Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

butik i indkøbscenter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Beliggende på bedste placering med 2 - 3 mio. forbipasserende årligt.

Konceptbutikken udbyder massage i luxuriøse omgivelser, og har givet overskud lige fra opstarten. Den er beliggende på den bedste placering midt i Danmark i Vejles populære indkøbscenter Bryggen, hvor der ifølge udlejer passerer 3 mio mennesker om året.

Butikken er designet af en indretningsarkitekt, der igennem mange år har arbejdet med indretning af kædebutikker i detailhandelen, i en kombination af dansk og thailandsk æstetik. En stor del af inventaret er erhvervet og hjemsendt fra Thailand, bl.a. kraftige bambusstokke samt autentiske brikse, som ikke kan erhverves i Danmark.

Alle medarbejdere har thailandsk oprindelse. De har desuden alle certificeringer og minimum 3 års erfaring. Medarbejderne er meget personligt passionerede omkring at levere et topprodukt. Kvaliteten af service og massage i konceptbutikken har allerede givet os de bedste anmeldelser på Facebook og Google.

Markedsføringskanaler

Varelager på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 195.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Vi oplever, at der er stor efterspørgsel efter massage i den luksuriøse ende. Der eksisterer ingen lignende konkurrenter, som ligger på en prime location i et indkøbscenter. Omsætningen har siden opstarten i 2018 været stigende, og vi forventer fortsat vækst i de kommende år.

Vi har endnu ikke fokuseret på markedsføring til lokale virksomheder, hvor der godt kunne ligge en betydelig omsætning. Alt vores omsætning er pålagt moms, og med fradragsmulighed for virksomheder, så kan medarbejdere få en særdeles attraktiv massageaftale, evt. betalt af arbejdsgiveren.

Lejemålet er ideelt, da der er plads til at udvide med flere rum/brikse løbende, hvorved omsætningen kan forøges betydeligt, uden der skal investeres mange tusinde i udbygning af lokaler.

Svagheder/udfordringer

Vi kan ikke umiddelbart se trusler. Tværtimod er der mulighed for at udvide med flere butikker, hvis køber ønsker dette.

Stærke sider

Vi har fra starten sat os på det luksuriøse massagemarked, og vore priser ligger kun minimalt over massører, som ligger på langt ringere placering og uden branding. De priser vi tilbyder ligger endda væsentligt under hvad typiske danske massører forlanger, og mange kunder der vælger vores specialister indenfor f.eks. sportsmassage for at spare penge. Wellness-branchen er i betydelig vækst, hvilket smitter positivt af på vores forretning.

Opstartshjælp

Af hensyn til både medarbejdere og den store etablerede kundekreds vil vi anbefale en overgangsperiode, hvor køber og sælger arbejder sammen i konceptbutikken, og ellers i henhold til aftale i forbindelse med salget.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
125.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
6 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2233

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31858

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-09-2019
Udbudspris 125.000 DKK