Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

populært spisehus i hjertet af Hvalsø, Midtsjælland

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
restaurant, catering, selskaber og events

Hvalsø Spisehus er populært og velkendt gennem 10 år og møder stor lokal opbakning, samt gode samarbejdsrelationer med Lejre kommune, foreninger samt den lokale kirke, som er nabo.
Hvalsø er en hyggelig og aktiv stationsby i rivende udvikling. Den korte togtur (40 minutter) til København og omegn og den omkringliggende skønne natur og rige kultur/ foreningsliv tiltrækker mange nye tilflyttere fra København og omegn. Vores mange trofaste kunder sætter pris på Hvalsø Spisehus´ værdier som økologi, bæredygtighed og lokal tilknytning, men huset rummer mulighed for nye spændende ideer og tiltag.

Økonomiske nøgletal


Årlig omsætning: 1,2 mio kr. med et dækningsbidrag på ca 70.
Her skal det bemærkes at huset gennem alle årene har haft begrænsede åbningstider ( af private årsager) og ferielukninger sommer og højtider.
Det skønnes at der er potentiale for vækst med længere åbningstider og flere åbningsdage.

Produktet

Hvalsø Spisehus rummer alt fra hverdage med gæster i huset og take-away, den populære søndagsbrunch, over catering opgaver til private og Lejre kommune.
I huset afholdes selskaber, mindesammenkomster, møde/kursus facilitering, musik og kulturelle events.
Restauranten har et stort, velindrettet køkken, med alt nødvendigt udstyr til større selskaber og almindelig daglig drift.
På kropladsen, som huser de fleste arrangementer i byen er der plads til udendørsservering og mange gæster nyder at benytte udendørsområdet.

Markedsføringskanaler

Vi har en hjemmeside, som redigeres uge for uge iforhold til ugens meny: hvalsøspisehus.dk . Vi har nyhedsbrev og er på Facebook og instagram, samt den lokale biograf, hvor vi har en lille film om spisehuset kørende. Vi har annoncer i lokale magasiner og turistudgivelser og ellers findes vi nok bedst ved mund til mund

Omkostninger

Salgsprisen på 285.000 er til forhandling ved hurtig overtagelse
Husleje: 10.200 kr/md
Vand/varme: 2000kr/aconto/md

Aktiver


Hele lejemålet er på 175m2 indeholdende 1 stort lokale på ca 85m2 samt et mindre lokale på ca 20m2
Restauranten har et stort, velindrettet køkken, med alt nødvendigt udstyr til større selskaber og almindelig daglig drift.
Der er stor kælder til lejemålet, med toiletter og masser af lagerplads samt et nyrenoveret mødelokale som kan bruges efter aftale med udlejer.
På kropladsen er der plads til lidt udendørsservering og mange gæster nyder at benytte udendørsområdet.
Siddepladser inde: 65
Siddepladser ude: 15-20

Varelager på 8.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er to ejere og bor selv i Hvalsø og vores ønske for Spisehuset er at være et samlingssted for godtfolk i Hvalsø og omegn. Vi startede for 10 år siden spisehuset, da vi selv savnede et sted hvor man kunne få et måltid hjemmelavet økologisk mad. Vi savnede en type forsamlingshus, hvor man kunne spise aftensmad i uhøjtidelige og hyggelige rammer, men også møde andre eller komme til forskellige kulturelle arrangementer. Det er det vi har skabt og huset bliver brugt til mange forskellige ting feks: kulturelle arrangementer f.eks. intimkoncert, ølsmagning, brætspil og foredrag. Eller du kan holde generalforsamling med din forening, afholde kursusdage med fuld forplejning . Kom selv med ideerne....

Opstartshjælp

vi er villige til at hjælpe en ny ejer igang, da vi synes det er vigtigt at formidle de gode kontakter og samarbejdspartnere videre til en ny ejer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1185

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
37089

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-02-2024
Udbudspris 285.000 DKK