Oplevelsesvirksomhed med stationære og mobile saunaer på Fyn med skalleringsplan - Søger partner

Havnegade, Rudkøbing
Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Vi sælger sjove og udviklende sauna-oplevelser, til private, erhverv, kommuner, skoler og fonde og søger en partner

Vi er passioneret omkring sauna-oplevelser, vejrtrækning og ønsker at flere skal opleve den samme glæde. Derfor rådgiver vi om, underviser i, bygger og salg/udlejer af kvalitets saunaer, samt sælger saunagus billetter og vejrtrækning projekter i en stærkt stigende kruve.

Ugentligt har vi hundredvis af besøgende i vores stationære og mobile saunaer.

Nu er vi klar til næste niveau og ønsker at indgå et samarbejde med en partner, som kan købe en andel af virksomheden. Enten kontant eller via sweat equity. Beløb og andel er til forhandling.

Vi er på udkig efter en der kan hjælpe med at vækste forretningen, strukturere arbejdet, udvikle de igangværende samarbejder og tiltrække flere kunder.

Læs mere om konceptet og kontakt os for mere information om dine muligheder.

Regnskab

Afkastningsgrad
8%
Soliditetsgrad
47%
Likviditetsgrad
132%

Økonomiske nøgletal

Omsætning siden start: 5-10 mio. kr.

Vores plan er en meget væsentligt omsætning stigning over de 1-3 år. Samt en forventet årlig vækst de efterfølgende år.
Virksomheden har ekstremt lave driftsomkostninger,samt variable lønomkostninger.

Vi sælger rigtig mange billetter ugentligt til vores saunaer for 150 kr. pr. besøg.
Der er samtidig bookinger til events fra 2.500 kr. for en time og udlejning af transportable saunavogne fra 4.500 kr. for en dag.
Udover dette igangsætter vi alene i februar 3 nye 10 ugers projekter under Træk vejret Danamark fanen

Produktet

Vores koncept er fordelt på:

- Salg af billetter til brug af vores stationære saunaer på udvalgte lokationer.
- Events med booking af en hel sauna til en gruppe.
- Udlejning af transportabel sauna - på hjul.
- Samarbejde omkring festivaler og camps.
- Fondsprojekt med folkeskoler, som bruger saunaer i undervisningen.
- Udvikling af brugen af sauna i sundhedssektor.
https://saunafynlangeland.dk/index.php/galleri/

Vi er gode til at håndtere de forskellige forretnings led og oplever stor vækst, men også et uudnyttet potentiale.
Derfor søger vi en partner, der kan indgå i teamet og være med til at opnå noget af det uudnyttede potentiale, der ligger i markedet.

Markedsføringskanaler

Aktiver

Virksomheden ejer sauna vogne og permanente saunaer og aktiver tilknyttet konceptet, vi har kontor og lager i Rudkøbing på Langeland.
Vi har et godt eksisterende kundegrundlag, jævnlig medieomtale og synlighed i Google. En stor del kunder er tilbagevendende - og vi samarbejder med events - festivals og skoler omkring længerevarende forløb.

Vi har skabt fundamentet, bygget sauna vognene og afviklet de første mange events, udlejninger og oplevelser. Salget formidles oftest igennem hjemmesiden, med mulighed for online booking.

Der er et godt SEO-potentiale for siden relateret til afprøvning, booking og leje af saunaer.

Varelager på 2.000.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Sauna Fyn-Langeland ApS blev grundlagt af mig, Jan Hedegaard Jensen, og jeg har været i spidsen med mine 26 års erfaring inden for saunaer og forretningsdrift. Min mission har altid været at dele glæden ved saunaoplevelsen og fremme sundhed og trivsel i vores lokalsamfund. I vores samtale i dag har jeg udforsket forskellige aspekter af vores historie og aktiviteter.

I 2019 indledte jeg et betydningsfuldt samarbejde med SHORES om en underudnyttet sauna, som Langeland Kommune ejede. Dette blev startskuddet til et større initiativ, hvor min ekspertise inden for design, konstruktion og rådgivning blev brugt til at revitalisere saunaen i samarbejde med SHORES. Dette projekt blev senere en central del af mit ambitiøse "Træk Vejret"-initiativ, der blev lanceret for at fremme trivsel, sundhed og fællesskab i vores lokalsamfund gennem saunaoplevelser.

