Care Wellness - butik i indkøbscenter i Vejle med løn til ejer på 450.000 (thaimassage & wellnessmassage).

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Beliggende på bedste placering med 2 - 3 mio. forbipasserende årligt.

Konceptbutikken udbyder massage i luxuriøse omgivelser, og har givet overskud lige fra opstarten. Den er beliggende på den bedste placering midt i Danmark i Vejles populære indkøbscenter Bryggen, hvor der ifølge udlejer passerer 3 mio mennesker om året.

Butikken er designet af en indretningsarkitekt, der igennem mange år har arbejdet med indretning af kædebutikker i detailhandelen, i en kombination af dansk og thailandsk æstetik. En stor del af inventaret er erhvervet og hjemsendt fra Thailand, bl.a. kraftige bambusstokke samt autentiske brikse, som ikke kan erhverves i Danmark.

Alle medarbejdere har thailandsk oprindelse. De har desuden alle certificeringer og minimum 3 års erfaring. Medarbejderne er meget personligt passionerede omkring at levere et topprodukt. Kvaliteten af service og massage i konceptbutikken har allerede givet os de bedste anmeldelser på Facebook og Google.

INGEN HENVENDELSE I BUTIKKEN! Skriv venligst til peterbjornrasmussen@gmail.com.

Økonomiske nøgletal

Forventet 1. års resultat:
Omsætning 1.100.000
Husleje: 180.000
Deltidsmassører: 445.000
Forbrugsartikler: 12.000
Ansvarsforsikring: 5.000
Abonnementer: 6.000
Diverse: 2.000

Forventet endeligt overskud 1. år: 450.000 ( = løn butiksejer, som arbejder fuldtid )

Overskud før skat: 450.000 DKK

Produktet

Vores koncept og ydelser kan ses bedst på www.carewellness.dk.

De tidligste brugerundersøgelser anskueliggjorde, at ca. 60% af vore kunder ikke tidligere havde fået wellnessmassage så markedet er meget stort. Dette procenttal er naturligvis blevet mindre i forbindelse med konceptbutikkens pga. mange stamkunder. I alt har vi på et lille års tid registreret over 600 kunder i vores database, hvilket for størstedelen er kvinder i aldersgruppen 21 - 75 år. Konceptbutikken vokser fortsat med nye kunder og stigende omsætning.

Markedsføringskanaler

Vi har IKKE anvendt penge på markedsføring i konceptbutikken, fordi den ligger på en prime location, hvor udlejer oplyser at der passerer 3 mio. kunder årligt. Vi markedsfører på facebook og andre kanaler med bl.a. konkurrencer, som ofte får mange hundrede kommentarer fra vores primære målgruppe i lokalområdet.

Care Wellness facebook-side har mere end 700 likes, men vokser hele tiden. Vi har til vores opslag stor glæde af indkøbscentret Bryggens facebook-side, som har over 12.000 likes.

Vi udsender et kort nyhedsbrev ca. hver 3. måned. Hjemmesiden ligger placeret på Google med flere links på både side 1 og side 2, når man søger på Wellness Vejle m.v.

Varelager på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 195.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Forretningen er startet at 2 kvinder.

I modsætning til mange forretninger som sælges, så har det ikke været krævende for os at få mange kunder og etablere et flot overskud.

Vi har fået hurtigt overskud, fordi vi brygte meget tid på grundig planlægning før opstarten. Desuden har vi etableret en effektiv branding med en stærk visuelt identitet, samt højt serviceniveau. Vi har ramt vores målgruppe præcist med vores webside, facebook, foldere osv., ved effektivt at anvende SEO og Google Analytics. Da dette er indkørt er der ikke brug for at fokusere væsentligt på dette område igen foreløbig.

Markedet

Vi oplever, at der er stor efterspørgsel efter massage i den luksuriøse ende. Der eksisterer ingen lignende konkurrenter, som ligger på en prime location i et indkøbscenter. Omsætningen har siden opstarten i 2018 været stigende, og vi forventer fortsat vækst i de kommende år.

Vi har endnu ikke fokuseret på markedsføring til lokale virksomheder, hvor der godt kunne ligge en betydelig omsætning. Alt vores omsætning er pålagt moms, og med fradragsmulighed for virksomheder, så kan medarbejdere få en særdeles attraktiv massageaftale, evt. betalt af arbejdsgiveren.

Lejemålet er ideelt, da der er plads til at udvide med flere rum/brikse løbende, hvorved omsætningen kan forøges betydeligt, uden der skal investeres mange tusinde i udbygning af lokaler.

Svagheder/udfordringer

Vi kan ikke umiddelbart se trusler. Tværtimod er der mulighed for at udvide med flere Care Wellness butikker, hvis køber ønsker dette.

Stærke sider

Vi har fra starten sat os på det luksuriøse massagemarked, og vore priser ligger kun minimalt over massører, som ligger på langt ringere placering og uden branding. De priser vi tilbyder ligger endda væsentligt under hvad typiske danske massører forlanger, og mange kunder der vælger vores specialister indenfor f.eks. sportsmassage for at spare penge. Wellness-branchen er i betydelig vækst, hvilket smitter positivt af på vores forretning.

Ideel køber

Den ideele køber er en person med interesse for at give andre mennesker en god oplevelse indenfor wellness og massage.

Køber kan samtidig have et ønske om, at have sin egen forretning på et højt niveau, idet Care Wellness er etableret som et high-scale wellness-sted midt i Danmark (Vejle), svarende til de wellness-butikker man oplever i Thailand på 5-stjernede hoteller og i business-områder, såsom Sathorn og Silom i Bangkok.

Køber har IKKE brug for en baggrund indenfor massage, hvilket den nuværende ejer ikke har.

Køber har IKKE brug for at lave opsøgende salg, fordi konceptbutikken ligger på en prime location i et populært indkøbscenter med oplyst 3 mio passerende om året.

Butikken kan med fordel udvides til andre Wellness-områder eller flere afdelinger, da der allerede er en stor kundebase, som er registreret med e-mail i vores bookingsystem.

VENLIGST INGEN HENVENDELSE I BUTIKKEN. Send mail til peterbjornrasmussen@gmail.com eller ring på 20626060.

Opstartshjælp

Af hensyn til både medarbejdere og den store etablerede kundekreds vil vi anbefale en overgangsperiode, hvor køber og sælger arbejder sammen i konceptbutikken, og ellers i henhold til aftale i forbindelse med salget.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
125.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
6 %

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1470

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31858

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-09-2019
Udbudspris 125.000 DKK