Bliv en del af Danmarks mest visionære oplevelsesvirksomhed inden for stationære og mobile sauna med skalleringsplan - Søger partner

Havnegade, Rudkøbing
Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Vi sælger sjove og udviklende sauna-oplevelser, til private, erhverv, kommuner, skoler og fonde og søger en partner

Bliv partner i en førende saunaoplevelsesvirksomhed med unikke uddannelsesinitiativer og god økonomi.

Er du på udkig efter en ledende rolle i en innovativ og finansielt sund virksomhed? Vi er en voksende saunaoplevelsesvirksomhed på Fyn, som nu søger en strategisk partner med erfaring i virksomhedsskalering og operationel optimering. Hvis du har erfaringer med ledelsesansvar og virksomhedsudvikling, er du måske den partner, vi søger.

Om Virksomheden:

Robust økonomi: Vi er en gældfri virksomhed med ekstremt lave driftsomkostninger, hvilket sikrer en høj profitmargin.
Diversificerede indtægtsstrømme: Vi tilbyder billetsalg, private eventbookinger og udlejning af mobile saunaer. Vi har også etableret frugtbare samarbejder med festivaler og uddannelsesinstitutioner.
Unikt Uddannelsesprojekt:

"Træk Vejret"-projektet: Vores firma står bag det eneste vejrtrækningsprojekt, der er godkendt til brug i danske folkeskoler. Dette initiativ ikke kun fremmer sundhed og velvære blandt eleverne, men også understøtter vores engagement i uddannelsessektoren og bidrager til vores virksomheds socialt ansvarlige profil.
Finansielle Højdepunkter:

Investering Efterspurgt: 1,5 millioner DKK for at understøtte og accelerere vores vækstplaner.
Virksomhedsvurdering: 2 millioner DKK med aktiver også vurderet til 2 millioner DKK.
Investeringstype: Åben for kontant investering og/eller sweat equity. Ejerskabsandel til forhandling.
Din Rolle:

Du vil få en central rolle i virksomheden med muligheder for at forme fremtidige strategier og arbejdsprocesser.
Dine tidligere erfaringer med at skalere virksomheder vil være afgørende for vores fælles succes.
Hvorfor blive partner hos os?

Innovativ Tilgang: Vi er pionerer inden for saunaoplevelser og vejrtrækningsuddannelse, med en stærk position i markedet.
Stærkt Vækstpotentiale: Planlagt væsentlig omsætningsstigning over de næste 1-3 år og fortsat vækst forventet.
Sund Økonomi: Vores gældfrie status og lave driftsomkostninger giver os en betydelig konkurrencefordel.
Er du interesseret i at blive en del af en dynamisk virksomhed med stor vækstpotentiale og et socialt ansvar? Kontakt os for mere information om denne enestående mulighed for at investere og blive partner i vores virksomhed. Lad os sammen udbygge og forbedre denne transformative wellness-forretning.


Regnskab

Afkastningsgrad
8%
Soliditetsgrad
47%
Likviditetsgrad
132%

Økonomiske nøgletal

Efter vores succesfulde etablering af unikke saunaoplevelser på Langeland og Sydfyn, er vi nu klar til at udvide vores virksomhed til at dække hele Danmark. Med en historisk omsætning på mellem 5 og 10 millioner DKK, har vi bevist vores model og er klar til at tage skridtet mod en landsdækkende tilstedeværelse.

Strategiske Mål for Ekspansion:

Målrettet Geografisk Spredning: Vores mål er at åbne 50 nye sauna-lokationer i hele landet inden for de næste tre år, hvilket vil muliggøre en væsentlig omsætningsstigning.
Forbedring af Infrastruktur: Vi vil investere i opgradering af vores infrastruktur og logistiske kapaciteter for at understøtte en landsdækkende service.
Markedsføringsstrategi: En styrket markedsføringsindsats vil hjælpe med at øge bevidstheden om vores mærke og drive trafik til både eksisterende og nye lokationer.
Finansielle Forventninger:

Fremtidig Vækst: Med en planlagt ekspansion forventer vi en markant stigning i omsætningen over de næste 1-3 år. Vi forventer en fortsat vækst i de efterfølgende år takket være en udvidet kundebase og en bredere geografisk tilstedeværelse.
Med vores robuste fundament, beviste driftsmodeller og et stærkt fokus på kundetilfredshed, er vi optimistiske med hensyn til vores vækstpotentiale. Vi ser frem til at byde nye brugere og samarbejdspartnere velkommen, da vi udvider vores tilbud og styrker vores position som en foretrukken leverandør af saunaoplevelser i hele Danmark.

