Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Attraktiv klinik til slanke- og smertebehandlinger

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Flot klinik med aktive kunder sælges hurtigt

Her er den oplagte mulighed for dig der drømmer om at blive selvstændig eller dig der ønsker at supplere dit nuværende job som kostvejleder eller personlig træner med en spændende virksomhed.

Vi har eksisteret i 5 år i de nuværende flotte lokaler. Klinikken tilbyder innovative slanke- og smertebehandlinger til kunder der ønsker at få hjælp til deres vægttab, opstramning efter graviditet eller smerter som følge af piskesmæld, fibromyalgi og andre gener.

Konceptet bygger på det anerkendte system TEI, som bygger på infrarød varme og elektroterapi. TEI systemet bekæmper effektivt cellulite og overvægt, opbygger muskelmasse, strammer kroppen op og er effektiv mod smertelindring.

Hos os har vi 3 af de bedste maskiner på markedet til rådighed, produceret af den spanske producent Rös’s. Denne maskine tilbyder et spektrum af intet mindre end 21 forskellige programmuligheder.

Økonomiske nøgletal

Afkastningsgrad: ikke oplyst
Overskudsgrad: ikke oplyst
Dækningsgrad: ikke oplyst
Egenkapital: ikke oplyst

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Konceptet bygger på det anerkendte system TEI, som bygger på infrarød varme og elektroterapi. TEI systemet bekæmper effektivt cellulite og overvægt, opbygger muskelmasse, strammer kroppen op og er effektiv mod smertelindring.

T for Thermo (varme)
E for Elektroterapi (effektiv muskeltræning)
I for Integration altså TEI er integration af både varme og muskeltræning i samme behandling.

Træningssystemet er spansk og udviklet af førende idrætslæger ved universitetshospitalet i Sevilla, under ledelse af en af Europas mest anerkendte forskere i elektroterapi, professor Juan Ramon Zaragoza.

Den lindrende og effektive kombination af infrarød varme og elektrobehandling er derfor medicinsk og kosmetisk veldokumenteret.

Hos os har vi 3 af de bedste maskiner på markedet til rådighed, produceret af den spanske producent Rös’s. Denne maskine tilbyder et spektrum af intet mindre end 21 forskellige programmuligheder.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en moderne, opdateret hjemmeside med ca. 3.300 besøg om året.

Der er også en aktiv Facebook fanside med 936 lokale følgere og 26 anmeldelser med 5 stjerner

Virksomheden har normalt markedsført sig lokalt med online kampagner via Facebook og offline aktiviteter som sponsorater og uddeling af flyers m.m.

Omkostninger

Direkte omkostninger: 26.143,36 kr.
Lønomkostninger: 153.003,70 kr.
Lokaleomkostninger: 63.306,10 kr.
Adm. omkostninger: 44.013,69 kr.

Aktiver

• 3 stk. TEI behandlingsmaskiner (nyværdi: 125.000 kr.)
• 1 stk. Tanita specialvægt med kropsanalyse (nyværdi: 15.995 kr.)
• Varelager med 702 flasker vand med logo (værdi: 2.100 kr.)
• Stor receptions-disk m. skuffer + hængemapper (nyværdi 8.000 kr.)
• 3 stk. udstillingsmontre på væg med lys (nyværdi: 5.000 kr.)
• 3 stk. behandlingsbrikse (nyværdi: 4.500 kr.)
• Bord og siddestole i reception
• Bord og stole i indgangsparti
• Bord, stole og service i køkken
• 2 store opbevaringsskabe
• Gulv-til-loft forhæng mellem behandlerrum (nyværdi 7.500 kr.)
• Plisse gardiner i alle vinduer (nyværdi 12.000 kr.)
• Vaskemaskine og tørretumbler (nyværdi 8.000 kr.)
• Stort skilt ved ringvejen + skilt ved højbovej
• 4 parkeringspladser med skilte
• Håndklæder, lagner, vaskeklude og ekstra kabler til maskine

Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden har eksisteret i mere end 5 år på den nuværende adresse i Silkeborg.

Den nuværende ejer har overtaget virksomheden pr. 1/12-2015 og har drevet virksomheden med delt succes de sidste knap 2,5 år.

Markedet

Der eksisterer cirka 60 klinikker i Danmark der tilbyder TEI behandlinger.

Virksomheden oplever ikke konkurrence fra disse klinikker, da der er en god geografisk spredning. Blandt de nuværende kunder er personer fra både Herning, Viborg, Aarhus og så langt som Varde. Det er i høj grad kombinationen af service, rådgivning og behandling der afgør om kunderne vælger klinikken.

De største konkurrenter er klinikker der benytter et lignende koncept (Bailine), der kan give en nogenlunde tilsvarende behandling, dog af en lidt lavere kvalitet.

Svagheder/udfordringer

Igennem årerne har det været svært at opnå optimale resultater for vægttab med kunder der har været svært overvægtige. Hvis fedtprocenten bliver for høj har systemet udfordringer med at trænge helt ind og give effekt. Dette rådgiver virksomheden selvfølgelig de relevante kunder om på forhånd.

Generelt har virksomheden haft rigtig stor succes med rabat-kampagner, men det har også modsat været svært at afsætte behandlinger til normalpris, da de færreste er villige til at betale 400,- per behandling.

Stærke sider

Systemet er fantastisk til smertebehandling og de bedste kunder i virksomheden, er de kunder der kontinuerligt benytter klinikken til at behandle og i nogle tilfælde fjerne deres symptomer.

Der ligger nogle spændende muligheder i at kigge endnu mere ind i gigt-relaterede sygdomme, da systemet giver rigtige flotte resultater herpå.

Hos slankekunderne ligger der også oplagte muligheder for at kombinere fx. kostvejledning med slankebehandlinger og træningsplan for at realisere kundernes vægttab.

Strategi

Den nuværende strategi har været at kombinere de effektive TEI behandlinger med rådgivning om kost og i relevante tilfælde supplere behandlingerne med konkrete træningsøvelser for de kunder der ønsker at maksimere deres resultater.

Vision

Visionen med købet af virksomheden var og er stadig, at kombinere ejernes viden om kost og træning med det spændende TEI system og på den måde hjælpe flere mennesker med at realisere deres vægttab, og for de kunder der er påvirket af kroniske smerter, give dem en hverdag med overskud og glæde og håb om et normalt liv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1931

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29880

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-04-2018
Udbudspris 125.000 DKK