Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Start et vikar- og rekrutteringsbureau (franchising)

Ansatte
26-50
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Intet entry fee og lukrative indtjeningsmuligheder.
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Mangler du idéen til din næste virksomhed? Så har du her muligheden for at blive en del af millionforretning inden for vikar- og rekrutteringsbranchen.

Det du kommer til at arbejde med er, at hjælpe virksomhederne med, at finde de medarbejdere som de har behov for - både vikariater og fastansættelser. Virksomhederne har selv svært ved at finde rigtig folk, og derfor er de mere end villige til at betale en god pris for vores service.

Du får et køreklart koncept, software/systemer, kontrakter og vigtigst af alt - sparring, uddannelse og hjælp til at du kan starte en profitabel virksomhed.

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad per ydelse:
Fastansættelser: 100 %
Vikariater: 20 - 25 %

En franchisetager tjener - alt efter evner samt fagområde - et sted mellem 30.000 - 100.000 kr. om måneden. Enkelte franchisetagere tjener mere end 100.000 kr. om måneden.

Produktet

Alle virksomheder - uanset hvad de laver - har brug for dygtige medarbejdere for at få succes. Og det som vi hjælper vores kunder med er, at finde den arbejdskraft de har behov for - både til vikariater og til fastansættelser - hvilket virksomhederne ikke selv har kompetencerne, ressourcerne eller lysten til.

Vi hjælper virksomheder i alle størrelser. Ydelserne vi tilbyder er: Vikariater, fastansættelser, out placement og try & hire (vikariater med henblik på fastansættelser efter 3-4 måneder).

Det du som franchisetager kommer til at arbejde med rent praktisk, er alt lige fra salgsarbejdet (mødebooking og kundebesøg) til rekrutteringsarbejdet (skrive stillingsopslag, gennemlæse ansøgninger, afholde jobsamtaler mm.). Med tiden forventer vi at du får ansatte, der skal hjælpe dig med opgaverne, men i starten favner du bredt.

Markedsføringskanaler

Den måde vi får nye kunder på er primært via mødebooking og et efterfølgende kundebesøg. Det handler om at opbygge relationer til kunderne, så de bliver tilbagevendende kunder.

Markedsføringen varetages af hovedkontoret, der er ansvarlig for kædens landsdækkende markedsføring. Man skal som franchisetager ikke koncentrere sig om denne opgave, ligesom de administrative opgaver som f.eks. løn-kørsel og fakturering varetages af hovedkontoret.

Omkostninger

Entry fee: 0 kr.

Variable omkostninger:
Royalty: 12 % af dæknings-bidraget per ordre.
Fælles markedsføring: 4 % af dæknings-bidraget per ordre.
Administrationsomkostninger: 6 % af dæknings-bidraget per ordre.

Faste driftsomkostninger:
Software, bemandings-system, hjemmeside: 3.000 kr. om måneden.
Leje af kontor: Afhænger af hvor du placerer dit kontor

Aktiver

Der er tale om en servicevirksomhed, hvorfor der ikke medfølger aktiver. Det eneste du har behov for, for at komme igang er, at du anskaffer dig et transportmiddel, en computer, en telefon og et kontor (evt. i et kontorfællesskab).

Markedet

I perioden fra 2009 til 2017 er beskæftigelsen i vikarbranchen vækstet med 62,5 % målt i fuldtidsbeskæftigelse, hvilket betyder, at vikarbranchen beskæftiger 23.000 fuldtidspersoner svarende til ca. 1 % af den samlede lønmodtagerbeskæftigelse i Danmark.

Det er et rigtigt godt marked at starte op i. Selvom der er meget konkurrence, så er det forholdsvist nemt at komme ind hos kunderne, da der er stor efterspørgsel på arbejdskraft og meget lav ledighed.

Svagheder/udfordringer

Vikarbranchen er meget konjunkturfølsom og vikarene er de sidste der kommer ind i gode tider, og de første der ryger ud i dårlige tider.

Stærke sider

Vores konkurrencemæssigefordel er, at de franchisetagere, der driver vores afdelinger rundt omkring i landet, er specialister inden for deres felt.

Hvis man for eksempel er tømrer, så vil man starte et rekrutterings- og vikarbureau, der udelukkende hjælper byggevirksomhederne med at finde folk. Det er nemlig langt lettere for en person, der er uddannet tømrer, at vurdere om en anden tømrer er dygtig, og dermed er det lettere for ham, at finde de rigtige folk til kunden - og det sætter de stor pris på.

Du vil også få dit eget salgs-distrikt med et tilhørende fagområde, som du kender til. Fagområderne er: Spedition, Faglært Metal, Byg, Fabrik-lager, Kontor og administration.

Strategi

Vores overordnede strategi er, at finde de bedste folk til vores kunder, da det er måden hvorpå vi skaber loyale kunder, der handler med os igen og igen.

Helt konkret gør vi det ved at starte specialiserede afdelinger, der drives af selvstændige specialiserede franchisetagere, der har en stor erfaring inden for branchen. Denne erfaring gør, at vi har lettere ved at forstå kundens behov, og efterfølgende at finde de rigtige folk til vores kunder.

Det har vist sig igennem de sidste 20 år, at være måden hvorpå vi har været i stand til at tjene gode penge, få glade vikarer/kandidater og ikke mindst glade kunder.

Vision

Vores vision er, at blive det største rekrutterings- og vikarbureau i Danmark og virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner ift. rekrutterings- og vikarydelser. Vi drømmer om en organisation, der fyldt med ambitiøse mennesker (franchisetagere), der vil hjælpe hinanden med, at få en god forretning.

Ideel køber

Du er den ideelle køber, hvis du har en brændende lyst til at blive selvstændig, og samtidig har lyst til, at starte en forretning, hvor du tjener gode penge. De åbenlyse fordele er, at du vil få en hverdag med frihed, selvstændighed og en meningsfyldt hverdag, med muligheden for at hjælpe andre - både kunder, kandidater og vikarer.

Det er vigtigt, at du har erfaring inden for et af vores fagområder; Spedition, kontor og administration, byg, faglært metal, fabrik-lager eller teknik.

Det er ikke raketvidenskab at drive et vikar- og rekrutterings-bureau, og det handler lige så meget om, at du har et stort drive og kan arbejde disciplineret, så du får tingene gjort færdig. Hvis du har den faglige baggrund inden for et fagområde, så skal vi nok lærer dig alt om at drive et vikar- og rekrutterings-bureau.

Det vil kræve mere end 37 timer om ugen, hvis du skal have succes.

Opstartshjælp

Som ny franchisetager vil du komme på et opstartsforløb bestående af 15 undervisningsdage, fordelt på den første 1,5 måned. Her vil du lære alt om at drive et vikar- og rekrutteringsbureau, og når du lærer noget, så er det fordi at du skal bruge det i "virkeligheden" i din egen virksomhed.

Du vil blive oplært af folk, der selv sidder med diverse opgaver til dagligt, og du vil også komme med vores sælgere ud på kundebesøg inden du selv bliver kastet i ilden.

Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med HR eller rekruttering - det lærer vi dig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10087

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
25

Annonce id-nummer:
30183

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
09-07-2018
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 10.000 DKK