Produktet

Vores koncept er fordelt på:

Salg af billetter til brug af vores stationære saunaer på udvalgte lokationer.
Events med booking af en hel sauna til en gruppe.
Udlejning af transportabel sauna - på hjul.
Samarbejde omkring festivaler og camps.
Fondsprojekt med folkeskoler, som bruger saunaer i undervisningen.
Udvikling af brugen af sauna i sundhedssektor.
Oplev ren velvære med Sauna Fyn-Langeland! Vi tilbyder en unik kombination af wellness, trivsel og fællesskab gennem vores innovative saunaoplevelser. Fra vores mobile saunaer til skræddersyede arrangementer og banebrydende sundhedsinitiativer - vi bringer glæden ved saunaen til dig, hvor som helst og når som helst. Tag del i vores rejse mod en sundere og mere afslappet livsstil i dag!"

Markedsføringskanaler

Markedsføringsstrategi for vores saunaoplevelsesvirksomhed

Vores markedsføringsstrategi er omhyggeligt tilrettelagt for at maksimere synlighed og tiltrække både nye og tilbagevendende kunder. Vi fokuserer på en kombination af digital markedsføring og samarbejder, der udvider vores rækkevidde og forstærker vores brand.

Digitale Kanaler:

Google og SEO: En nøglekomponent i vores digitale strategi er søgemaskineoptimering (SEO). Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores hjemmesides SEO, så vi opnår højere placeringer i Google-søgninger. Dette sikrer, at potentielle kunder nemt kan finde os, når de søger efter saunaoplevelser online.
Sociale Medier: Vi benytter sociale medieplatforme som Facebook, Instagram og LinkedIn til at engagere vores målgruppe. Gennem regelmæssige opdateringer, deling af kundeoplevelser og fremhævelse af særlige events skaber vi en stærk tilknytning til vores brand.
E-mail Marketing: Vi holder vores kunder løbende informeret om tilbud, nye tjenester og kommende events gennem målrettede e-mail kampagner. Denne direkte kommunikationsform hjælper os med at opretholde en forbindelse til vores kundebase og tilskynder til gentagne besøg.
Medieomtale:

Vi nyder godt af jævnlig omtale i lokale og regionale medier, hvilket øger vores synlighed og styrker vores brand i offentligheden. Disse omtaler kommer ofte som følge af vores unikke tilbud eller særlige events, der fanger mediernes interesse.
Partnerskaber:

Events og Festivaler: Vi samarbejder med diverse kulturelle og uddannelsesmæssige institutioner om at levere saunaoplevelser til events og festivaler. Disse samarbejder udvider vores rækkevidde og præsenterer vores tilbud for nye publikummer.
Skoler: Vores unikke "Træk Vejret"-projekt i folkeskoler har ikke kun uddannelsesmæssig værdi, men fungerer også som en markedsføringskanal, idet det involverer os direkte med lokalsamfundet og fremhæver vores engagement i sundhedsfremmende aktiviteter.
Vores markedsføringsstrategi er designet til at bygge stærke relationer og tiltrække bred opmærksomhed, hvilket sikrer, at vi fortsætter med at vokse og trives som virksomhed.

Omkostninger

Effektiv omkostningsstyring i vores saunaoplevelsesvirksomhed

Vores firma opretholder lave driftsomkostninger gennem strategiske indkøb og effektivisering af processer. Vi køber saunaer og tilhørende udstyr i bulk for at udnytte volumenrabatter, og prioriterer bæredygtige indkøb af brugte vogne. Dette understøtter vores miljømæssige ansvar.

Variabel lønomkostninger: Vi tilpasser vores arbejdsstyrke efter behov, hvilket inkluderer brug af freelancere og deltidsansatte, og holder således vores lønomkostninger variable og skalerbare.

