Barsels app / mødre- & fædregruppe app med samarbejdsaftaler - Til både IOS og Android.

Komplet koncept + næsten færdig app

Omsætning Ikke oplyst
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2018

Færdigudviklet barsels-app koncept + næsten færdig app er udviklet.

Der er allerede lavet samarbejdsaftaler med sundhedsplejersker, jordemødre, mentorer og andre vigtige samarbejdspartnere på tværs af kommunerne/regioner i Danmark, og der er stor opbakning omkring app’en fra både kommende brugere samt sundhedssektoren. Konceptet er skalerbart til andre lande, og vi har fået flere henvendelser fra udlandet fra brugere der mangler et sådan tilbud udenfor Danmark. Derudover er app'en udviklet på både dansk og engelsk.

App’en er ca. 85% færdigudviklet til både IOS og Android, og koden til dette kan tilkøbes.

Der er lagt over et års arbejde i projektet fra tre mennesker. Vi er nødsaget til at stoppe med projektet grundet tiden, og håber at der er nogen der vil tage dette spændende koncept i mål.

Indtjeningen fra app’en vil komme via begivenheder og premium abonnement for brugerne.

Produktet

Barsels app’en til IOS og Android tilbyder barslende en nem og enkel måde at kommunikere på gennem en innovativ platform, hvor alt er samlet ét sted. Her kan du danne fællesskaber via mødre- og fædregrupper, online terminsgrupper og planlægge aktiviteter via kalenderen i app’en.

Vi innoverer måden de barslende mødes i dag, og alle de vigtigste funktioner samlet i én og samme app. Mødregrupper, fædregrupper, terminsgrupper og aftalekalender. Derudover er der planlagt lokale begivenheder samt podcasts i kommende versioner.

Hele app’en er bygget op på engelsk og herefter oversat til dansk. Dette betyder at alle kan være med, og at den er skalerbar til andre lande. Vi har oplevet stor efterspørgsel på denne app fra udlandet, hvor der ikke på samme måde findes mødregrupper.

Markedsføringskanaler

– Der er opsat Facebookgruppe, Instagram profil og hjemmeside.
– GDPR er overholdt og lavet
– Google analytics er opsat
– Yderligere markedsføringskanaler og strategi er beskrevet i forretningsmodellen

Økonomiske nøgletal

– Der er lagt flere tusinde timer i app’en fra os, i form af research, udvikling, businessplan, design af app, hjemmeside mm.
– Pris for udvikling af app’en indtil 85% færdig er ca. 100.000 kr. Denne version kan ses i Testflight.
– Indtjeningen fra app’en vil komme via begivenheder og premium abonnement for brugerne.

Omkostninger

Årlig app licens
Domæne plads + webhotel

Aktiver

Teknisk platform
Vores tekniske platform er gennemtænkt og appen er forberedt til Amazon AWS Cloud. Vores teknologi er baseret på et administrativt modul som er bygget op i Laravel (webportal). Appen er udviklet i Xamarin på både iOS og Android som er den nyeste måde at udvikle apps på og yderst fremtidssikret, og det gør det nemmere for andre udviklere at overtage projektet.

Al udvikling ligger i GIT under strukturede forhold. I forhold til videreudvikling, så ligger viden om app’en hos et udviklerhus der har hovedsæde i UK men selvest kompetencerne er lokaliseret i Indien. De ville kunne videreføre projektet til slut inden for en kort periode, hvis en køber ønsker dette. App’en testes i TestFlight.

Når det gælder Babyo App'en så er den 85% færdigudviklet og klar til funktionstest. Designet er yderst gennemtænkt, med fokus på brugervenlighed samt klargjort til fremtidige moduler. Fremtidig Cloud omkostning estimeres til 30$ pr. måned hos AWS. Det skal siges at Appen er gennemtænkt med GDPR og man vil kunne slette brugere via det administrative modul.

Virksomhedens historie

Ideen til Babyo App opstod under en barsel et sted i Danmark. Nærmere bestemt i Jyllands hjerte, Viborg. Her var frustrationerne store over, at det tidligere tilbud fra sundhedsplejerskerne, om hjælp til at sammensætte mødregrupper ikke længere eksisterede. Alternativerne hertil var mangelfulde og uoverskuelige, hvis man da i det hele taget blev introduceret herfor.

Det fik en ide til at spire! Ideen lå i dvale flere måneder, indtil en aften hvor den blev luftet i godt selskab og en kølig flaske hvidvin (eller to). Siden den aften, har har vi knoklet hårdt for at gøre ideen til virkelighed og få spiren til vokse sig stor og stærk.

Teamet bag Babyo App består af tre meget forskellige kvinder. Vi synes dog at vores forskelligheder og meget varierede færdigheder, skaber en super god synergi i forhold til netop det, vi laver her. Teamet består af en IT-’nørd’, en designer og en sælger. Vi oplever desuden, at vi trods mangfoldigheden har ret ens holdninger til, hvad vi ønsker for Babyo App.

Målet er at skabe et fællesskab for barslende i hele Danmark, både kvinder OG mænd!

Dog må vi erkende at tiden til at få projektet i luften ikke har været med os, grundet jobskifte og mindre tid til at gøre det muligt for os sammen. Vi håber derfor at en eller flere passionerede kvinder eller mænd kan løfte dette projekt videre, for der er mange vordende mødre og fædre der venter derude.

Opstartshjælp

Overdragelse af webside, facebook, Instagram, designfiler og kode (hvis man ønsker at tilkøbe den), lister over samarbejdspartnere samt det komplette koncept.

Ønsker du at tilkøbe den næsten færdigudviklede app (kodet i Xamarin til både IOS + Android) til konceptet, koster det + 40.000 kr. (værdi 100.000 kr).

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
477

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30950

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
31-01-2019
Udbudspris 50.000 DKK