Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

App-bureau med kontor i DK og Ukraine Omst. 1.3 mio (2017)

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Sælges billigt grundet skifte af fokus - Vi laver native app-udvikling og avanceret webudvikling

Vi er en professionel app-virksomhed, der både udvikler apps, avancerede hjemmesider samt serviceaftaler.

Vi adskiller os fra de andre konkurrenter ved at have eget kontor og egne medarbejdere vi selv har ansat i Ukraine. Vi har også 2 fuldtidsansatte fra Kina, den ene iOS og den anden full stack webudvikling.

Vi har brugt mange resurser på at SEO-optimere vores hjemmeside og dermed opnå høj ranking på de bedste søgeord i vores branche.

Vi har det seneste års tid etableret et stærkt fundament for Serviceaftaler, som viser sig at være en rigtig god forretning.

Vi ejer også domænet ".com" med virksomhedens navn, som er et unikt og kort domæne. Så virksomheden er klar til at få et globalt website.

Økonomiske nøgletal

Tal for 2017:
Omsætning: 1.3 millioner
Bruttofortjeneste: 72.000
Resultat før skat: -188.000
Komplet årsregnskab kan evt. sendes.

Tal for 2018:
Omsætning til dato: 863.000

Vi har en fast årlig omsætning på 360.000 fra 1/1/2019 til 1/1/2021 med en garanteret profit på 600.000, som alene skyldes ny aftale med storkunde, som naturligvis følger med i købet. Virksomheden kan derfor se frem til rigtig fine år.

Regnskab

  • Omsætning:1.300.000 DKK
  • Ebitda: 188.000 DKK
  • Resultat før skat: 95.000 DKK
  • Balancesum: 30.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi laver native app-udvikling og avanceret webudvikling af bedste kvalitet. Designs, der lever op til seneste state-of-the-art og brugeroplevelser (UX), der bare får masser af kærlighed.

Lige nu sælger vi primært apps til iværksættere, men vi har indset at de største penge ligger i corporate virksomhederne, som vi har forsøgt at prikke hul på uden at bryde helt igennem. Vi har fast månedlig indtægt på på serviceaftaler, med kontrakter op til 24 måneder. Alle aftaler og fremtidige ordre følger selvfølgelig med i købet.

Markedsføringskanaler

Vi har siden opstart haft stærk fokus på SEO-optimering og høj generisk ranking på Google. Derfor ligger vi på side 1 på mange relevante søgeord. Der er dermed et stærkt fundament for at få nye kunder online vha. søgemaskinerne. Vi har en Facebook-side og en side på Linkedin, der også følger med.

Omkostninger

Kontor: 5.000 pr. måned
Software: 2.000 pr. måned
Hosting: 1.000 pr. måned
Løn: 48.000 pr. måned (4 fuldtidsansatte)

NB: Kontor og ansatte behøver ikke at følge med. Vores arbejde er så godt dokumenteret at enhver udvikler - der ved hvad han laver - nemt kan tage over.

Aktiver

Inventar for ca. 30.000 kr.

2 TV-Skærme
3-Computerskærme
Moderne mødelokale med Skærm
4 hæve/sænke borde samt kontorstole
Tastaturer, Apple mus og Playstation 4

Inventar på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Det hele startede med et radikalt interesseskift, hvor jeg blev forelsket i apps og hvordan de blev udviklet. Jeg valgte derfor allerede i 2009 at stifte en enkeltmandsvirksomhed der lavede apps. Rejsen fik dog for alvor fart da jeg stiftede Selskabet i 2016 og gik fuldtid. Virksomheden blev etableret med henblik på at være den billigste leverandør blandt de bedste. Det viste sig at være en god positionering, da priserne på app-udvikling tydeligvis var højere end de burde være.


2016
Vi startede godt ud med fuld fart fremad og fik opbygget en god, robust hjemmeside, der gav os noget trafik og flere henvendelser, som vi konverterede.

2017
Vi fik ret hurtig vækst, der gjorde at vi fik en del penge mellem hænderne. Vi tog dog relativt forkerte beslutninger og mistede ca. 600.000 kr. (plus moms), da en kunde ikke betalte regningen, så vi endte med et resultat på knap -100.000 kr., men en ganske fin omsætning første regnskabsår.

