterne også.

- Vores navn er ikke tilfældigt, vi sætter en ære i kun at lave det bedste. Vi specialiserer os i unikke firmagaver med luksusdelikatesser. Intet er for småt eller for stort, og vi går altid efter at have de lækre produkter på hylderne samt yde en rigtig god kundeservice, levering og konkurrencedygtige priser.

Men for at opfylde vores egne mål og ambitioner, søges der nu en eller flere investorer / partner, til at give os muskler nok og sparring til at komme op på øverste ”hylde”
Så kom med på en spændende rejse, der samtidig kan give et godt økonomisk afkast og samtidig være med til at fuldføre noget ganske unikt.

Strategi

Kun Det Bedste.com er en virksomhed som vil forene og smelte to verdner sammen. En dynamisk webshop med salg til både private og virksomheder, og god ”gammeldags” face-to-face salg til virksomheder ude ved kunden eller i vores showroom med salg af unikke gaver og alt samlet på et sted.

Vores erklærede mål og ambition er – og vil altid være: Altid åben og altid tilgængelig. Vi vil inspirere og holde øje med nye trends og koncentrerer os om et smalt udbud af attraktive produkter og unikke varer, som vil være oplagte gaveidéer for både firmaer og private, der ønsker at give noget væk man gerne selv vil eje.

Vi er en virksomhed hvor service, et smalt og unikt produktsortiment, kompetencer, integritet og tilgængelighed til stadighed vil være vores ambition og erklærede mål for, altid at kunne leverer jer unikke gaver i en særlig høj kvalitet, og altid med udgangspunkt i jer og med jer i centrum, deraf navnet kun det bedste.

Vi har produkter og varer på ”hylderne”, som ikke findes på ethvert gadehjørne eller enhver webshop. Vi sætter fokus på kun at have det bedste inden for hver produktgruppe og levere unikke gaveløsninger som begejstre. På den måde gør vi valget lettere, når der skal indkøbes julegaver, receptionsgaver, personalegaver, gaver til samarbejdspartner, eller bare til dem man holder af. JA – gaver man er stolte af at give væk!

Vision

Navnet Kun Det Bedste forpligter. Derfor vil vi altid have kunden i centrum i alt hvad vi fortager os, og kun på den måde kan vi opfylde vores egen Vision - at blive den foretrukne leverandør når der skal købes unikke gaver i særlig høj kvalitet og stadigvæk til konkurrencedygtige og attraktive priser!

Gaver med noget på hjertet - det hjælper vi med!

Ideel køber

Vi har ambitioner om mere: derfor søger vi nu investorer som kan tilføre kapital til virksomheden.
Vi drømmer om et større varelager for lynhurtig service, et større showroom/butik på sigt samt nye mærker på shoppen.

Derfor søger vi investor, medejer, samarbejdspartner- så nu er det muligt, at blive en del af Kun Det Bedste. Vi sætter 20% til salg af denne veldrevne virksomhed, som har opnået gode resultater og med et stort potentiale, klare mål og strategier. Vi udbyder 2 ejerandele a' 10% I Kun Det Bedste og der er også mulighed for at erhverve flere andele, alt afhængig af hvilke muligheder begge parter, ser for et fremtidigt samarbejde.
Vi stiller krav til den investor / partner vi søger, ligesom i helt sikkert vil gøre, og vi vil ikke bare tager jer for "pengenes skyld"

For at blive en del af Kun Det Bedste, skal man være empatisk, have god smag og "det lange lys på", bidrage konstruktivt, være en ligeværdig partner i forhold til Kun Det Bedste.
Den/de nye samarbejdspartner skal som udgangspunkt ikke deltage i den daglige drift, men skal være katalysator og sparringspartner, ved mindst 4 bestyrelsesmøder årligt og bruge sit knowhow, sit netværk og kompetencer for at være med til at videreudvikle virksomheden.

Det vil også være en fordel man har knowhow med drift at webshops, eller kendskab til delikatessesegmentet eller besidder kompetencer inden for B2B salg.

Fremtidig ejerstruktur vil være som følgende:
30% - Charlotte Andersen - nuværende ejer
30% - Frank-Olesen Holding - nuværende investor
10% - ( solgt ) ny investor, tiltrådt 15. december 2019
5% - ( solgt ) ny investor, tiltræder 20. februar 2020
5% - ( solgt ) ny investor, tiltræder 20. februar 2020
10% - Til salg for ny partner / investor
10% - Til salg for ny partner / investor

En andel på 10% vil kræve følgende investering af ny anpartshaver:
666.000,- for medejerskab
10.000,- til anpartskapital
Total investering for 10% andel udgør kr. 676.000,-

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
11593

Sælger kontaktet:
30

Følger annoncen:
20

Annonce id-nummer:
31192

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-03-2019
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Udbudspris 666.000 DKK