Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Barsels app-koncept + komplet design af app

Slesvigsgade, Viborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Komplet koncept inkl. strategi + design

Færdigudviklet barsels-app KONCEPT inkl. design af app.

Der er allerede lavet indledende samarbejdsaftaler med sundhedsplejersker, jordemødre, mentorer og andre vigtige samarbejdspartnere på tværs af kommunerne/regioner i Danmark, og der er stor opbakning omkring app’en fra både kommende brugere samt sundhedssektoren. Konceptet er komplet skalerbart til andre lande, og vi har fået flere henvendelser fra udlandet fra brugere der mangler et sådan tilbud udenfor Danmark.

Der er lagt over et års arbejde i projektet fra tre mennesker. Vi er nødsaget til at stoppe med projektet grundet tiden samt omlægning i privatlivet, og håber at der er nogen der vil tage dette spændende koncept i mål.

Indtjeningen fra app’en vil komme via begivenheder og premium abonnement for brugerne.

Økonomiske nøgletal

– Der er lagt flere tusinde timer i app-konceptet fra os, i form af research, udvikling, businessplan, design af app, opsætning af hjemmeside, SoMe mm.
– Indtjeningen fra app’en vil komme via begivenheder og premium abonnement for brugerne.

Produktet

Barsels-app konceptet tilbyder barslende en nem og enkel måde at kommunikere på gennem en innovativ platform, hvor alt er samlet ét sted. Her kan du danne fællesskaber via mødre- og fædregrupper, online terminsgrupper samt planlægge aktiviteter via kalenderen i app’en.

Vi innoverer måden de barslende mødes i dag, og alle de vigtigste funktioner samlet i én og samme app. Mødregrupper, fædregrupper, terminsgrupper og aftalekalender. Derudover er der planlagt lokale begivenheder samt podcasts i kommende versioner.

Markedsføringskanaler

– Der er opsat Facebookgruppe, Barselsgrupper, Instagram profil og hjemmeside.
– GDPR er overholdt og lavet
– Google analytics er opsat
– Yderligere markedsføringskanaler og strategi er beskrevet i forretningsmodellen

Omkostninger

Årlig app licens

Virksomhedens historie

Ideen til Babyo App opstod under en barsel et sted i Danmark. Nærmere bestemt i Jyllands hjerte, Viborg. Her var frustrationerne store over, at det tidligere tilbud fra sundhedsplejerskerne, om hjælp til at sammensætte mødregrupper ikke længere eksisterede. Alternativerne hertil var mangelfulde og uoverskuelige, hvis man da i det hele taget blev introduceret herfor.

Det fik en ide til at spire! Ideen lå i dvale flere måneder, indtil en aften hvor den blev luftet i godt selskab og en kølig flaske hvidvin (eller to). Siden den aften, har har vi knoklet hårdt for at gøre ideen til virkelighed og få spiren til vokse sig stor og stærk.

Teamet bag Babyo App består af tre meget forskellige kvinder. Vi synes dog at vores forskelligheder og meget varierede færdigheder, skaber en super god synergi i forhold til netop det, vi laver her. Teamet består af en IT-’nørd’, en designer og en sælger. Vi oplever desuden at vi, trods mangfoldigheden, har ret ens holdninger til, hvad vi ønsker for Babyo App.

Målet er at skabe et fællesskab for barslende i hele Danmark, både kvinder OG mænd!

Dog må vi erkende at tiden til at få projektet i luften ikke har været med os, grundet jobskifte og mindre tid til at gøre det muligt for os sammen. Vi håber derfor at en eller flere passionerede kvinder eller mænd kan løfte dette projekt videre, for der er mange vordende mødre og fædre der venter derude.

Markedet

Der bliver født omkring 60.00 børn i Danmark hvert år. Hvert barn har en mor og en far, som kan blive potentielle brugere af app'en. Det vil sige 120.000 kvinder og mænd per år. Derudover er netop denne målgruppe utroligt købestærk, da det er så vigtig en fase i livet at få et barn/børn, og muligheden for at gruppere sig med andre i samme situation har stor efterspørgsel. Især mændene har ingen tilbud i dag. Derfor mangler vi denne app på markedet. Og dette kan kun blive større, hvis man skalerer projektet til udlandet.

Svagheder/udfordringer

Er defineret i forretningsplanen.

Stærke sider

Er defineret i forretningsplanen.

Strategi

Er defineret i forretningsplanen.

Vision

Er defineret i forretningsplanen.

Opstartshjælp

Overdragelse af analyser, webside, Facebook, Instagram, lister over samarbejdspartnere samt det komplette koncept med forretningsplan og design af app'en.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3396

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
30950

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
31-01-2019
Udbudspris 25.000 DKK