Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Klinik for laserbehandlinger sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Kosmetisk laser (IPL/YAG/RF), Terapeutisk Laser (High level IV)

Spændende klinik og god investerings mulighed.

Laserklinik, som er et ApS sælges pga. alvorlig sygdom i blandt anpartshaverne.
Klinikken er 1 ½ år gammel der er lavet markedsføring via Downtown og SEO optimering. Klinikken har en fuldt booket kalender hver dag. Laser er et fantastisk redskab at arbejde med. Det virker og giver dermed glade og tilbagevendende kunder. Laser er et produkt med fremtid i, både kosmetisk og terapeutisk.

Behandlinger der foretages er:
• Permanent hårfjerning med IPL – god maskine der udføre smertefrie behandlinger. MEGET populær hos vores klienter.
• Carbon Peeling med YAG – nænsom og meget effektiv ansigtsbehandling.
• Terapeutisk laser high level, som anvendes til hud udfordringer som: acne, strækmærker, ar og sår healing,
smertelindring antiinflammatoriske behandlinger på hud, bindevæv, muskler, ligamenter, knogler og nerver.

Overtager klienter samt klippekort på disse. Der er meget mersalg/nysalg. Der er en mulighed for en mentorordning med vores dagligeleder, så i kan komme godt igang.

Hvad koster det:
Kontant pris kr. 400.000.

Månedlige ydelser ud over salgsprisen:
-Evt. overtagelse af lokale hvor lejen pr. md. er (incl. en p-plads i kælderen) kr. 5.500. - klinikken kan flyttes der er kun 1 md. opsigelse på nuværende lejemål.
-Hjemmeside drift
-Bookingside drift
-Telefon

Hvad skal i selv sørge for:
-Forsikringer
-Diverse registreringer og evt. fremtidige samarbejder.
-Betalingsløsninger


Økonomiske nøgletal

Årsregnskab 16/17 indberettet med underskud - hvilket er meget naturligt da det er klinikkens første årsregnskab.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Hvad får I:

• Hjemmeside; lavet i WordPress – let at vedligeholde, der er lavet SEO optimering på hjemmesiden til alle behandlingerne og siden er nu klar til Google optimering. Domæne overdragelse, der er en årlig ydelse til DK hostmaster og One.com. Hjemmesiden er klargjort til webshop.

• Facebook side med knap 200 følgere – der er ikke gjort det store arbejde i dette.

• Booking og kassesystem (Gecko) der er en årlig grundydelse på systemet og der faktureres månedligt for forbrugsydelser som ved afsendelse af SMS. Der er registreret ca. 500 kunder i databasen, hvor der kan sendes nyhedsbrev til ca. 400 af dem.

• Utencilier – herunder behandlingsprodukter, sprit, servietter…… Alt hvad der bruges i en klinik.

• Inventar

• Undervisning og supervision af den nuværende daglige behandler i en periode hvis der er behov. Der tilbydes et tæt samarbejde i en overdragelsesperiode så igangværende klippekort kan bruges op af klienter på en god måde så klienterne stadig vil bruge klinikken som behandlingssted. Denne periode kunne vi foreslå at behandlingerne udføres af klinikkens nuværende daglige leder (uden nogen beregning), I bliver undervist i behandlingerne og vores klienter bibeholder en god oplevelse af behandlingerne på klinikken. Det er vigtigt for os at vores klienter ikke får en dårlig oplevelse ifm. salget – det er jo klinikkens levebrød.

• Telefonnummer overdrages – der er selvfølgelig et abonnement der betales månedligt for.

Markedsføringskanaler

Facebook side med ca 200 følgerer - der er ikke lavet det store arbejde, men der er lavet byggesten til let at kunne booste forretningen herigennem.
Hjemmeside - der er lavet SEO optimering i 12 måneder og siden er klar til at starte Google ADwords arbejde.
DownTown er brugt som markedsførings kanal til visse behandlinger.
Nyhedsbrev - MailChimp er brugt, men senest er der lavet nyhedsbrev direkte igennem booking systemet som er en limosine model ift. booking systemer. Her er der ca. 400 klienter der har sagt ja til at modtage nyhedsbrev.
Hjemmesiden er opsat med en blog her kan der laves indlæg og arbejde med markedsføring på den måde også.

Omkostninger

Omsætning 2017 kr. 350.000.
Omsætningen forventes at være stigende i 2018. Der har kun været én behandler til at genererer denne omsætning.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er et partnerskab på 3 personer som er passionerede indenfor behandling med laser. Vi lavede klinikken fordi vi brænder for at gøre en forskel i menneskers liv.
Vi har gjort en stor forskel i livet for mange allerede, hjulpet med at få udbedret hud tilstande, smerte lindret og helet skader.
Desværre må vi sælge klinikken da der er opstået alvorlig sygdom af stationær karrakter i vores lille trio, det har gjort at vi har været i mange overvejelser omkring klinikkens fremtid og derfor har valgt at sælge vores lille perle.

Markedet

Markedet er bredt og varierer for de forskellige behandlinger.

Generelt er laserbehandling for alle. Carbon Peeling ansigtsbehandling er for alle aldre og køn. Hårfjerning med IPL er for alle aldre og køn, dog skal man være opmærksom på at grå hår IKKE kan fjernes. Terapeutisk laser er for alle aldre og alle køn.

Svagheder/udfordringer

I en ung forretning vil der altid være udfordringer. Men vi tror vi har været igennem det meste. Hvis du har en oprigtig interesse kan vi tage en snak.

Stærke sider

Laserbehandlinger er MEGET effektive behandlinger og DET er fremtiden indenfor skønhed og velvære.

Strategi

I 2018 er planen at arbejde med Google ADwords og Facebook optimering. Ligeledes er samarbejde med et firma som Bloggers Delight en god mulighed for stor eksponering.

Vision

Gennem flere år har vi erfaret, hvorledes langt de fleste af vores patienter har direkte gavn af den terapeutiske laserbehandling – enten som eneste behandlingsform eller som et vigtigt supplement til deres terapi.

Det er vores ambition, at flere og flere patienter i fremtiden vil blive tilbudt terapeutisk laserbehandling – og også blive henvist til denne behandlingsform. Succesfulde behandlinger vil være en vinding for alle parter – både set fra patientens men i høj grad også fra et mere samfundsøkonomisk synspunkt.

Men een ting er terapeutisk laserbehandling – en anden ting er kosmetisk laserterapi. Vi har valgt at tilbyde begge felter indenfor laserterapi. En støt stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger betyder, at vi med IPL-laserbehandling kan tilbyde permanent hårfjernelse til både mænd og kvinder over 18 år. At være med til at sørge for, at vores patienter eller klienter på denne måde kan højne deres velvære og selvværd, er at mål i sig selv for vores klinik.

Ideel køber

Der kan være flere typer ideelle købere, men vi ønsker en køber der vil indgå i et samarbejde i overdragelse perioden, så vores klienter får den bedst mulige oplevelse af salget.

Opstartshjælp

Vi tilbyder at lavet et samarbejde hvor vi uddanner, vejleder og superviserer i en overdragelseperiode.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3541

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29867

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
17-04-2018
Udbudspris 400.000 DKK