Dropshipping plakat webshop med historiske kort

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
96.000 kr omsat

Webshoppen sælger plakater af historiske højdemålebordskort fra årene 1860-1899 med et let moderne look. Den blev oprettet i slutningen af april 2020, og omsætningen steg hurtigt til 29.000 kr. i maj, 54.000 kr. i juni og 35.000 kr. i juli. Salget blev primært drevet af Facebook Ads. I juli indtraf der dog en uheldig situation, hvor min annoncekonto blev lukket, selvom jeg ikke overtrådte nogen retningslinjer med helt almindelige annoncer for plakater.

Derefter begik jeg en fejl og forsøgte at oprette en ny annoncekonto, da lukningen trak ud. Som følge heraf er det nu umuligt for mig personligt at få en annoncekonto igen. Siden da har der kun været lidt sporadisk salg, da der ikke er gjort noget aktivt for at sælge produkterne. Jeg er dog overbevist om, at salget ville have været betydeligt højere, hvis jeg ikke var blevet udelukket fra Facebook Ads.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsatte for ca. 96.000 kr i de første tre måneder i 2020 da jeg åbnede webshoppen. Dette var med et overskud på 22.000 kr efter alle udgifter inkl. annonce udgifter.

Produktet

Kort sagt er der en pæn, funktionel webshop med et simpelt dropshipping-arrangement, som blot kræver en person, der vil stå for at promovere og drive salg for butikken. Jeg kan ikke selv lave annoncer længere og er heller ikke ekspert i det. Så nu skal Anno Plakat sælges til en, der kan tage det videre. Enten vil jeg sælge 100%, men jeg kunne også være interesseret i at sælge 50%, hvor køberen så skal stå for promovering, sociale medier, reklamer osv., og jeg kan stå for hjemmeside og plakatdesign.

Produktet på siden er 50x70 cm plakater af forskellige danske byer (flere kan laves). Kunderne har generelt været tilfredse, hvilket også fremgår af Trustpilot.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkring nogle hundrede kr i måneden til webhotel, betalingsløsning osv.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1601

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36187

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-04-2023
Udbudspris 30.000 DKK