Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Kursusvirksomhed - Omsætning 1,3 mio. kr i 2017 - Overskud 150.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
+300 videoer indenfor Økonomi, Adobe, Office og digital markedsføring
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Grundet private forhold sælges min kursusvirksomhed nu, med håb om at nye ejere kan fører den videre og opnå sit fulde potentiale.

Der har det senest år været fokus på udvikling af digitalt materiale til virksomheden som på nuværende tidspunkt udgør +300 videoer, som led i en strategi om at udbyde et hidtil uset koncept i branchen. Samtidig har vi udvidet udbuddet af kategorier, opdateret hjemmesiden og påbegyndt online markedsføring fra 2018, som i første kvartal har resulteret i en fordobling af omsætningen.

Økonomiske nøgletal

2017:
Omsætning: ~1,3 mio. kr.
Aktiverede udviklingsomkostninger: ~900.000 kr.
Driftsresultat ~700.000 kr.
Resultat: ~150.000 kr.
Omsætning 1. kvartal 2018: ~550.000 kr.
Driftsresultat: ~200.000 kr.

Regnskab

  • Omsætning:1.300.000 DKK
  • Ebitda: 700.000 DKK
  • Resultat før skat: 150.000 DKK
  • Balancesum: 1.460.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Virksomheden udbyder kurser indenfor Økonomi, Adobe, Office og digital markedsføring i hele landet. Vi benytter unikt udviklet kursusmateriale, som har resulteret i en lang række faste kunder der løbende booker os på baggrund af vores høje kvalitet i undervisningen. Vores undervisere trænes i bestemte undervisnings teknikker og har sans for at nå alles behov i lokalet.

Dette gør os unikke fra mange andre i branchen, hvor især økonomiområdet har høstet stor anderkendelse.

Som sidestykke til den fysiske undervisning er der påbegyndt udvikling af et digitalt univers, hvor køber kan overtage det påtænke koncept, som er hidtil uset i kursusbranchen.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsføres via nuværende direktørs netværk, samt online salgskanaler i form af Google, Facebook, Finduddannelse mfl.

Heraf er de faste kunder etableret igennem netværk, hvoraf en stor del af den stigende omsætning kommer organisk via online salgskanaler. Virksomheden vil således ikke være følsom på omsætningen i forbindelse med overdragelsen.

Omkostninger

Virksomhedens primære omkostninger består i lokaler, lønninger samt relaterede udgifter til undervisningen i form af materiale og forplejning til kursisterne.

Aktiver

Aktiverne består primært at aktiverede udviklingsomkostninger bestående af løn til udvikling af digitalt materiale. Herudover eksistere der tilgodehavende depositum for virksomhedens lejemål i københavn.

Markedet

Virksomheden operere på forskellige markeder, som er defineret ud fra kategorien/faget der undervises i. Office er således markant mere konkurrencepræget end udbuddet for økonomikurser, hvilket også afspejles i omsætningen og den generelle markedsføringsstrategi.

På økonomiområdet er vi relativt godt med og vækster eksponentielt, samt har gode faste aftaler på kunder. Adobe, Office og Digital Markedsføring er ligeledes i vækst, men ikke lige så eksplosivt, som vi ser på økonomiområdet.

Svagheder/udfordringer

Det stigende udbud af digitale kurser modtager stigende efterspørgsel, som virksomheden også er opmærksom på og allerede på nuværende tidspunkt er forberedt på at konkurrere med. En køber vil således skulle kunne udnytte disse fordele, men vil muligvis kræve en ekstra investering til platformen.

Stærke sider

Vores alsidighed og dygtige undervisere møder stor begejstring fra både kursister og kunder. Vi bruger unikt materiale og undervisningsteknikker som imødekommer størstedelens behov.

Herudover er det udviklede online materiale på nogle af vores fagområder hidtil uset i markedet, og køber har dermed mulighed for at være firstmover både med mulighederne i strategien for virksomheden, samt online materiale.

Strategi

Vores strategi har hele tiden været at udnytte eksisterende drift til udvikling af det fremtidige koncept. Dette er der blevet investeret godt 1 mio. kr. i af eksisterende ejere, og der er grundlag for en sund og vækstene virksomhed allerede på nuværende tidspunkt.

Vision

Virksomhedens vision er at imødekomme alle former for læring så dybt og bredt som muligt både nationalt og internationalt. Dette værende både i form af digital og fysisk og blended learning.

Ideel køber

Den ideelle køber er eventuelt selv underviser eller driver sin egen kursusvirksomhed, og har lyst og passion til at drive nuværende virksomhed til sit fulde potentiale.

Opstartshjælp

Nuværende ledelse bistår gerne i opstart som en del af købesummen, og vil også kunne være til rådighed som underviser/udvikler på konsulentbasis i fremtiden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2257

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29819

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-04-2018
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Udbudspris 750.000 DKK