Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Kontroller gentagne aftaler i dit netværk (iOS og Android)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Denne App kan anvendes til at booke gentagne aftaler i et netværk af personer der ikke har fælles kalender.
App’en skal spare tid for den som administrere aftaler, men også for medlemmerne, da man ikke skal kommunikere om en aftale via mange forskellige kanaler som e-mail, sms, opkald, etc.

En bruger opretter en gruppe og tilmelder personer via e-mail. Inviteret acceptere via link og guides til at oprette profil og efter login vil få adgang til gruppen.
I gruppen oprettes aftaler som kan ses at alle i den gruppe. Alle kan hurtigt respondere på aftaler og se overblik over hvem der kommer og hvem der skal rykkes. Man rykker meget nemt den enkelte bruger ved et klik.
En bruger i gruppen kan lave andre aftaler for gruppen.
En bruger kan lave flere grupper som vises enkelt i oversigten. På den måde penetreres med nye brugere.

En brugers aftale kan ses i listeform og via månedskalender oversigt. En aftale skal overføres til lokal kalender på enheden ved et klik.
Bruger har genveje til oversigt for aftaler man ikke har svaret på.

Den kan også håndtere enkeltstående personlige aftaler.

App’en er gratis i dag for at få så mange brugere på som muligt.

Brugerne har prioriteret en liste af funktioner til næste version som var tænkt som betalbar in-app køb (premium) og skal finansiere omkostningerne.

Der er lavet penetrerings analyser og forretningsplan.

Applikationen er blevet opdateret løbende og køre på nyeste teknologi hos Microsoft på deres Azure platform. Der findes en web-side bygget i Word-press og en Facebook side.

App’en har kostet 220.000 kr. at producere i fakturering til nuværende underleverandør i Polen. Der er et godt forhold til nuværende leverandør. Herudover var der før dette lagt 2.000 udviklingstimer af tidligere danske udviklere og ca. 3.000 ledelsestimer. Der er et godt forhold til tidligere danske udviklere. Nuværende ejer har haft ejerskab genne hele forløbet og har lagt ledelsestimerne i produktet inklusiv projektledelsen overfor underleverandør. Ejer beskæftiger sig professionelt med projektledelse til dagligt.

Der er ejerskab på logo og domænenavne. Navn og logo er stadigvæk unikt.

Applikation, tekster, dokumentation er alt på engelsk. Den køre i dag på følgende sprog: Dansk, Svensk, Engelsk, Tysk og Norsk.

Årsag til salg
Det kræver nu mere tid en nuværende ejer har at få udbredt en gratis version blandt andet via de sociale medier, som nuværende ejer ikke har speciel kompetence til.

Brugere
Der er 145 iOS brugere og 43 Android bruger på løsningen uden der er foretaget specielt mange marketing aktiviteter andet end Facebook.


Øvrige beskrivelser
________________________________________
Beskrivelse af den ideelle køber:
En virksomhed der har erfaring med hvordan man får mange brugere på en god løsning ved at få udbredt kendskabet på den rigtige måde via de rigtige kanaler.
En virksomhed der i forvejen har mange gentagne event for sine kunder, men som ikke har en App til at styre disse events med. Fitness centre, LinkedIn etc.
Investor med fokus på eget investor netværk.
Beskrivelse af konkurrencesituationen:
Vi har ikke kunne finde en generel App som styrer gentagen aftaler i et netværk af personer.

Holdsport. Vertikal App til fodbold, men ikke generel på tværs at netværk
Doodle: Foreslår serie af datoer. Har ikke en gruppe funktion, men udsendelse til en gruppe af gangen. Alle kan ikke booke. App version er ikke smart opbygget
Facebook: Social App med mange funktioner omkring gruppe, men ikke fokus på at spare tid som denne App. Har ikke gentagne aftale funktioner.
Wunderlist: Beregnet til opgaver omkring en liste, men ikke fokus på aftaler i gruppe. Simpel gentag funktion.
Cozi: Har gruppe funktion, men specialiseret på amerikanske husmødre og familie behov.

Der findes en konkurrent analyse.

Support ved overtagelse:
Der aftales med ejer om tidsmæssigt forbrug ved en overtagelse. Ejer har fuld viden om alle forretningsmæssige og tekniske forhold.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1327

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
29045

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-11-2017
Udbudspris 50.000 - 100.000 DKK