Skønhedsklinik i Aarhus - laser hårfjerning og fedtfrysning.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Enkeltmandsvirksomhed, hvorfor alle aktiverne skal sælges og ny ejer kan starte identisk klinik op.

Skønhedsklinik i Åbyhøj (Aarhus), hvor der er plads til alle. Vores koncept er at give den bedste service, behandling og resultat, til en pris hvor alle kan være med. Vi gør meget ud af at give en personlig betjening og få kunderne til at føle sig "hjemme" i trygge omgivelser. Dette har givet os en del loyale og tilbagevendende kunder.

Klinikken sælges med alt inventar - dog skal maskinerne enten købes eller leases (ikke regnet med i salgsprisen).
Diode laser 1 stk = 105.000 ex moms kr.
Kryolipolyse (Fedtfrysningsmaskine) = 110.000 ex moms kr.
Leasingudgiften afhænger naturligvis af hvor meget man ligger i udbetaling og antal måneder. Vi betaler på nuværende tidspunkt kr. 7.100 ex moms i alt for 2 maskiner, fordelt på 36 måneder og 30% i udbetaling.

Vi bruger på nuværende tidspunkt Gecko som booking- og journalsystem. Bemærk at prisen vil ændre sig, hvis du gerne vil overtage kundekartotek. Prisen er dog ikke fastsat.

Salgsprisen på klinikken er ikke 100% fastsat da den afhænger af om man ønsker inventar, leasing eller køb af maskiner mv. Vi er åben for dialog.

Økonomiske nøgletal

Virksomhede startede som et "hygge" job ved siden af et fuldtidsjob. Efter en omgang corona nedlukning, graviditet, ny rolle som mor og inflation - har overskuddet ikke altid været der til at markedsføre klinikken. Klinikken sælges da jeg ønsker at få mere tid med mit barn og forhåbenligt få endnu et lille familiemedlem. Der er stort potentiale i klinikken og konceptet som vi kører, hvorfor jeg gerne vil give en anden muligheden for at føre dette videre, fremfor blot at lukke ned.

Produktet

Vi tilbyder laserhårfjerning og fedtfrysning til både mænd og kvinder. Som en ekstra ydelse tilbyder vi også lash lift og brow lamination, dog er fokus for os laserhårfjerning og fedtfrysning. Vi hjælper kunderne med at forkæle sig selv til en pris hvor alle kan være med - næsten 40% af kunderne er studerende. Kunderne føler deres hverdag bliver nemmere og de får mere selvtillid ved hjælp af vores behandlinger.

Mange døjer med indgroet hår, uønsket hårvækst, irriteret hud mv. her hjælper laser hårfjerning allerede efter 1 behandling. Prisen er på et niveau så det svarer til en voksbehandling, hvorfor mange vælger laserhårfjerning, da denne behandling permanent reducerer hårvæksten. Vi gør brug af en diode laser med 3 bølgelængder og kølende laserhovede, hvorfor behandlingen er smertefri.

Fedtfrysning "sælger" vi som en hjælpende hånd til et vægttab, livsstilsændring eller til den stædige "delle" som aldrig vil forsvinde, uanset hvad man gør. Ved normalt vægttab vil man ikke kunne punktforbrænde, hvorfor mange går lidt død i vægttabet idet, at det "trælse" fedt er sidst om at forsvinde. Ved fedtfrysning kan man destruerer 20-25% af fedtcellerne på et bestemt område, hvorfor man nu har mulighed for at få bugt med det fedtdepot som man ønsker.

Der er rig mulighed for at tilbyde flere skønhedsbehandlinger, såsom lash extension, akryl og gele negle, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, massage mv. Kan også med fordel bruges som et klinikfællesskab.

Markedsføringskanaler

Vi bruger som udgangspunkt instagram, som er koblet til facebook siden. Vi har i en periode på 3-4 måneder gjort brug af Google ads, men grundet travlhed har vi sat det på pause, da vi ikke kan følge med pga. bemandingen. De fleste kunder kommer enten fra instagram, google ads og fra anbefalinger fra eksisterende kunder. Der er gjort brug af influencere på Instagram hvor de har fået en rabatkode.

Omkostninger

Husleje: afhænger af lejemål.

