Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Bliv en del af Energi- og Byggeteknisk rådgivnings koncept

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Lønniveau ligger på 400.000+ DKK Årligt.

Vil du med i en branche der i i en rivende udvikling?
Vi har modsat mange andre i branchen formået at være nytænkende og skabe muligheder, hvor andre har måtte lukke.
Vi levere rådgivning og energimærker og kan byde dig inden for dag ét, i et gennemprøvet koncept tilpasset det danske boligmarked og det danske klima.
Vi er selv stolte, og har tilpasset os markedet i en enorm spændende tid inden for energi.
Vi elsker nytænkning, nye måder at se opgaver og kunder på, og nye områder åbner sig jævnligt.
Det er en KÆMPE fordel for dig, hvis du har en håndværkeruddannelse med i baggagen.

Økonomiske nøgletal

Salgsprisen på rådgivning inden for dette felt ligger mellem 650 kroner og 1.200 kroner plus moms pr time.
Salgsprisen for energimærker ligger på ca 6.000 kroner inkl moms og tidsforbruget på et energimærke ligger på mellem 4 og 8 timer meget afhængig af bygnings-type og alder og kompleksitet.

Det vil såldes med rette være nemt at fylde kalenderen og være fleksibel og opnå en omsætning på 30 timer (der skal bruges timer på administration og salg, så mere end 30 timer er ikke nemt pr medarbejder inden for normal uger)

30 timer * 650 kroner = 19.500 plus moms pr uge *45 arbejdsuger = simpelt omsætning på 877.500 plus moms.
Dertil skal selvfølgelig tillægges gode muligheder for lukrative fastpris aftaler og eller samkørsel opgaver mellem kunder og evt tillægspriser for f.eks kørepenge og udlejning af eget udstyr.

Produktet

Vi levere Energi- og Byggetekniskrådgivning.

Da markedet er meget session afhængigt er vi delt op i nedenstående områder som du kan vælge at arbejde ud fra.

Byggeteknisk rådgivning - Fugt/skimmel - køber rådgivning - afleverings forretning - byggestyring
Termografering
Handel med energibesparelser
Test og verifikation af solcelle anlæg(nye og allerede monterede - marked i kæmpe vækst - der er mange fejl)
Energimærker

Vores succes består i at vi har et bredt program inden for dette felt så vi ikke bare står på et ben, hver gang regeringen skifter strategi.
Det er muligt at tilpasse din hverdag, således du kan opnå en utrolig fleksibilitet i dette job, i forhold til eks familie eller andet job i opstarts perioden.

Markedsføringskanaler

Vi er meget fokuseret på lokal området, da vores kunder er lokale.
Vi er synlig og aktive både online og offline.
Mange af vores kunder kommer fra håndværkere.
Vi er derfor ofte præsenteret i erhvervs klubber og til lokale arrangementer og lokale netværks grupper.
Vi er en lokal virksomhed alle de steder vi er.
Vi har gennem tiden været meget i pressen både lokalt og nationalt.
Vi har blandet andet også været brugt som ekspert hos Bolius
Vi er løbende aktive på facebook hvor vi bakker hele virksomheden heden op.
Vi modtager en del kontakter fra online portaler.

Omkostninger

Prisen er variabel, da det er muligt at vælge enkelte eller flere arbejdsområder, derfor kan opstart pris variere.
Vil du f.eks kun under energimærke delen, er der lave opstarts omkostninger, vil du derimod havde alt teknisk beskrivelse og hjælp til solceller og fugt og skimmel er prisen lidt højere for at komme igang.

Der er krav om en rådgiveransvarsforsikring den koster ca 8000 kr om året plus moms.
Der er behov for du har en bil indregnet i dit budget.
Der er i forbindelse med energimærker en helt unik løsning på markedet, du kan således få dækket software, gebyr til energistyrelsen og certificering for kun 1000 kr plus moms pr energimærke.