Proceseffektivisering: Vi har implementeret tiltag for at minimere spild i alt fra booking til vedligeholdelse, hvilket sikrer maksimal operationel effektivitet.

Digitalisering: Vores investeringer i automatisering af processer fra kundebogninger til lagerstyring reducerer behovet for manuel intervention, hvilket yderligere sænker vores omkostninger.

Disse tiltag sikrer, at vi kan tilbyde kvalitetstjenester til konkurrencedygtige priser, mens vi opretholder en robust og bæredygtig forretningsmodel.

Aktiver

Omfattende Saunaoplevelsesvirksomhed med Solidt Grundlag på Langeland

Vores virksomhed har base i Rudkøbing på Langeland, hvor vi har etableret både kontorfaciliteter og lagerplads. Vi er specialiserede i drift af både mobile sauna vogne og permanente sauna faciliteter, som er en integreret del af vores unikke koncept.

Forretningsaktiviteter og Kapaciteter:

Ejerskab af Aktiver: Vi ejer alle nødvendige aktiver, herunder både mobile og stationære saunaer, der understøtter vores alsidige tilbud.
Kundebase og Markedsføring: Vi har opbygget et stærkt kundegrundlag med mange tilbagevendende kunder. Vores synlighed i Google og jævnlige medieomtale bidrager til en løbende tilstrømning af nye kunder.
Event Samarbejder: Vi har etableret samarbejder med festivals, skoler og andre organisationer for længerevarende forløb, hvilket har vist sig at være en effektiv måde at udvide vores markedsføring og kundekreds på.
Salg og Online Tilstedeværelse:

Online Booking: De fleste af vores salg formidles gennem vores hjemmeside, som tilbyder kunderne en nem og bekvem måde at booke saunaoplevelser på.
SEO-Potentiale: Der er et stort potentiale for at optimere vores hjemmeside for søgemaskiner (SEO), hvilket vil forbedre vores online synlighed og tiltrække flere kunder til booking og leje af vores saunaer.
Ved at bygge solide sauna vogne, skabe engagerende events og tilbyde pålidelige udlejningsmuligheder, har vi lagt fundamentet for en succesfuld og bæredygtig virksomhed. Med vores stærke infrastruktur og beviste forretningsmodel ser vi frem til fortsat vækst og udvikling af vores tilbud.

Varelager på 2.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie


Her er en mere stram og præcis version af den samlede tekst med alle nøgleoplysningerne bevaret:

Jan Hedegaard Jensens Sauna Fyn-Langeland ApS: Sundhed og Fællesskab

Stiftet af Jan Hedegaard Jensen, fremmer Sauna Fyn-Langeland ApS glæden ved saunaer og styrker sundheden i samfundet. Med over 26 års erfaring har jeg ledet flere innovative projekter.

I 2019 genoplivet jeg en forsømt sauna i partnerskab med SHORES, hvilket kickstartede vores "Træk Vejret"-initiativ for at fremme velvære og samhørighed. Vores 2023-samarbejde med Dansk Sauna Laug har skabt nye sauna destinationer i Rudkøbing, Skårupøre, Broløkke, og Åbyskov, hvilket styrker vores tilstedeværelse i sauna-kulturen.

Jeg tilbyder rådgivning og undervisning og bygger og sælger både stationære og mobile saunaer. Vores kursusprogrammer dækker fra basale teknikker til avancerede metoder, inklusiv det landsdækkende "TRÆK VEJRET DANMARK". Dette projekt underviser unge i livsnødvendige vejrtrækningsteknikker og er kendt for at forbedre trivsel i skoleklasser.

"TRÆK VEJRET DANMARK", støttet af Nordea Fonden, begyndte som en vision og er nu et anerkendt landsdækkende projekt.

Som mere end blot en saunaudbyder, spiller Sauna Fyn-Langeland ApS en nøglerolle i at skabe positive forandringer og fremme sundhed gennem vores engagement i wellness og fællesskab

Markedet

Det danske marked for wellness, især saunaoplevelser som saunagus, er i kraftig vækst. Medieopmærksomheden omkring saunagus har været stigende, eksempelvis med omtale i TV2 Nyheder den 3. februar. Dette indikerer en forøget interesse for afstressende og sundhedsfremmende aktiviteter blandt forbrugerne.

