Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Website - 'Abonnementskoncept'

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Abonnementssalg til private + affiliate løsning

Innovativt abonnementskoncept med salg af abonnementspakker. Inkl. etablerede abonnementspakker til hunde og katte som allerede har mere end 80 aktive abonnenter og en månedlig omsætning på ca. 12.000 kr. (overskud ca. 4.500-5.000 pr. mdr.)

Websitet har også mulighed for en affiliate løsning, hvor du kan sælge pakker for eksterne virksomheder og tjene penge på trafikken på hjemmesiden.
Sitet er klar til at tage næste skridt og mangler en ildsjæl, som kan 'skubbe det udover kanten'. Sælges pga. af fokus på andre virksomheder.

Økonomiske nøgletal

Der er mere end 80 aktive medlemmer, men der har tidligere været +150. pga. manglende fokus er antallet faldet og få nye er kommet til. Den månedlige omsætning er mellem 10-13.000 pr. mdr. og overskuddet er på ca. 4500-5500 kr. pr. mdr.

Produktet

Virksomheden sælger abonnementspakker til hele familien.

Samtidig kan man oprette pakker/produkter fra eksterne virksomheder og tjene penge hver gang en besøgende klikker videre til den eksterne virksomhed (affiliate).

Der er lavet 3 forskellige abonnementspakker til hunde, 1 til katte, 1 Dentalpakke til mennesker, som har mere end 80 aktive abonnenter på nuværende tidspunkt.

Samtidig sælges der en Fitness-pakke for et eksternt firma, som betaler 1,00 kr. hver gang en besøgende klikker på hans produkt og videre til hans egen side. Der er rig mulighed for at lave en masse forskellige abonnementsoakker eller sælge pakker for andre og dermed tjene penge på trafikken.

Siden er sat op med et smart 'subscription-modul', som automatisk håndterer abonnementerne og betalingen heraf. Siden kører af sig selv, men mangler en person som har tid og lyst til at udvikle den.

Markedsføringskanaler

Sitet er SEO-optimeret og der laves affiliate markedsføring via linkbuilding og ekstern blogger, som laver en månedlig video samt blogindlæg af en af HundePakkerne (Abonnementspakke)

Omkostninger

Fragtudgifter til GLS, kortgebyr til Stripe samt indkøb af produkter og evt. opdatering af plugins.

Aktiver

Website uden inventar. Alt klares bag skærmen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1549

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30000

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-05-2018
Udbudspris 110.000 DKK