Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Smykkevirksomhed med meget spændende nichekoncept og med indtjening fra dag 1. Pris: Kr. 400.000 for 50 % af virksomheden inkl. varelager

Smykkevirksomhed med kæmpe potentiale

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2010

Spændende smykkevirksomhed med stærk profil udbydes nu til salg. Virksomheden blev stiftet af den nuværende ejer i 2010. Ejeren ønsker nu at kunne fokusere på design og produktudvikling i virksomheden og ønsker derfor at sælge 50 % af sin forretning. Ejeren leder efter en køber, der ønsker at arbejde i firmaet med ansvar for salg.
Virksomheden har en stabil omsætning og indtjening. Omsætningen var i 2017 på 1 mio. kr. Forventet omsætning i 2018: 1,2 mio. kr. Der er mulighed for en væsentligt større omsætning, hvis virksomhedens store potentiale aktiveres, se mere herom senere.

Produktet

Om virksomheden:

Virksomheden sælger smykker designet af ejeren. Alle smykker laves i sølv og ædelstål og forgyldes med 18 karat guld. Smykkerne har hver deres særpræg og for alle smykkerne gælder det, at der er en historie bag.

Smykkerne sælges via et nichekoncept, der også har mange udenlandske kunder, som køber i forbindelse med besøg i Danmark.

Virksomheden har skabt et særdeles solidt navn blandt sine kunder, fordi der kun leveres produkter af høj kvalitet og der samtidig, på alle måder, ydes en meget høj service overfor kunderne. Det betyder, at mange af kunderne kommer igen og/eller anbefaler virksomheden til andre.

Markedsføringskanaler

Potentiale:

For nye kræfter er der et særdeles stort potentiale for yderligere vækst i virksomheden. Det nichekoncept, som virksomheden har udviklet og har stor succes med, kan dels udbredes yderligere i Danmark, dels vil smykkerne gøre sig godt på eksportmarkedet. Ejeren har en plan om at udbrede smykkerne til udlandet, især Tyskland og USA, hvor produkterne passer virkelig godt til det, der i øvrigt efterspørges på de markeder. Udlandet er et kæmpestort og helt uopdyrket potentiale. Ejeren har allerede kontakt til flere agenter i de pågældende lande.
Ejeren har brug for øget likviditet og salgskompetencer for at kunne løfte ekspansionsplanerne.

Virksomheden har en webshop. Den har der dog ikke været fokus på, men ejeren har konkrete planer for, hvordan webshoppen kan udvikles på en unik måde. Planerne kan sættes i gang, når køber er kommet i gang i firmaet.


Økonomiske nøgletal

Prisen for virksomheden inkluderer:

✅ Varelager. Værdi kr. 300.000

Ved overtagelse af virksomheden medfølger desuden:

✅ Kundekartotek

✅ Domænenavn

✅ Leverandøraftaler

✅ Facebook profil

✅ Instagram konto

✅ Produkt billeder

✅ Markedsføringsmateriale

✅ Emballage

Markedet

Beskrivelse af konkurrencesituationen:

Markedet for smykker er præget af stærk konkurrence. Virksomheden her har formået at udvikle et nichekoncept, som gør, at man dels styrer udenom det marked, hvor der er stærkest konkurrence, dels sælger og markedsfører sig på en helt ny måde.

Ideel køber

Beskrivelse af den ideelle køber:

- En del års salgserfaring
- Kan eksekvere strategier
- Har stærke værdier
- Kan se og udnytte potentialer
- Kan have mange bolde i luften på én gang
- Elsker nye udfordringer på daglig basis
- Godt netværk

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1319

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29509

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
07-02-2018
Udbudspris 400.000 DKK