Løn: afhænger naturligvis om man selv kan arbejde eller om det blot er ansatte som skal det. De fleste i branchen forventer mindst 190 kr. i timen.
Forsikring afhænger af om man leaser eller køber. Det anbefales naturligvis at have forsikring på maskinerne.
Variable omkostninger afhænger af antallet af kunder - der bruges 1-gangs lagener til hver kunde ca. 3 kr. pr. stk.
Ved fedtfrysning bruges der også Frysepads som koster ca. 30 kr. pr. stk.

Aktiver

Klinikken kan overtages med alt inventar og hjemmeside, så du kan starte op fra dag 1.
Jeg vil naturligvis være behjælpelig med hvor vi bestiller varer fra mv.

Varelager på 6.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 65.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Konkurrencen på markedet har taget til siden starten, dog har vi ikke kunne mærke det som så, idet vores koncept adskiller os fra de store og dyre klinikker. Der er stort potentiale i klinikken hvis man fokusere mere på markedsføring. Jo synligere vi er på sociale medier, jo flere nye kunder kommer der. Vi har bevidst skruet lidt ned for markedsføring, for at kunne følge med.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne kan være at der findes mange klinikker som tilbyder samme behandlinger, dog er det vigtigt at fokusere på hvordan vi adskiller os fra dem. Dette nævner kunderne også selv - at de synes vi formår at holde prisen nede og stadig være professionelle.

Stærke sider

Vi har bevidst valgt en lokation udenfor centrum, idet huslejen er væsentligt billigere, der er 2 timers gratis parkering, det er let tilgængeligt for både gående, cyklister, busser og biler. Motorvejen er blot 2-3 min kørsel, hvorfor vi har kunder helt fra Odense af. Det kan nemlig godt betale sig for dem at tage turen herop, med de priser og ydelser vi har. Mange kunder vælger os netop pga prisen og beliggenheden, da de slipper for at lede efter parkering midt i byen og betale.

Strategi

Vi har altid kørt virksomheden som et "hygge" job, hvorfor vores fokus har været at få kunderne til at føle sig hjemme og i trygge omgivelser. Vi får næremest et "veninde" forhold til kunderne, da man ser dem med 1-2 måneders mellemrum og får sig en snak om alt mellem himmel og jord, samtidig med at de forkæler sig selv med en behandling.

Vision

vi vil gerne vise at alle kan få disse behandlinger, uden at skulle betale dyre domme. De fleste af vores kunder er studerende, hvilket bekræfter at vi har priser hvor alle kan være med.

Ideel køber

En ideel køber er enten en eksisterende klinik /konkurrent, som ønsker at udvide, eller en som gerne vil have sin egen selvstændige klinik. Det er et job som ikke føles som arbejde, idet man hurtigt får et forhold til kunderne og glæder sig til at møde ind og se dem igen. Jeg sprang personligt selv ud i det, og vil vurdere enhver kan det, særligt når det er en virksomhed som allerede kører. Man vil løbende lærer hvordan virksomheden skal drives, men det vigtigste er at give kunderne en god behandling og service. Så længe kunderne kommer igen, vil det køre ganske udemærket. Såfremt man ønsker at få virksomheden til at vokse, vil jeg anbefale at man fokuserer på markedsføring, da der er et stort marked for det.

Tidsmæssigt vil man sagtens kunne passe det som et 37 timers job, det afhænger naturligvis af hvad man selv ønsker at investerer i virksomheden. Det vil være en fordel hvis man kan tilbyde tider efter kl.16 nogle hverdage og enkelte weekender. Disse tider er meget attraktive, da kunderne ikke skal gøres til "besvær" ved at tage fri fra arbejde mv.
Vi tager feks. 500kr for behandling af armhulerne, dette sættes der 30 min af til. Altså pr. laser maskine kan du forvente at tjene 1000kr. i timen.

Det er meget fleksibelt at have dette job, da du selv styrer hvornår kalenderen er åben for bookinger.

Opstartshjælp

Jeg kan muligvis tilbyde at blive ansat som behandler for en periode på timebasis, såfremt det ønskes.
Jeg vil være tilgængelig på mail og telefon de første 2 måneder som udgangspunkt, derefter vil jeg foretrække hvis det kun er "akutte" henvendelser. Jeg sørger naturligvis for at oplyse jer om de typiske udfordringer man kan støde på og hvordan disse skal løses og/eller hvem man skal kontakte.

Oplæring af maskinernes drift er inkluderet i prisen. Såfremt der er behov for kursus i laserhårfjerning vil det være mod betaling.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1559

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36614

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
24-08-2023
Udbudspris 40.000 DKK