Markedspotentiale og Virksomhedens Position:
Sauna Fyn-Langeland ApS står stærkt på dette voksende marked som en af de førende aktører. Vores unikke tilbud om saunagus og vejrtrækningskurser, kombineret med succesfuld implementering i folkeskolen, positionerer os som en foretrukken leverandør inden for wellness-branchen.

Unikke fordele og Markedstendenser:
Vores succes med at integrere wellness-programmer i skolesystemet skiller os ud og åbner nye muligheder inden for både privat og offentlig sektor. Med forbrugernes øgede fokus på mental sundhed og personlig pleje, fortsætter efterspørgslen på kvalitative wellness-løsninger at stige, hvilket lover godt for fremtiden.

Sauna Fyn-Langeland ApS er optimalt placeret til at udnytte dette potentiale og fortsætte med at være en central aktør i fremme af sundhed og velvære i Danmark.

Svagheder/udfordringer

Potentielle svagheder og strategiske tiltag for Sauna Fyn-Langeland ApS

Afhængighed af få markeder: For at mindske vores afhængighed af uddannelsessektoren og diversificere vores tilbud, arbejder vi aktivt på at udvide vores marked ved at udvikle nye projekter, herunder et nyt initiativ rettet mod seniorer over 65 år fra medicinhaverne på Langeland. Vi planlægger desuden fem kursusweekender over de næste syv måneder for at tiltrække en bredere deltagerkreds.
Skalérbarhed af tilbud: Vi arbejder på at forbedre skalérbarheden af vores tilbud, såsom det ugelange "Træk Vejret"-projekt, ved at træne mere personale og udvide vores faciliteter.
Konkurrence fra nye aktører: For at styrke vores position på markedet og forbedre vores geografiske dækning arbejder vi kontinuerligt på at indgå nye aftaler med aktører over hele Danmark, herunder spa-steder og saunaforeninger.
Regulative udfordringer: Vi overvåger og tilpasser os løbende til nye sundheds- og uddannelsesreguleringer for at sikre, at vores aktiviteter overholder gældende standarder og lovgivning.
Markedsføringsstrategier: Vi investerer i digitale markedsføringsstrategier for at sikre synlighed og tiltrække nye kunder fra forskellige segmenter af markedet.
Kundetilpasning: Ved at udvikle og tilpasse vores tilbud, som det ugelange kursus og nye saunagus-projekter, søger vi at udvide vores kundebase og imødekomme en bredere gruppe af forbrugere.
Disse tiltag er en del af vores strategi for at adressere potentielle svagheder og fremme bæredygtig vækst og innovation i et konkurrencepræget wellness-marked.

Stærke sider


Sauna Fyn-Langeland ApS besidder en række styrker, der positionerer virksomheden solidt i wellness-markedet både i Danmark og internationalt:

Erfaren ledelse: Grundlagt og ledet af Jan Hedegaard Jensen, som har over 26 års erfaring inden for sauna- og forretningsdrift, hvilket sikrer dyb indsigt og kvalificeret styring af virksomheden.
Unikke wellness-tilbud: Virksomheden skiller sig ud med sit specialiserede tilbud, der omfatter saunagus og vejrtrækningskurser, der appellerer til den voksende interesse for sundhed og trivsel.
Uddannelsesintegration: Sauna Fyn-Langeland ApS er eneste danske virksomhed, der har implementeret sauna- og vejrtrækningsprogrammer i folkeskolen, demonstrerende innovativ integration af wellness i uddannelsessektoren.
Bredt netværk af samarbejdspartnere: Virksomheden har etableret omfattende partnerskaber både indenlands og internationalt, herunder samarbejder med spa-steder, saunaforeninger, og uddannelsesinstitutioner, hvilket udvider dens rækkevidde og styrker dens position på markedet.
Fokus på udvikling og innovation: Ved konstant at udvikle nye projekter og programmer, som appellerer til forskellige demografiske grupper, sikrer virksomheden sin relevans og vækst i en dynamisk branche.
Effektiv markedsføringsstrategi: Sauna Fyn-Langeland ApS benytter sig af moderne digitale markedsføringsstrategier for at opnå større synlighed og brandgenkendelse på tværs af medieplatforme.
Kundetilpasning og feedback: Virksomheden er dedikeret til at imødekomme kundernes behov og ønsker, hvilket sikrer høj kundetilfredshed og loyalitet.

