*NY PRIS: Vækst-klart tøj brand med fokus på bæredygtighed.

Skovbrynet, Bagsværd
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Varelager, brand, leverandør, webshop, domæne, sociale medier og emballage sælges - en unik mulighed for at overtage et tøj brand med mange muligheder.

Har du en drøm om at starte egen virksomhed? Her er din chance. Jeg sælger Savsmuld Apparel, et tøj brand med fokus på rå minimalistiske designs i naturlige farver, bæredygtigt og etisk korrekt produceret.

Virksomheden er 100% køreklar - med i salget hører et varelager på 6 forskellige produkter i et bredt udvalg størrelser, en fuld funktionsdygtig webshop, sociale medier med over 500 følgere og højt engagement, kontakt og introduktion til producenten, samt emballage og andet lagerinventar.

I forbindelse med salget vil jeg selvfølgelig være behjælpelig med at sætte dig ind virksomhedens systemer, opsætning, lagerstyring og svare på evt. spørgsmål der måtte være.

Økonomiske nøgletal

I købet overtager du et varelager til en værdi af 105.109 kr. samt andet nødvendigt lagerinventar.

Webshoppen har en gns. ordrerværdi på 371,95 kr.

Produktet

Savsmuld Apparel er et dansk brand, som producerer bæredygtigt tøj. Vi har indtil i dag lanceret 2 kollektioner, med hhv. en signatur t-shirt, en hoodie, to par jeans og to sweatshirts, hvoraf vores jeans har været vores bestseller.

Visionen var at skabe et brand, som tilbyder tøj i minimalistisk stil, designet i danmark med fokus på høj kvalitet til en overkommelig pris. Tøjet er let at sammensætte både med resten af Savsmulds produkter, men også produkter fra andre brands.

Samtlige designs er lavet med egne mål og pasformer i tæt dialog med producenten, som har været en stor hjælp ift. sparring og generel best practice samt brancheviden.

Alle produkterne er produceret af organisk bomuld og GOTS certificeret - hvilket sikrer bæredygtighed i hele produktets livscyklus.

Markedsføringskanaler

Virksomhedens salg har hidtil primært været organisk gennem strategiske samarbejder og sociale medier. Med et øget fokus på SOME marketing, SEO og SEM har virksomheden et stort potentiale både ift. brand opbygning og øget eksponering.

Omkostninger

Virksomheden kan vedligeholdes med et meget lavt cash burn ift. domæne og webshop, jeg har opgivet de forskellige omkostninger nedenfor hhv. faste- og variable omkostninger (primært fragt).

Faste udgifter:
*Shopify (webshop) = 39 USD månedligt
*Domæne hosting hos one.com = 109 kr. årligt

I alt= 3370 kr. årligt i vedligeholdelse

Variable udgifter:
*DAO fragt = 42 kr. pr. pakke

Indtil videre har jeg drevet lager fra egen bopæl - det er muligt at outsource dette, hvilket jeg gerne hjælper med at finde muligheder til.

Shopsystem

Aktiver

Omsætningsklart varelager på 105.109 kr.

Varelager på 105.109 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.660 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Man kan komme rigtig langt med gå på mod og ved at være handlekraftig, hvilket særligt gælder i forretning. Personligt, startede jeg Savsmuld på mit andet år i gymnasiet, altså fuldstændig grøn mht. at drive en virksomhed.
Jeg oplevede dog hvor hurtigt man tillærer sig nye kompetencer, når man bliver smidt ud i udfordringer og skal løse problemer - jeg mener derfor, at det vigtigste er, at du er afklaret med, at virksomhedsdrift kan være udfordrende, men samtidig ekstremt lærerigt, og at du er motiveret til at give det en ekstra indsats og arbejde hårdt for at føre Savsmuld til "næste niveau".

Da Savsmuld er et tøjmærke, er der visse kompetencer, der er særligt nyttige inden for marketing og opbygning af brand. Jeg har listet dem nedenfor. Personligt mener jeg, at det er en god idé at outsource disse kompetencer, hvis du ikke har interesse i at lære dem selv. Du kan komme langt ved at fokusere på det, du er bedst til, og lade eksperter håndtere resten.

Kompetencer, der giver en konkurrencefordel at have internt:

Markedsføring, især på sociale medier og SEM
Content creation, herunder digitalt, video og fotografering
Website opbygning, der er visuelt tiltalende og optimeret til søgemaskiner (SEO)

Opstartshjælp

Jeg er super fleksibel ift. opstartshjælp af Savsmuld. Umiddelbart forstiller jeg mig at opstartshjælp kommer til at indeholde hjælp til flytning af varelager, opsætning af IT-systemer og guide til disse, introduktion til producent.

Hvis ydeligere hjælp ønskes, så er jeg også meget åben overfor det.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
20.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1295

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36673

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-09-2023
Udbudspris 49.000 DKK