Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Skilte - Reklame & Solfilm

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
20 år gammel virksomhed , godt kundegrundlag

Lav dine egne skilte, autoreklamer, monter solfilm, bilindpakning mm. Denne virksomhed blev startet i 1998 og indeholder mange af de samme trofaste kunder som dengang, plus en del flere. Der er maskiner til at producere samt et godt stort lager af folie professionel tegneprogram, samt flere tusinde tegninger af kunders biler , skilte osv. Du overtager vores telefon nummer og så er du igang.
Kundegrundlaget er super, en masse små kunder som Nogle man kører rundt til og en par store som bestiller næsten hver dag.
Gennemsnitlig omsætning pr dag: 5000,- +moms

Økonomiske nøgletal

Tal for 2017
nettoomsætning 1.081.440
Varekøb 224.690
dækningsbidrag 856.749
resultat før skat 501.691

Regnskab

  • Omsætning:1.080.000 DKK
  • Ebitda: 573.143 DKK
  • Resultat før skat: 474.693 DKK
  • Balancesum: 1.196.293 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Autoreklame - Skilte - Solfilm til biler og bygninger - Lakbeskyttelsesfolie. Virksomheden ligger tæt på Kolding , i trekantsområdet. Vi hjælper autoforhandlere med montage af ovennævnte produkter. Der er rig mulighed for mer salg til disse, såfremt man ønsker at udvide forretningen.
Der er mulighed for enten at overtage ejendommen også med tilhørende 190 m2 opvarmet værksted som ligger i industriområde, eller blot at overtage forretningen.
På adressen kommer også mindre virksomheder, håndværkere mm som får monteret reklamer på deres biler. Og private kunder som får monteret solfilm i deres biler

Markedsføringskanaler

Virksomheden har altid markedsført sig via personlig kontakt, eller "mund til øre". Da der er tale om en 20 år gammel kundekreds er det ikke noget der er blevet brugt penge på i de senere år. Ellers kommer der en del nye kunder via hjemmesiden, som selvfølgelig følger med.
Hvis det er autoforhandlere man ønsker som kunder er det helt klart bedst at besøge dem personligt.

Omkostninger

Varekøb 250.000
Lokale omkostninger 18.000
Auto drift varebil 68.000

Aktiver

Virksomheden ligger i et industriområde med privat bolig lige ved siden af værkstedet. Der er montage hal - produktionsværksted - kontor og et ekstra værksted i alt 190 m2 opvarmet. En ny vw caddy van kan evt medfølge - overtages leasing.
Den private bolig ligger naturskønt med helt lukket have, den er fra 1980 men moderniseret.
Det er selvfølgelig en fordel at have værksted og montagehal, men ikke et absolut must. De fleste montager sker alligevel ude hos autoforhandlerne.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 45.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Jeg vil sige at markedet er langt større end jeg kan nå at dække. Med det mener jeg at jeg må sige nej til nogle kunder for at nå det hele.

Svagheder/udfordringer

udfordringer er levering til tiden. Da autoforhandlere skal aflevere biler til kunder er det selvfølgelig vigtigt at man overholder aftaler. Hvis vi overholder aftaler og ellers leverer et fejlfrit produkt er der egentlig ikke nogen trusler fra andre leverandører.

Stærke sider

Hurtig levering, fejlfri produkt. Venlig og omgængelig personlig fremtræden

Ideel køber

Den ideelle køber af denne virksomhed er en der har erfaring med montage af folie og solfilm. Der kan evt finde en oplæring sted, men det foretrækkes en person med nogen erfaring inde for området. Evt udlært skilte tekniker

Opstartshjælp

Der er mulighed for en oplærings periode. Jeg står til rådighed på telefon og mail de første 3 måneder. Jeg har dog ikke mulighed for at deltage i virksomheden efter en overdragelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3839

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
29651

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-03-2018
Udbudspris 725.000 DKK