Strategi

Strategisk Oversigt for Sauna Fyn-Langeland ApS:

Innovation og Produktudvikling: Virksomheden prioriterer kontinuerlig udvikling af nye og forbedrede sauna- og vejrtrækningsprogrammer for at imødekomme skiftende forbrugerbehov og sikre relevans på markedet.
Uddannelsesintegration: En nøglestrategi er integrationen af wellness-programmer i skolesystemet, hvilket ikke alene uddanner yngre generationer i sundhedsfremme, men også opbygger langvarige relationer og styrker brandet.
Markedsekspansion: Sauna Fyn-Langeland arbejder målrettet på at udvide sit geografiske og demografiske fodaftryk ved at indgå aftaler med nye partnere som spa-steder og saunaforeninger både nationalt og internationalt.
Netværk og Partnerskaber: Opbygning og vedligeholdelse af stærke partnerskaber med sundhedsorganisationer, lokale samfund og andre relevante aktører er central for at forstærke virksomhedens tilbud og markedstilgang.
Kundecentreret Tilgang: Virksomheden fokuserer på at forstå og tilpasse sig kundernes behov gennem kontinuerlig feedback og tilpasning af tjenester, sikrende høj kundetilfredshed og -loyalitet.
Digital Markedsføring: En aggressiv anvendelse af digitale markedsføringsstrategier, herunder SEO, sociale medier og online reklamer, er essentiel for at øge synlighed og brandbevidsthed.

Vision

Økonomisk Bæredygtighed: Stærkt fokus på at generere overskud for at støtte vækst og udvikling. Vi optimerer drift og reinvestere i virksomheden for at sikre fortsat ekspansion og serviceforbedringer.
Uddannelsesintegration og Global Udbredelse: Gennem implementering af programmer i skoler og opbygning af internationale partnerskaber udvider vi vores indflydelse og uddannelsesmæssige rækkevidde.
Innovation og Kundetilpasning: Kontinuerlig fornyelse af vores tilbud baseret på teknologiske og forskningsmæssige fremskridt samt tilpasning til kundernes skiftende behov.
Inklusion: Vi sikrer, at vores tjenester er tilgængelige for et bredt publikum, uanset socioøkonomisk baggrund.
Miljø- og Social Ansvarlighed: Vi engagerer os i miljøvenlige og samfundsgavnlige praksisser, som styrker vores forbindelse til lokalsamfundet.

Ideel køber

EProfil for den ideelle investor:

Passion for Wellness: En investor med en stærk interesse i wellness-industrien, der værdsætter sundhedsfremme og forstår potentialet i sauna- og vejrtrækningsoplevelser.
Sektorerfaring: En investor med baggrund eller netværk i uddannelses- og sundhedssektorerne, som kan støtte virksomhedens engagement i disse områder.
Forretningsudvikling: En erfaren forretningsudvikler med kompetencer i skalering og strategi, ideelt set med international erfaring.
Bæredygtig Investering: En investor, der fokuserer på bæredygtighed og kan hjælpe med at opretholde miljøvenlige og socialt ansvarlige praksisser.
Strategisk og Finansiel Ekspertise: En kapitalstærk investor, der kan tilbyde både finansiel støtte og strategisk vejledning, med et ønske om et langsigtet engagement.nten en passiv investor som deltager på ledelse plan eller en arbejdende investor som har viden om ledelse og drift
Vi har godt styr på forretningen og den daglige drift, vi arbejder med automatisering i stor stil.

Opstartshjælp

Som en del af vores dedikation til investorernes succes, vil vi tilbyde grundig oplæring og indsigt i virksomhedens drift og strategi. Dette vil sikre, at investorerne føler sig trygge og velinformerede, når de integreres i ledelsen, og at de er godt rustet til at bidrage til virksomhedens fremtidige succes.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2279

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
36938

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-12-2023
Udbudspris 1.000.000 DKK