I 2023 styrkede jeg vores position i saunakulturen ved at indgå et tæt samarbejde med Dansk Sauna Laug. Denne partnerskabsaftale har haft en betydelig indvirkning, og nu har Dansk Sauna Laug etableret destinationer i Rudkøbing, Skårupøre, Faaborg og Åbyskov takket være mine faciliteter.

Som en del af mine værdier har jeg ikke kun tilbudt rådgivning, undervisning og udlejning af saunaer, men har også bygget og solgt både stationære og mobile saunaer. Mit kursusprogram omfatter en bred vifte af emner, herunder grundkurser i almindelig saunabrug, viden om den finske sauna, kurser i banebrydende teknikker og ikke mindst kurser i projektet "TRÆK VEJRET DANMARK". Mine initiativer inden for sundhedsfremme har modtaget støtte fra Nordea Fonden, og "Træk Vejret Danmark" er på vej til at blive landsdækkende og implementeres i de øverste skoleklasser.

Dette understreger min tekniske ekspertise inden for saunaer, mit samfundsengagement og min ambition om at dele fordelene ved saunaoplevelsen med så mange som muligt. Jeg synes at have indtaget en central rolle i at fremme trivsel, sundhed og fællesskab både på lokalt plan og nationalt. Sauna Fyn-Langeland er ikke blot en udbyder af saunaer, men en nøglespiller i at skabe positive forandringer gennem saunaoplevelsen og "Træk Vejret"-initiativet.

Historien om TRÆK VEJRET DANMARK begyndte med en visionær idé fra Jan Hedegaard Jensen, grundlæggeren af Sauna Fyn-Langeland ApS. I opstartsfasen blev projektet finansieret af Sauna Fyn Langeland ApS, men det har senere modtaget støtte fra fonde som Nordea og Shores puljen. Dette har muliggjort udvidelsen af initiativet og dets transformation fra et lokalt projekt på Langeland til et landsdækkende program.

Projektets oprindelige formål var at lære unge mennesker at trække vejret korrekt og give dem et værdifuldt redskab med på deres livsrejse.

Den første implementering fandt sted på Langeland i 2019 hvor et mindre projekt med at at hjælpe en ung kvinde, som havde svært ved at finde vejen i livet, til at vokse sig til en stolt mor med styr på sine prioteter og godt på vej i livet.De unge deltog i 10-ugers projekter. Hver uge omfattede en times undervisning i en sauna, hvor 4-4-6-2 vejrtrækningsteknikken blev omdrejningspunktet for undervisningen.

Dette skabte ikke kun et læringsmiljø, men gav også de unge mulighed for at finde ro og fordybelse i sig selv.

Den anvendte vejrtrækningsteknik, baseret på 4-4-6-2 metoden, blev præsenteret som et praktisk redskab, som de unge kunne benytte i forskellige aspekter af livet, når de stod over for både psykiske og fysiske udfordringer. Gennemførelsen af flere småprojekter og to større projekter med Langelands Efterskole og 10. klasse på Ørsted Skolen har vist stor evidens for, at undervisningen opnår de forventede resultater.

F.eks. har lærerene på ørstedskoleholdet udtalt at der er kommet bedre sammenhold og trivsel i klassen, de kan mærkbart se en ændring og de vil rigtig gerne implantere dette som en fast del af deres folkeskoleskoleundervisning.

En elev fra Langeland efterskole udtaler “En øvdag bliver til en god dag”

På baggrund af denne succes har initiativet nu ændret navn til TRÆK VEJRET DANMARK og er blevet landsdækkende. Samtidig med at projektet udvides nationalt, starter tre nye projekter i februar måned. Disse projekter samarbejder med to skoler og en ældregruppe, hvilket vidner om initiativets bredspektrede appel og potentiale til at påvirke både unge og ældre positivt gennem træk vejret principperne.


Markedet

Marked er i stærkt sigende opretgående kurve, nu taler vi ikke kun om vinterbadning, nu taler vi også om saunagus, senest i tv2 nyheder 3/2 kl 21.30.
Virksomheden er stærk på markedet grundet vi er en af de største spillere og vi arbejder med saunagus og vejrtrækning påså bredt et fundament.
Vi er den eneste virksomhed i Danmark som er lykkedes med at implementere det vi kan i folkeskolen.

Ideel køber

Enten en passiv investor som deltager på ledelse plan eller en arbejdende investor som har viden om ledelse og drift
Vi har godt styr på forretningen og den daglige drift, vi arbejder med automatisering i stor stil.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1378

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36938

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-12-2023
Udbudspris 275.000 DKK