Der er månedligt omkostninger til software, Cloud løsninger på 1200 kroner plus moms pr medarbejder for hele virksomheden.
Der kan løbende omkostninger til egen uddannelse, dette vil være afhængig af hvilke områder du som franchisetagere ønsker at deltage i.

Der er mulighed for fast bogholder og revisor hjælp, der kender branchen de dækker hele Danmark, og afregnes pr time.
Der vil være et månedligt fee til franchisegiver.

Aktiver

Det er muligt for dig selv at bestemme rammerne. Vi har afdelinger i privaten, vi har andre der sidder i kontor fællesskab.
Da det er en rådgivvirksomhed er meget at tiden på farten og vejen og derfor er det også i egen bil at meget af dagen foregår.

Det er op til dig som franchisetagere at bestemme hvilke områder du vil arbejde med, og hvilke aktiver du ønsker.
Ønsker du at arbejde med test og verifikation af solceller er det et behov at investere i test udstyr til ca 45.000 kr plus moms
Ønsker du termografering er det nødvendigt at investere i termografisk kamera. Alt den del vil vi gerne hjælpe med således du får hjælp til at investere i det rette udstyr.
Ønsker du at arbejde med byggeteknisk rådgivning, som byggesagkyndig kan fugtmåler og udstyr erhvervs fo ca 15.000 kr plus moms.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet af jeg selv.

Jeg er uddannet håndværker og så en mulighed for en niche i rådgiver markedet
Virksomheden er startet som ren energirådgiver virksomhed, men har over de sidste år udviklet sig til en energi-
og byggeteknisk rådgivervirksomhed der har fokus på byggeri.

Da jeg startede var der ikke noget der hed "energirådgiver" derfor kan man roligt sige at jeg var med til at starte denne branche op. I dag er der mange, men ofte er vores konkurenter blot nogle der kun udfører energimærker uden kendskab til denne reelle bygningsmasse,
Da der gennem tiden har været en del udsving fra regeringernes side, har jeg måtte ændre retning nogle gange.
Derfor står vi idag stærkt på flere ben.

Virksomheden er startet for alene private midler, min kone og jeg valgte at sætte huset på afdragsfrihed, for at jeg kunne tage kurser og lære markedet at kende, da der ikke var en uddannelse i energirådgivning på daværende tidspunkt. Således har jeg måtte lære alle områder fra bunden er står derfor utroligt stærkt idag.
Det er ikke nogen hemmelighed at der er mange fejl på de i Danmark monterede solcelleanlæg. Vi var den først virksomhed til at købe test udstyr hjem til solceller, og kan i dag prale af at have en viden kun få i Danmark har omkring test og verifikation af solcelle anlæg.

I 2013 hvor det rigtig begyndte at tage fat med test af solceller, startede vi op med længere distancer, således har vi lavet test af solceller i stort set hel dk, fra Skagen i nord til København i øst, vi har sågar været i Tyskland flere gang for danske investerings virksomheder og på kurser.
Vi lavede i 2014 en aftale med en stor dansk virksomhed med test af solceller i hele Danmark, men da vi startede på test fandt de ud af at deres solcelle anlæg alle var monteret ulovligt, således gik mere end 12 måneders forberedelse tabt, og de ville derfor ikke arbejde videre på den del, men dette åbnede så nye markeder for os.
Vi har gennem flere år arbejdet med salg af energibesparelser, men da mange andre i branchen har snydt, har markedet ændret sig markant, vi har tilpasset os, men efterspørgslen og lysten til dette for håndværkerne er blevet mindre, i takt med kravet om dokumentation er blevet større.

Derfor søgte vi endnu et ben for ikke at være svage når markedet ændret sig.
Vi ville gerne lave energimærker, men det største problem er ofte at komme igang med energimærker.
Derfor tilbød vi i virksomheden ikke dette de første 6 år, da det var for komplekst at starte op på, men i 2016 tog vi tyren ved hornene og fik lavet vores ISO certificering, det var stort, og siden har vi også lavet en løsning så du kan komme igang meget hurtigt, ved blot at følge vores håndbøger og certificering, det er noget ingen andre på markedet tilbyder.

