Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Mindre vinduespudservirksomhed i vækst sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Sund velrenommeret lille virksomhed med stort vækstpotentiale der opererer på det nordvestlige Fyn

Virkelig stort vækstpotentiale. Godt prisniveau og høj kvalitet og serviceniveau betyder stor kundetilfredshed, og sikker kundetilgang pga. mange anbefalinger.

Har flere gange oplevet min virksomhed anbefalet 3-4 gange i samme tråd i lokale FB grupper, hvor lokale borgere har spurgt efter gode vinduespudsere.

Ved fortsat levering af det kvalitetsarbejde og høje serviceniveau som er virksomhedens varemærke, så vokser træerne næsten ind i himlen.

Har en god, stabil og ikke mindst tilfreds kundekreds bestående af store og små private kunder, plus en række mindre virksomheder.

En sund lille virksomhed med et solidt og fornuftigt tag i markedet.

Økonomiske nøgletal

Svært at opgive helt præcise nøgletal, da virksomheden har andre aktiviteter, og dermed udgifter/indtægter. herfra.

Indtægter 2018 01.08.2018: 89000,-
Udgifter dags dato: 22500,-
Resultat: 67000,-

Forventet resultat for 2018 baseret på nuværende aktiviteter.
Indtægter: 160000,-
Udgifter: 52000,-
Resultat: 108000,-
Arbejder ca. 15 timer om ugen i snit.

Produktet

Virksomheden tilbyder vask med vaskeanlæg af fortrinsvis vinduer, men også skilte, drivhuse, tage på udestuer og solcelleanlæg.

Over 90 % af kunderne får vasket med anlæg, og med faste uforpligtende abonnementsordninger.

Virksomheden tilbyder også traditionel håndpudsning, fortrinsvis ved bestilling af indvendig håndpudsning som mange kunder har som tilvalg efter behov, 5-10 % af kunderne får håndpudset indvendig og/eller udvendigt efter fast aftale.

Som udgangspunkt løser vi alle opgaver også de mere komplicerede og kringel krogede.

Markedsføringskanaler

Markedsfører virksomheden via Facebookside og personlige anbefalinger. Har med succes omdelt visitkort og flyers i potentielle lokalområder.

Ingen betalt annoncering har endnu vist sig nødvendigt.

Omkostninger

Omkostninger på årsbasis ialt: 52000,-

Fordeles sådan;
Forsikringer: 10000,-
Billeasing: 24000,-
bilreparationer: 3000,-
Indkøb af råvarer: 5000,-
Driftsomkostninger: 20000,-

Aktiver

Virksomheden råder over et lille varelager, og drives fra privat bolig.

Virksomheden råder over en velholdt og præsentabel metalgrå Citroen Berlingo Van med installeret vaskeanlæg; produktion og distribution, ca 50 m slange incl slangeoprul, lang og kort vandførende teleskopstang påmonterede børstehoveder, ekstra børstehoveder, alt udstyr til traditionel håndpudsning, nyere professionel vinduespudserstige m 3 x 8 trin.

Vaskeanlæg og teleskopanlæg er slidte men funktionelle. Ved fortsat og forventet vækst er det måske værd at overveje at investere i større og nyt anlæg med øget kapacitet.

Investeringsbehov ca. 50000,- - 60000,- Leverandører af teknisk udstyr tilbyder gode og billige finansieringsløsninger.

Gulpladebilen er leaset og leasingaftalen udløber december 2019, hvorefter bilen kan frikøbes for 16000,- Km stand: 89000

Varelager på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg etablerede vinduespudservirksomheden i kølvandet på at jeg sprang ud som kreativ iværksætter med bæredygtig produktion af unika kunsthåndværk.

Ideen og forventningen var at vinduespudsningen skulle blive smørret på brødet, den økonomiske basisindkomst, båret oppe af glæden ved den friske luft, og det fysiske arbejde.

