Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 70.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Rosévognen ApS er klar til nye ejere

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Rosévognen er sommerens hit, vi sælger da vi ikke har tid til at tage ud med den længere.

ROSÈVOGNEN TIL SALG
Konceptet med Rosévognen, har eksisteret siden 2018, og vi blev de heldige købere i 2019, og har siden da drevet virksomheden, som et hobbyprojekt. Grundet tidsmangel, har vi besluttet os for at sælge konceptet videre, da der er masser af potentiale for denne skønne vogn.
Vognen blev ombygget i 2022, og er blevet designet til at være så funktionel og effektiv som muligt. For at kunne servere kolde drikkevarer hele tiden og hurtigt, har vi fået installeret et anlæg, hvor fustager kan tilkobles. Det har derfor også været muligt for os at servere både, vin, øl og cocktails på fustager. Vi har deltaget i mange fede arrangementer, langet meget vin over disken og vognen er altid et hit, dens charmendende udseende får mange til at betragte den, tage billeder af den og booke den selv til deres næste arrangement.
OBS: Vi har allerede nu forspørgsler på arrangementer henover sommeren.
Konceptet indeholder følgende: • Campingvognen • Anlæg • Fire anlægspistoler + falcon 2 • To barkøleskabe • Hjemmeside • Facebook profil med 3,2 tusind følgere • Instagram med 500 følgere • 3 x20L sangeria i fustager • 1x30L rosé fustage • 1x24L rosé fustage • Kander (1L) ca 160 stks • +1000 glas i forskellige størrelser.

Regnskab

Afkastningsgrad
-134%
Soliditetsgrad
50%
Likviditetsgrad
200%

Økonomiske nøgletal

I 2023 var vognen slet ikke ude og rulle, der var derfor ingen betydelig omsætning, og der blev derfor heller ikke udbetalt løn.
I 2022 var lønudgifterne kr. 221.715,00. Da det har været en hobby virksomhed, har vi kun udbetalt løn når vi har været ude med den.

Produktet

Rosévognen har været et populært indspark til diverse firmafester, streetfoodmarkeder og festivaler.
Vi har både rullet ud med fri bar løsninger og betalingsbar. Vi har til tider også bare lejet vognen ud, hvor kunder selv har hentet og returneret den.

Markedsføringskanaler

Vores kunder har ofte set vognen ude til et arrangement, og derefter booket os. Vi har brugt meget få penge på markedsføring, det har kun været at booste opslag på FB. Vognen sælger sig selv.

Omkostninger

Den eneste faste omkostning til vognen er en parkeringsplads eller opbevaring hvor den kan stå. Da det var en hobbyvirksomhed for os, har vi ikke udbetalt løn med mindre vi har været ude med den.

Aktiver

Vi har et mindre varelager: 3 x20L sangeria i fustager • 1x30L rosé fustage • 1x24L rosé fustage • Kander (1L) ca 160 stks • +1000 glas i forskellige størrelser

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Der er ikke en vogn som Rosévognen, den skiller sig ud blandt alle andre foodtrucks og barvogne.
Den gode fortjeneste at specielt været når den har været booket ind til firmafester, dette har været både kun med vin, men også med komplet bar.

Svagheder/udfordringer

Det er en campingvogn af ældre dato, og den trænger derfor til en kærlig hånd.

Stærke sider

Den lyserøde farve fanger alle, folk er nysgerrige, når de ser at vinen kommer fra "pistoler" bliver de endnu mere nysgerrige, og vil vide mere.
Pga. vores anlæg har vi ikke skulle håndtere flasker fra vin, og vin på fad er både mere bæredygtigt samt nemmere at have med at gøre hvis der er travlt.

Opstartshjælp

Vi står til rådighed overfor den nye køber, med både gode råd, vedligehold af anlæg og kontakter indkøb af vin.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8159

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
38227

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-04-2024
Udbudspris 70.000 DKK