Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop - salg af medlemskaber, rådgivning, bøger m.v.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Mulighed for optimering af omsætning for den rette køber

Salg af medlemskaber, bøger, rådgivning, podcast m.v. Da jeg har andre virksomheder, der optager al min tid, er jeg nødt til at afhænde virksomheden. For den rette køber - med kompetencer indenfor online markedsføring - er der derfor basis for at øge omsætningen markant. I 2017 er der lavet helt ny hjemmeside/webshop i wordpress. Integereret nyhedsbrevsliste medfølger. Jeg bidrager gerne med oplæring i systemet og evt. fremtidig ny viden til medlemmerne, såfremt køber finder denne konstellation relevant/interessant.

Økonomiske nøgletal

Omsætning mellem 100.000 - 150.000 kr. årligt. 90% er passiv indkomst - altså indkomst på medlemskaber, e-bøger m.v. som ikke kræver arbejde. Der er derfor mulighed for en indtjening på ca. 10.000 kr. om måneden uden arbejde.

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

Der sælges først og fremmest medlemskaber til struktureret viden på hjemmesiden. Medlemmerne får adgang til mere end 500 siders struktureret viden, ligesom nogle medlemmer får adgang til skabeloner, tests, opgaver, e-bøger og podcasts.
Derudover er der mulighed for at købe personlig rådgivning, eksempelvis advokathjælp, coaching, parterapi og konfliktmægling. De tilknyttede eksperter følger gerne med i en ny konstellation, og afregnes kun efter salg. De tilknyttede produkter, som eksempelvis e-bøger følger ligeledes med i et salg.

Markedsføringskanaler

Der er sikret god SEO og webshoppen ligger i top 10 på langt de fleste mest brugte søgeord. Der er ikke brugt penge på markedsføring, men der er brugt kræfter på at få gratis markedsføring via aviser, magasiner m.v. hvortil vi har bidraget med viden, artikler m.v.
Der udsendes nyhedsbreve 2-3 gange pr. måned.

Omkostninger

Der er abonnement på webshop og domænenavn. Der er ikke yderligere nødvendige omkostninger.

Aktiver

Virksomheden kan drives fra et hvilket som helst sted i landet. Der medfølger ingen aktiver udover webshop og domænenavn.

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden tilbage i 2009, da jeg så et hul i markedet, og var sikker på, at det var muligt at tjene penge på struktureret viden på nettet. Indtil 2017 drev jeg virksomheden via typo3, men da hjemmesiden trængte til fornyet layout valgte jeg i 2017 at flytte webshoppen over i wordpress og lave nyt layout. Prisen for dette var 45.000 kr. Det vil sige, at alt i dag er opdateret og systemmæssigt fungerer perfekt.

Webshoppen fortjener fokuseret indsats, men da jeg har 2 andre virksomheder, der tager det meste af min tid, har jeg behov for at lade en ny ejer komme til. De sidste 4-5 år har jeg brugt ca. 2 timer ugentlig på webshoppen. For den rigtige køber, er der derfor mulighed for en markant bedre omsætning, men samtidig kan køber forvente en passiv indkomst på ca. 10.000 kr. om måneden uden arbejde.

Markedet

Den primære målgruppe er mænd og kvinder i alderen 35 - 50 år. Markedet for produktet er stort, men det er svært at sætte et konkret tal på. Dog må det antages, at de fleste voksne mennesker kan have brug for hjemmesiden i løbet af livet.

Svagheder/udfordringer

Der kan gøres markant mere ift. online markedsføring, end der bliver gjort i dag.

Stærke sider

Medlemskaberne sælges som stort set passiv indtægt.
De fleste voksne danskere har brug for enten dele af eller alt materiale på hjemmesiden i løbet af deres voksenliv.

Strategi

Udover strategien om at ligge i top 10 på google søgninger på de mest gængste søgeord på området, og være til rådighed for pressen ift. viden, som giver gratis markedsføring, er der ikke en strategi p.t.

Vision

Der er gode muligheder for markant højere passiv indtægt.

Ideel køber

Den ideelle køber har online marketing erfaring, eller er rådgiver og kan købe hjælp til online markedsføring
Det kræver - som omsætningen er i dag - en meget lille arbejdsindsats. Ca. 2 timer ugentlig for udsendelse af nyhedsbreve, opdateringer m.v.

Opstartshjælp

Jeg hjælper gerne med oplæring i systemet - og har ligeledes små videoer, der fortæller, hvordan de gængse ting skal laves i systemet.
Såfremt der er interesse for det, bistår jeg gerne med viden/indhold til webshoppen i en aftalt periode.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1077

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29723

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-03-2018
Udbudspris 125.000 DKK