Mine forventninger holdt stik, og jeg har i løbet af 2½ år med stor fornøjelse arbejdet vinduespudserbutikken fra en omsætning på nul, til dens nuværende størrelse, vel at mærke uden at knokle urimeligt hårdt for den vækst virksomheden befinder sig i nu.

Jeg fandt mit hul i markedet ved at tilbyde lidt mere af det mine konkurrenter/kollegaer havde vanskeligt ved at tilbyde.

Det har genereret en stor tilfredshed i min kundekreds, med den effekt at min virksomhed bliver anbefalet og ratet højt af kunderne.

Det vokseværk som virksomheden derfor oplever for tiden er jeg rigtig stolt af, men må samtidig erkende at med det stigende behov for at ligge tid og energi i vinduespudsningen, svinder muligheden for at jeg kan få det kreative iværksætteri til at slå rod.

Da det er det kreative iværksætteri der er hjerteblodet, har jeg derfor valgt at sende vinduespudsningen videre ud i verden.

Markedet

Det lokale marked består af en række større virksomheder, og også nogle små virksomheder.

Svagheder/udfordringer

Største udfordring er at levere den høje kvalitet og det høje serviceniveau til konkurrencedygtige priser. Dvs udfordringen bliver todelt; Konstant fokus på fremadrettet kvalitet i arbejdet, og samtidig konstant fokus på rigtig og rimelig prissætning af virksomhedens ydelser. Ved fremadrettet fokus og indsats på dette er vækst næsten uundgåelig.

Stærke sider

Ved at sætte stærkt ind på kvalitet og et højt serviceniveau skiller virksomheden sig positivt ud fra de fleste konkurrenter. Ved samtidig at ligge i den øvre men også konkurrencedygtig ende af prisniveauet på markedet, er virksomheden et fornuftigt valg for kunder der ønsker stabilt arbejde i høj kvalitet leveret. Og er samtidig et interessant bekendskab for nye kunder.

Strategi

Virksomhedens klare styrke er som nævnt at der arbejdes udfra et ufravigeligt fokus på vinduesvask i høj kvalitet, og et højt serviceniveau.

Det har fra starten været en bevidst strategi at virksomheden skal skille sig positivt ud på de to parametre, det handler om hele tiden at kunne se sine kunder og sig selv i øjnene, og vide at virksomheden bestræber sig på at levere varen, og helst med et smil.

Det strategiske fokus viser sig at bære frugt i form af den konstante kundetilgang virksomheden oplever, også båret oppe af de gode ratings og anbefalinger virksomheden får.

Vision

Den overordnede vision er at være kundernes foretrukne vinduespudserfirma.

Vinduespudsning i høj kvalitet, leveret med smil og højt serviceniveau.

Virksomhedens mål er der igennem at blive en af de helt store lokale leverandører af vinduespudsning, målet er dog ikke at blive størst, men bedst på det lokale marked.

Glade og tilfredse kunder er målet. Vurderet udfra kundetilgangen og tilbagemeldinger fra kunderne, er udsigterne rigtig gode for virksomheden.

Ideel køber

Køberen af virksomheden får en attraktiv og sund lille virksomhed i vækst.

Hvis du/I er klar til fortsat at levere høj kvalitet og service, og er du/I klar til at levere lidt mere, så er grænsen for virksomhedens vækst kun hvor meget arbejde en ny indehaver af virksomheden er villig til og i stand til at ligge i virksomheden.

Det kræver naturligvis tungen lige i munden, hårdt arbejde og tålmodighed, ingen ting kommer af sig selv.

Det fornuftige udgangspunkt, den økonomisk bæredygtige platform med stort vækstpotentiale er klart til stede i form af denne lille servicevirksomhed.

Med positiv indstilling og ærmerne smøget op kan køberen komme rigtig langt med denne virksomhed.

Opstartshjælp

Opstartshjælp/oplæring i de første par måneder er en del af købesummen.

Form og indhold aftales nærmere med køber.

Firmanavn, domænenavn og mobilnr kan overtages hvis det ønskes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1318

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30251

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-08-2018
Udbudspris 100.000 DKK