Virksomheden startede i Thisted, men er siden startet op i Stouby ved Vejle og i Aalborg, så vi nu dækker en stor del af Jylland og trekantområdet.
Vi har vækstet på forskellige parameter alle år og ser en stigende tilgang og ønsker derfor at få dig med, nu er der overskud til det.

Det er i dag ikke nogen hemmelighed at rådgivning er en go forretning, og vi kan sagtens være flere i Danmark.
Vi søger derfor partnere, sål vi kan dække mere af Danmark og vi håber du vil være med.

Markedet

Markedet for energi og byggeteknisk rådgivning vækster konstant.
Siden vi startede er det blevet mere og mere almindeligt at private tager en rådgiver emd på side linien.

Det er tydeligt at mange har haft dårligt oplevelser med håndværkere eller producenter og ønsker derfor uvildige rådgivere til at hjælpe.
Vores position som uvildig rådgiver gør at vi står utroligt stærk.

Når vi ikke ønsker at sælge nogle produkter så har kunderne og håndværkerene meget nemmere ved at forholde sig til os.
Der er en konstant vækst og fokus på energiområdet, hvilket er vores fordel.
Idag hedder det ikke bare beliggendehed men også energiforbug ved salg af hus, derfor bliver det taget mere og mere seriøst når folk køber og sælger ejendom.

Fra politisk side er der fokus på dette og senest blev det tilladt at trække rådgiver ydelser fra når bare der lå en skrivelse fra en energirådgiver/Bedre Bolig Rapport.
Der finde konkurenter, men mange laver kun energimærker og kan derfor ikke hjælpe med meget af det vi også har derfor står vi stærkere, og er ikke så udfordret på prisen på produktet som mange andre er.

Købekraften hos kunderne, især private er blevet stærkere og vi oplever at private er blevet mere interesseret i dette vi tilbyder.
I takt med at husene i DK kræves bedre og bedre isoleret og mere tætte, opstår der også flere fugttekniske skader. Det vil sige at vores marked vokser dag for dag og der kommer større og være fejl hele tiden.

Svagheder/udfordringer

Der er fra mange i markedet en fokus på prisen omkring energimærker, vi er ikke billigst men oplever at ved at har synlige og reelle priser der er nemme at forstå så kommer kunderne.
Det er vigtigt at vide at det grundet meget roderi fra politisk side har været en sej opstart, mne nu har danskerne forstået dette og mange kan se at rådgivning om fugt også er andet end bare den lokale tømre eller murer der skal ind over, og det kræver ikke en ingeniør, men at vi kan løse det.

Den største svaghed er hvis ikke der tales i kundens "sprog" såldes de ikke forstår hvad der forklares. Klar tale og god kommunikation er alt afgørende og det er vi eksperter i.

Stærke sider

Vi er gode lokalt, ved at vi er nære og har en størrelse hvor vi kan lytte til kunden.

Vi slå konkurenter på at vores medarbejdere alle er håndværks uddannet, det gør at vi er fagligt super skarpe og har en praktisk tilgang til tingene, det er vores klare force, at vi alle har brugt en tommestok og kravlet i en skunk.

Da vi over tid har leveret materiale til flere medier, og har eksisteret i snart 10 år har navnet fået et godt ry i de områder vi operere i, både lokalt men også inden for f.eks solcelle branchen hvis man vælger den vej.

Såldes som det ser ud nu med markedet, de mange renoveringer af private boliger, så er det et super tidspunkt at starte op på.
Vi har proces beskrivelser på alle områder, såldes det er nemt for en ny medarbejder at starte og man kan såldes starte op meget hurtigt da alt er klar til flere afdelinger.

