Beauty & wellness butik til salg

Søtorvet, Hvalsø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Søtorvet, Hvalsø, Midtsjælland

Flot klinik i 100 m2 store, nye og lyse lokaler og med 2 behandlerrum, der med foldedør kan kombineres til ét stort. Kæmpestor lounge med pedicure-møbel m. 2 siddepladser, negleteknik-bord, kasse-disk, stol til tandblegning, piercing-stol og spejl samt 3 designer-stole til ventende kunder.

Thekøkken og toiletrum med vaskemaskine og tørretumbler og vask med underskab.

Klinikken ligger i Hvalsøs hjerte på Søtorvet med stor glas-facade, og kun 5 minutters gang fra stationen. Naboerne er bl.a. en stor café, Din Tøjmand, Sportigan, mfl.

Hvalsø er en midtsjællandsk stations- og pendlerby i kraftig vækst, hvorfor Søtorvet i øjeblikket udvides til dobbelt størrelse.

Der er meget lidt konkurrence på klinikkens ydelser, ligesom der også er kunder fra nærliggende byer, også de større som Roskilde og Holbæk.

Økonomiske nøgletal

I 2022 var omsætningen knap ½ million inkl. moms.
Bemærk: Der har kun været åbent 25-30 timer ugentligt fordelt over 5 dage.
Omsætningen kan forøges væsentligt ved længere åbningstid, og/eller bedre udnyttelse af lokalerne ved f.eks. at udføre flere behandlinger på samme tid (2 behandler-lokaler + negleteknik/tandblegning i forrummet). Det kræver selvfølgelig at man er flere medarbejdere. Evt. kunne man også vælge at have åbent sent nogle dage, så pendlerne kan nå at komme hjem.
Vi har ikke selv kunnet løfte omsætningen til mere end ovenstående, da vi selv fokuserer på vores anden klinik og vi har haft udfordringer med at skaffe kvalificerede medarbejder-ressourcer til klinikken i Hvalsø.
Bemærk også at konkurrencen er minimal. Før åbningen af Søtorvet-arkaden i slutningen af 2018, blev der udført en borgerundersøgelse af, hvilke forretninger man ønskede i byen. Her lå en beauty/wellness klinik højt på ønskelisten, og det var grunden til at vi blev spurgt om vi ville åbne en afdeling her. Vi er blevet taget godt imod og har masser af glade kunder, og i og med at Hvalsø vokser kraftigt, er vækstpotentialet for forretningen også enormt stor.

Produktet

Skønhedsbehandlinger, vipper, bryn, negle, ansigtsbehandlinger, voks, massage, tandblegning, Blomdahl øre-piercing, osv.

Markedsføringskanaler

Vi har ikke gjort en særlig stor indsats på markedsføring via sociale medier, men vi har:
Kundedatabase med ca. 1.700 personer (ca. 450 på nyhedsbrev)
Facebook-side med 392 følgere
Instagram med 87 følgere
Der er sidste år investeret i markedsføring på sociale medier, hvilket har givet rigtigt gode resultater.

Omkostninger

Meget lav husleje og driftsomkostninger, hvilket gør det yderst attraktivt at bygge videre på forretningen uden at løbe en stor risiko.

Husleje: 7.000 kr./mdr.
Aconto varme: 150 kr./mdr.
Aconto vand: 167 kr./mdr.
Aconto el: 333 kr./mdr.
Aconto fællesudgifter: 500 kr./mdr.
Aconto skatter og afgifter: 224 kr./mdr.
Aconto markedsføring: 1.200 kr./mdr.
CBIT booking-/kassesystem inkl. leje af Dankort terminal: 1.550 kr./mdr.
TDC Fibernet 200/200 Mbit: 255 kr./mdr.
Telefoni: 280 kr./mdr.
Webhosting: 410 kr./mdr.
Verisure alarm: 475 kr./mdr.
Vinduespudsning: 225 kr./mdr.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi købte i 2017 en større spa og wellness klinik i Køge. Omkring 1½ senere blev vi pga. vores ry og rygte spurgt, om vi havde lyst til at udvide forretningen med en ny klinik i Hvalsø, som der iflg. en borgerundersøgelse i Hvalsø var efterspørgsel efter.

Vi tog udfordringen op, men har måttet konstatere, at det er svært at drive en forretning, når man ikke er der selv. Det har derudover været meget svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft.

Vores forretning i Hvalsø har været en stor del af vores liv de seneste 5 år, og det gør meget ondt at skulle sælge den, da vi ved at den har enormt potentiale. Vi har dog bare ikke kræfter og ressourcer til at drive den på fornuftig, økonomisk vís.

Markedet

Selvsagt er priserne i Hvalsø lavere end i f.eks. København, hvor mange i Hvalsø pendler til. Derfor vil Hvalsø-borgerne også gerne benytte lokale og billigere tilbud.

Hvalsø vokser meget, netop fordi det er en pendlerby, der bygges nyt og der er kommer mange unge familier til. Der er derfor enormt potentiale og minimal konkurrence.

Svagheder/udfordringer

Man skal ikke købe forretningen for udelukkende at have ansatte, som udfører behandlinger. Man skal være der selv og så kan man ansætte eller udleje til selvstændige, og så vil det være en endog meget fornuftig forretning og indtjening.

Stærke sider

Der er ingen større konkurrenter i nærheden. Hvalsø er en stærkt voksende stationsby, med masser af pendler-familier. Der er ved en borgerundersøgelse udtrykt ønske om en beauty-/wellness forretning på det nye gadestrøg, Søtorvet. Der er et stort kundegrundlag, og alle muligheder for stor vækst, hvis man selv er i forretningen hver dag.

Strategi

Med den minimale konkurrence, har vi i stor grad formået at blive Hvalsø's foretrukne beauty/wellness-sted. Vi har dog haft svært ved at skaffe medarbejder-ressourcer, hvilket har betydet at forretningens potentiale ikke er blevet udnyttet.

Vision

Visionen er at blive lokalområdets foretrukne behandlingssted, samt også gerne trække kunder fra de større, nærliggende byer som Holbæk og Roskilde, hvilket vi faktisk allerede gør.

Hvis vi fortsætter med at udbyde kvalitetsbehandlinger er vækstpotentialet meget stort.

Ideel køber

Den ideelle køber er den, som f.eks. er uddannet kosmetolog/kosmetiker, massør e.lign., og som ønsker sin egen klinik med et sikker kundegrundlag og uden risiko for store, driftsmæssige udgifter.

Opstartshjælp

Vi vil i høj grad hjælpe i op til 3 måneder efter overdragelsen. Vi ønsker kun at den nye ejer af klinikken bliver succesfuld.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
6 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1143

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35595

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-11-2022
Udbudspris 150.000 DKK