Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop til boligen - Omsætning på 28.000 kr. - 4.331 brugere (61,12 %) organisk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Aftaler med Dropshipping indenfor: Møbler - lamper - tapeter mm.

Webshop til dig og din bolig.
Salg af møbler - billeder/plakater - lamper - tapeter, på dropshippingsaftale. Salg af Vintage kalkmaling/voks/motiver mm. hvor varelageret er muligt at tilkøbe.

Webshoppen og bloggen er opstartet i Maj 2015 og drives ved siden af fuldtidsjob – Grundet en del udfordringer i familien, har der ikke været den fokus på forretningen, som ønsket og har stor potentiale, for videreudvikling for den rette.

Der er tilmeldt: 150 til nyhedsbreve – har 115 følger på instagram – ca. 300 følgere på facebook.

Der er samarbejde med firmaer omkring møbler – billeder/plakater – Lamper - interiør, tapeter – dette samarbejde er omkring dropshipping og kan formidle yderligere kontakter, til køber.

Der er betalingsaftaler med Nets på Dankort – Mastercard – Visa – Maestro – V Pay – Mobilpay og Viabill.

Der kan ydes hjælp til websiden, som er opsat gennem Wordpress – Woocommerce som shoppingsystem – Mailchimp nyhedsbreve og Google Analytic er tilkoblet siden, så der er mulighed for at trække data.

Økonomiske nøgletal

Salget har været stigende, fra start i 2015 og der vil være stor potentiale i at få overskud i virksomheden, ved at få nye kræfter, som kan tilse en del timer i projektet.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Online salg af varer til boligen.
På websiden findes et stort og flot udvalg af produkter til dig og boligen.

Sofa - lænestole - spisebordsstole - spiseborde - borde - tæpper - lamper - billeder - plakater - interiør - maling - tapet mm. Varer til entreen - stuen - spisestuen - værelset - kontoret.

Er der interesse omkring boligstyling, hjælper jeg gerne med opsætning af dette. Der vil evt. være mulighed for at implementerer kalender til online booking, der må dog påberegnes mindre etableringsomkostninger.

Webshoppen er udviklet i Wordpress CMS og er ret nemt at gå til, der er administration system til både bloggen samt shop delen.

Markedsføringskanaler

Produkterne sælges online, via webshoppen - som har tilkoblet en blog - bloggen er input til boligen og giver fin trafik, til siden.
Webshoppen er online på flg. kanaler:
Webside
Blog
Google+
Instagram
Facebook
Sender nyhedsbreve
Trustpilot

Følgende tal fra google analytics (25. mar. 2017 - 26. mar. 2018) :

Organic Search: 4.331 (61,12 %)
Direct: 1.208 (17,05 %)
Paid Search: 723 (10,20 %)
Social: 408 (5,76 %)
Referral: 232 (3,27 %)
Display: 183 (2,58 %)

Omkostninger

Udgifter til Løn - husleje og øvrige almindelige omkostninger har ikke været en del af firmaet, da dette har været drevet som bibeskæftigelse.

Aktiver

Der vil være mulighed for at købe varelageret på Vintage paint produkterne, hvor der er et stort udvalg af farver - voks - motiver - tapeter mm.

Virksomhedens historie

Websiden startede i 2015, på min 50 års fødselsdag.
Udgangspunktet var at vi skulle blive bedre til at sælge og repræsenterer vores salgsboliger. Opstarten af virksomheden var hovedsaglig boligstyling til salgsboligen - købsboligen.
Forretningen har med årene udviklet sig til at sælge produkter istedet for, med udgangspunkt i at forny boligen og følge trenden. Forandringer i boligen, med møbler - tapet - maling mm.

Markedet

Markedet udvikler sig pt. meget i retning af at vi også er begyndt at købe størrere forbrugsvarer, som køleskabe - møbler mm online, uden at have set og prøvet produktet først og derfor, vil det fremadrettet også være en god forretningen og vil mene at tiden, på det online markedet vil gøre godt, for denne type webshop.

Unikke produkter og anderledes varer, gør konkurrencen mindre.

Svagheder/udfordringer

Der er konkurrence fra mange vinkler - større møbelhuse - store farvehandler mm.
Er man unik og tilbyder noget ekstra, der ikke gives hos de større konkurrenter - vælges man til og kan den vej skabe mindre konkurrence.

Stærke sider

Virksomheden følgere trenden og giver input til læserene/kunderne omkring nyt til boligen.
Input og oplæg, med ideer til brug af materialer - ideer til boligen.

Strategi

Der er stor potentiale for at udnytte det at være med online - følge trenden - skabe trenden, for at minimere konkurrencen.
Signalere at være foran.
Vær altid på forkant med udviklingen i den online markedsføringens kanal og tilegn viden, på dette marked, så der undgåes at bruge hele indtjening på markedsføring.

Opstartshjælp

Der vil være mulighed for hjælp ved overdragelse af virksomheden, så ny ejer kan få viden omkring forretningen. At komme godt fra start, hjælper jeg gerne med og dette kan foregå online eller pr. tlf. - mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1150

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29780

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-03-2018
Udbudspris 40.000 DKK