2018
Der bliver lavet en omstrukturering af virksomheden og ny medejer kommer ind.

De to år, som virksomheden ca. har i, har vi formået at skabe fundamentet for en god og solid virksomhed, der enten kan køres som selvstændig virksomhed eller blive "app-afdeling" i eksisterende bureau.

Markedet

Markedet for app-udvikling kan blive utrolig profitabelt. Især hvis man har den rigtige balance mellem arbejdskraft i Danmark og udlandet er der gode muligheder for at optimere ens profit.

Det danske it-marked er i voldsom vækst disse dage.

Læs fx:
- https://www.computerworld.dk/art/240963/stor-analyse-af-499-danske-it-firmaers-regnskaber-saadan-gaar-det-netop-nu-i-den-danske-it-branche
- https://www.berlingske.dk/virksomheder/it-branchen-slaar-alle-salgsrekorder
- https://itb.dk/articles/branchen-i-tal-1

Svagheder/udfordringer

Hvis du beholder virksomhedens nuværende struktur med kontor i Ukraine, så bør du enten selv have projektleder egenskaber med teknisk erfaring eller have en person ansat med disse kompetencer. Medarbejderne i Ukraine er lært rigtig godt op og kan sagtens arbejde selvstændigt langt det meste af tiden, men de bør ikke overtage kontakten til dine kunder. Det ville svække din forretning gevaldigt.

Stærke sider

I vores virksomhed accepterer vi simpelthen ikke det næst-bedste. Det er noget vores kunder værdsætter og glædeligt betaler for. Vi kan skalere op hurtigere end konkurrenterne pga. vores kontor i Ukraine. Af den grund har vi også meget lavere lønomkostninger uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle forhold til vores kunder, samt virksomheder vi har investeret i følger med i købet.

Strategi

Virksomheden har været tænkt som en stærk international leverandør af IT i fremtiden. Som nogle af de første i verden var planen at indføre døgnproduktion af software, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. At kunne positionere sig som den billigste blandt de bedste og den hurtigste til at levere varen, er bestemt en meget gunstig position.

Det har været en del af planen at etablere produktionsafdelinger i udvalgte lande, herunder Ukraine, Polen. Derudover at have satellit-kontorer i verdens største byer med lokal markedsføring.

Vision

Hvis virksomhedens strategi implementeres korrekt, så kan virksomheden klart se frem til at blive en stærk global IT-komet, der ikke blot leverer apps og avancerede websites, men softwareudvikling i verdensklasse. Virksomheden har lige nu et solidt økonomisk fundament, som du ikke selv kan opnå på kort tid, hvis du valgte selv at starte nyt, i stedet for at opkøbe.

Hvis vi ikke solgte virksomheden i dag, ville den være mindst det dobbelte værd (10 mio) om 1 år.

Ideel køber

Den ideelle køber er enten selv en etableret spiller på markedet, der ønsker at overtage eksisterende kunder eller nogen der har internationale ambitioner.

Det kunne også være et veletableret webbureau, der vil stærkt ind på app-markedet. Her ville man kunne overtage en profitabel virksomhed, som kan give en rigtig god start på et nyt marked, der er svært at opnå "respekt" på.

Opstartshjælp

Jeg kan fungere, som rådgiver i din virksomhed gratis i 1 måned efter opkøbet. Jeg hjælper også gerne med at oplære en evt. projektleder i brugen af de værktøjer, der bruges.

Jeg sætter gerne køber ind i virksomheden og rejser gerne med køber til Ukraine, hvor vedkommende kan besøge kontoret og udviklerne dernede. Jeg kan kun blive i virksomheden på deltid, hvis sælger ønsker det de første 3 mdr. efter handelen er faldet på plads til minimumsløn (Husk første måned er gratis). Jeg vil dog altid være til rådighed over mail. Jeg vil også være tilgængelig over telefon i et. begrænset omfang.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2581

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30359

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-08-2018
Udbudspris 550.000 DKK