Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 600.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Skandinaviens største legehus sortiment med salg til institutioner og private - Omsætning 1 - 5 mio kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Kvalitet og design har været kendetegnet - Dækningsgrad 70- 74%
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Mini Houses er Skandinaviens største legehus koncept, hvor høj kvalitet og dansk design har været kendetegnende. Salg til mere end 13 lande, med hovedvægt på Danmark og Norge. Kundesegmentet er forhandlere, institutioner samt private. Salget er foretaget med lav markedsføring, men mere "mund til mund".

Sælger er åben overfor at indgå i salgsarbejdet for en fremtidig køber. Evt. provisionhonorar, samt salgsmål af nuværende ejer kan aftales, enten som igangsætning for ny ejer, eller på mere permanent løsning.

Miniby konceptet blev udviklet i 2015 (3- 7 legehuse pr Miniby), og står på 14 campingpladser i Danmark, 14 campingpladser i Norge samt mere end 30 børnehaver i Danmark og Norge. Der ligger et klart vækstpotentiale i Miniby - samt større profil på nettet.

Produktionsapparatet er intakt med produktionsforme og skærelister, og er udtænkt enkelt og simpelt - med henblik på en effektiv produktion. Der er mulighed for at leje eller købe eksisterende produktionslokaler og tilhørende bolig, men dette er ikke et krav fra sælgers side.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 1 - 5 mio kr.
Dækningsgrad 70- 74%
Virksomheden har været drevet fra enkeltmandsvirksomhed med op til 2 medarbejdere.

Produktet

Vi ønsker at tilbyde salg af legehuse, lige fra usamlet og umalet, til den helt færdige løsning - færdigmalet og monteret på kundens adresse. Vores legehuse er produceret i henhold til DS 1176 - salg til institutioner. Strukturen omkring produktions apparatet er gearet til vækst.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en hjemmeside.
Virksomheden har en facebookside.

Varelager på 150.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Ideen bag Legehytten.dk samt Mini Houses, var et ønske om at levere lækre legehuse til private og institutioner. I 2015 udviklede vi Miniby, for at kunne tilbyde en større serie til institutionsmarkedet. Når vi har eksekveret en kunde, møder vi stort set altid tilfredshed med resultatet.

Markedet

Vores marked til private købere, er fra mellem indkomst til high end. Vores marked blandt børnehaver er alle, idet vores produkter er specielle, kan de også købes af børnehaver hvor der er indkøbsaftaler i kommunen. Bemærk at Norge er et stort vækstpotentiale både på privatsiden samt til institutioner, idet 60% af alle børnehaver i Norge er privatejede. Samtidig er vores produkter konkurrence dygtige på det norske marked, og nordmænd har tradition for at købe danske produkter. (møbler, køkkener etc.) I dag har vi et stort antal huse stående i Norge.

Svagheder/udfordringer

Vi er svage på markedsføring samt fokus på netsalg.
På produktsegmentet har vi ikke direkte konkurrenter på privatsiden, og til institutioner er vi den niche, de store institutions aktører ikke har.

Ideel køber

Den rette køber kan være:
Sælgeren som ønsker sit eget, og ansætter til produktion.
Institutionsvirksomheden som køber den produkt portefølge de ikke har i deres sortiment, og som alle institutioner indkøber.
Tømmeren der elsker sit håndværk, og får assistance til markesføring.

Opstartshjælp

Sælger ønsker at give køber en god overgang, i forhold til indkøring af prodution.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2681

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
31418

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-05-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 600.000 DKK