Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Tøjbytteapp med 8000 downloads

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Har du en drøm om at arbejde med cirkulær mode og gøre en forskel via din helt egen virksomhed?

Så kan du springe størstedelen af det indledende arbejde over ved at erhverve vores cirkulære modeplatform (app), der er velegnet til at videreudvikle, så den passer til netop din forretningsidé!

Sharedrobes har de seneste 3 år arbejdet på at nytænke måden mode forbruges på via vores cirkulære garderobe-app, der hjælper kvinder med at forny deres garderober uden at belaste planeten eller pengepungen. Med vores app, kan kvinder enten forny deres garderobe ved at bruge deres eget tøj som betaling i swaphandler eller låne tøj fra andre brugere til særlige lejligheder i lukkede garderobefællesskaber. Altså er Sharedrobes langt fra lig de gængse secondhand apps på markedet - og en spændende løsning med et kæmpe potentiale både nationalt og globalt!

Hvad får du i handlen:

- Sharedrobes appen inkl. vores brugere (ca. 8000 downloads), der er tilgængelig i både App Store & Google Play
- Sharedrobes tøjlager, der kan bruges til at afholde swapevents / tøjbyttemarkeder
- Sharedrobes brandet samt sharedrobes.com domænet
- Sharedrobes’ kanaler på de sociale medier: Instagram (2850 følgere), TikTok (155 følgere) og Facebook (600 følgere)
- Alle vores prototyper med forslag til videreudvikling af appen

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 35.000,00 kr.

Omsætningen er primært opnået ved events, hvor vi har afprøvet og testet dele af vores digitale løsning i et fysisk setup.

Sharedrobes platformen er i øjeblikket gratis at bruge, da vores fokus har været at tiltrække brugere til platformen.

Al hidtidig udvikling er finansieret med egne midler.

Produktet

Sharedrobes har siden 2020 arbejdet for en mere cirkulær forbrugeradfærd inden for mode, og sidste år lancerede vi en tøjswap app til kvinder. Desuden har vi et tøjlager med secondhand tøj, som indgår i handelen, såfremt det ønskes.

Sharedrobes udbyder i dag en innovativ platform til tøjswap, lån/udlån og garderobehåndtering der er understøttet af forskellige teknologiske komponenter, der gør det muligt at integrere garderobeskabe til forskellige formål. F.eks kan appens brugere dele deres tøj i grupper med venner og naboer i fælles garderobeskabe - vi kalder dem Sharedrobes. Når de swapper og deler, bliver brugerne vurderet baseret på tøjets stand, og hvor godt tøj behandles for at øge tilliden - lig ratingsystemet på Airbnb. Uden for disse grupper kan brugerne finde inspiration fra andre brugeres skabe og outfits og komme med swapanmodninger fra garderobeskabe i nærheden for at forny garderoben uden at belaste pengepungen.

Tøjlageret kan besigtiges enten på vores fysiske lager, eller ved at vi sender nogle billeder.

Markedsføringskanaler

Aktiver

Aktiver inkluderet i prisen er ca. 200.000 DKK

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Sharedrobes henvender sig primært til det kvindelige Gen Z-segment i byområder. Kvinder, der i stigende grad foretrækker bæredygtige løsninger og prioriterer cirkulært forbrug. Vores kvantitative undersøgelser viser, at 80% af kvindelige Gen Z'ere ønsker at blive mere bæredygtige i deres modeforbrug, og at 61% allerede deler tøj med venner til fester, mens 31% deler til hverdagsbrug. Desuden var 79 % af kvinderne fra vores forskning villige til at låne eller dele deres garderobe oftere med venner.

Cirkulært tøjforbrug er et voksende globalt marked med en årlig vækstrate på +10% fra 2018-2023, hvilket indikerer et stort internationalt potentiale for en løsning som vores i de fremtidige år. I 2023 forventes markedet at have en værdi på 71 milliarder dollars på verdensplan og 476 i 2023. Markedet forventes desuden at vokse 10 - 20 gange hurtigere end det almindelige detailmarked. Markedets størrelse skønnes at bestå af ca. 15,7 millioner mennesker (Serviceable Available Market) og er voksende på grund af stigende cirkulære tendenser.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1206

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36455

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-07-2023
Udbudspris 150.000 DKK