Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Portal til formidling af kæledyrs pasning - over 300 profiler - 14.000 besøgende organisk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Formidling af kæledyrs pasning

Web portal der har til opgave at formidle kontakt mellem private som vil passe kæledyr og private som skal have passet deres dyr.
Siden har over 300 aktive profiler som tilbyder kæledyrs pasning og har siden portalen start haft 14.000 besøgende organisk uden betalt annoncering. Det er et helt nyt koncept i dk.

Vi har en facebook side med 1.800 likes og 18+ 5 stjernet anmeldelser.

4.000 besøgende er kommet direct og 3.400 er kommet fra sociale medie. 22% af samlet besøgende kommer tilbage.

Hjemmesiden er udviklet i wordpress og lave udgifter for at holdes igang.

Siden har været igang siden april 2015.
Sådan fungerer det når en bruger skal oprette sig:

1) Du opretter en profil, hvor du bedst muligt beskriver dig og din familie, hvad i vil passe, dyr, race, størrelse osv.

2) Send et billede af din familie til vores mail.

3) Din profil er nu online.

4) Du er nu klar til at dyresitte og tjene penge.

Hvis dette er har fanget din interesse så kontakt mig endelig igenmen annoncen.


Økonomiske nøgletal

Nøgletal: Der er udgifter i form af en årlig betaling af webhotel. Der er indtægter i form af affiliatelinks.

Produktet

Siden formidler kontakt mellem private der ønsker pasning af deres kæledyr samt private der gerne vil passe kæledyr. Planen er at der skal kobes abonnements betaling på siden, således brugerne betaler et mdr beløb for at have profil der. Kontakten skabes af os og resten står parterne selv for, således bliver vi ikke bundet op på noget juridisk. Parterne aftaler selv tidspunkt og yderlige detaljer for pasningen. Der er en hel klar beskrivelse på siden om hvordan det fungere i praksis.

Det man køber her er et nyt koncept med en stor brugerdatabase.

Markedsføringskanaler

Facebook, radio anr, aviser så som div lokalaviser, nordjyske mm.

Omkostninger

De eneste omkostninger der er på siden er i form af betaling af webhotel en gang om året.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev grundlagt i 2015 da vi mente der mangler et alternativ til hundepensioner, da nogle hunde bare ikke er egnet til dette. Da vi gik online blev vi taget med storm, interessen var kæmpe og nyheden spredte sig som en steppebrænd. vi blev kontaktet af div aviser, radiostationer og tv kanaler, så reklame var der nok af hvilket var helt fantastisk. i dag har vi omkrin 400 profiler på siden der alle tilbyder pasning af kæledyr lige fra kaniner til heste.

Markedet

Markedet er kæmpe stort, interessen for at få sin hund passet og indgå som en del af en familie som den er vant til, men s man selv er på ferie er blevet meget udbredt. mange foretrækker at hunden kan sove i sofaen som den plejer, bliver gået med, leget med og nusset lige som den plejer. Derudover kan den første pasning nemt udvikle sig til et venskab hvor man fremadrettet foretrækker at få passet sit kæledyr hos den samme familie. Man kan ydermere oprettet legeaftaler igennem siden.

Svagheder/udfordringer

Udfordrinegn er pt. at der skal oprettet abonnements betaling på siden.

Stærke sider

De stærke sider for siden er at interessen er kæmpe stort og siden bliver brugt af mange hundrede mennesker hver eneste dag.

Strategi

Strategien er at der skal kobles abonnements betaling på siden således det koster et månedetenligt beløb at have en profil på siden, der skal oprettes en fane hvor man kan tilbyde sig som hunde lufter mm. samt en fane hvor professionelle så som dyrlæger, hunde frisører mm kan annoncere og svare på spørgsmål.

Ideel køber

Den ideelle køber skal se muligheden i denne side, for den har kæmpe potentiale til at tjene store penge og bliver endnu mere udbredt end den er, man skal samtidig interessere sig for kæledyr.

Opstartshjælp

Vi vil som led i salg selvfølgelig hjælpe til med at forstå funktionere på siden samt selve konceptet. Der følger en facebook side samt en indtagram side og blog med i købet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1861

Sælger kontaktet:
19

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
28857

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-11-2017
Udbudspris 19.000 DKK