Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med sportstøj til kvinder. Du bliver ejer af en unik shop i DK-SE-FI-NO - og enedistributør i hele Scandinavia

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Du vil sælge i Danmark, Sverige, Finland, Norge, EU

Webshoppen har eksisteret siden 2013, og i løbet af 3 år, har shoppen allerede omsat for mere end kr. 2.000.000. Du bliver enestedistributor i DANMARK, SVERIGE, FINLAND, NORGE!

Med denne shop er du i gang allerede fra første dag, og alt det besværlige opstartsarbejde er overstået. Bliv iværksætter eller udvid din forretning med denne unik webshop med unik træningstøj til kvinder.

Prisen
Salgsprisen dækker over følgende:
• Super godt domæner ( 4STK ) med SSL certifikater + E-MÆRKET
• Toptunet webshop med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design
• Facebooksider med ca 35.000 følgere
• Nyhedsbrevsliste
• Instagram profil
• Nyhedsbrevene laves i mailchimp, og her medfølger færdige designskabeloner, lige til at gå til - så du kan sende nyhedsbreve ud fra dag 1.
• Adwordskampagner - fuldt opsat og kørende
• SEO-tekster, - på de fleste vigtige søgeord vi er på første side i google søgning
• Hjælp til oplæring i systemer mm.

Udover salgsprisen tilkommer varelager, som på nuværende tidspunkt er opgjort til omkring 200.000 kr. Lageret er opgjort til indkøbspris, og består ene og alene af salgsbare og sæsonaktuelle produkter. Lagerstørrelsen varierer, da der er tale om en on-going business, og derfor forventes køber også at indtræde i de fremtidige ordrer, som findes hos leverandør

Fakta om shoppen:
Shoppen er bygget op i hostedshop, og designet er specialudviklet med flere features. For dig som ikke kender til hostedshop, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det.

Kundeservice
I dag driver vi shoppen med stort fokus på kundeservice og troværdighed. I alle forsendelser medsender vi en nem og overskuelig returguide, så kunderne nemt og simpelt kan returnere eller ombytte deres køb. Udover at det for kunderne betyder, at det er nemt og enkelt, så har vi efter indførelsen af denne service også oplevet en væsentlig reducering i antallet af kundehenvendelser pr. mail og telefon omkring bytteregler mm.

Der tilbydes i dag både forsendelse via GLS og Postdanmark, men 95% af alle vælger Postdanmark
Vi tilbyder kunderne telefoniske kundeservice fra kl. 08-16, og ellers klares alt pr. mail.

Online markedsføring
Vi har markedsført os ved hjælp af email-marketing, SEO, Adwords og via Facebook.

I forhold til SEO, så har vi alene arbejdet med teksterne på sitet – så der ligger et stort potentiale her. Siden er fornuftigt indekseret og ligger på henholdsvis side 1,2 på mange relevante søgeord. Her vil man relativt nemt kunne opnå endnu bedre placeringer, ved arbejde med on-page optimering samt link Building.

Vi har ikke brugt så mange kræfter på viral markedsføring, så der vil uden tvivl kunne skabes mærkbar vækst ved øget fokus på SEO, samarbejde med blogger, remarketing og Instagram.

Stort potentiale
Indtjenings- og udviklingspotentialet er stort, og vi har på ingen måde udtømt de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode e-købmand.

Webshoppen bliver løbende opdateret, men målrettet optimering har vi ikke foretaget, så der ligger et stort potentiale her.

Hvorfor sælge?
Ja, det kunne man måske godt tænke, men sandheden er, at jeg ejer en mere foretning og har ikke tid mere til webshopen da det er ‘‘one men show‘‘

OBS! Der ligger et kæmpe potentiale i shoppen, og for en køber, vil en iværksætterdrøm kunne blive til virkelighed, eller et eksisterende forretningsgrundlag, blive endnu større.

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4229

Sælger kontaktet:
37

Følger annoncen:
29

Annonce id-nummer:
27043

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-12-2016
Udbudspris 50.000 DKK