Strategi

Vi har hvert år de sidste 5 år arbejdet konkret med strategien.
"Virksomheden vil være en landsdækkende, innovativ
energi- og byggeteknisk rådgivningskæde.” og vi er i den grad godt på vej.
Vi har en klar plan med mål for hvad vi vil opnå, og vi tager gerne imod input for vi tror på at med modspil bliver vi stærkere.
Ved at vi er repræsenteret flere steder i Danmark står vi som en fælles enhed stærk i mod de der i dag fjerne fokus fra det håndværksmæssige og kun fokusere på prisen.
Ved at vi er flere kan vi hjælpe hinanden, idag køre vi mange km da der vi løser opgaver over hele dk, det vil være en fordel at være flere til at tage de opgaver.

Vi slår meget på at vi ønsker at være innovative, det kan virke floffy, men ikke desto mindre har det sikret os at via vores egen dokumentation app, slår vi samtlige konkurenter på dokumentation, test og fejlfinding af solceller, men vores unikke isoleringpude til cirkulationspumper, skaffede vi meget synlighed ved lancering, med vores helt nye certificerings løsning kan vi overleve i et til tider presset marked med energimærker.

Vi kommer til at være her mange år, det skyldes med sikkerhed at vi tænker ud af boksen.

Vision

Virksomheden vil være en landsdækkende, innovativ
energi- og indeklima rådgivningskæde.”

Vi vil gerne opnå at vi som "Brand" har stolte medarbejdere over hele danmark, der hjælper hinanden når det "brænder" på.
Vi vil gerne være en rådgivervirksomhed der er kendt for at vi er gennemskuelige og ligeså er vores ydelser og priser.

Udsigterne som en del af virkomheden er gode, vi er i et stærkt voksende marked der har behov for mere og mere hjælp, da bygningsmassen bliver mere og mere kompleks i takt med det mere komplekse bygningsreglement.

Ideel køber

Vi søger en håndværksuddannet person, der har kræfter og overskud til at blive en del af et marked der vokser.
Det er ikke relevant hvilket køn, tro eller hudfarve, vi tror på personerne.

Vi forventer at du i løbet af en 18 måneders periode ønsker at arbejde med dit område som et fuldtidsjob, således er der plads til at få det til at passe ind i din nuværende dagligdag.
Det er væsentligt at du er imødekommende og positivt og kan lide at tale med nye mennesker.

Mange kunder vil komme forbi, så der er mange nye ansigter konstant.
Vi forventer du kan arbejde som en del af et team, og at du er ambitiøs og ønsker at lever lidt ekstra hver gang.

Vi forventer du selv kna tage aktion i dit nær område, vi hjælper hele vejen, men du skal ud og være synlig

Opstartshjælp

Vi vil være i virksomheden fremover, vi løber ingen steder.
Der er konstant mulighed for support, på tlf og mail.
Der er proces beskrivelser til alle områder, såldes det er nemt at komme igang.
Vi har komplet visuel identitet såldes visitkort, brochure, firmabil, tøj og ligende kan laves fra dag til dag.
Vi har samarbejdspartnere inden for revisor og bogholdning, såldes at du ikke behøver at skulle finde den del.
Vi har komplet kunde registrerings system og cloud løsning så du kan være oppe at køre meget hurtigt.
Vi har mail løsning klar til dig.
Vi har løsninger på sociale medier, så du kan få lokal eksponering med det samme.
Vi har udstyr du kan leje til at starte med hvis du ønsker at se nye områder an inde du tegner for dem.
Der vil ikke være omkostninger for oplæring
Du kan frit deltage som "føl" hos os i opstarts periode (hvilket vi anbefaler, således vi kommer ordentligt ind på arbejdsgange) men det er ikke et krav
Vi er sammen om dette, det skal du vide.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3080

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
29352

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-01-2018
Udbudspris 50.000 - 100.000 DKK