Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Niche webshop med LED-lys produkter til hunde, sports og familien - Søger partner til 49% af selskabet

Gadstrupparken, Gadstrup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
SMARTWEB platform - Shipping med DAO, GLS & PostNord.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Webshop med fokus på sikkerheds lys til alle, en slags ”one-stop-shop” hvor man kan købe LED-lys produkter til både - sport, hunde, børn og svagtseende.
Vi er en lille dansk virksomhed på Sjælland. Vi havde i lang tid haft en drøm om at have en webshop med fokus på hovedsageligt LED-lys produkter, da vi mener der skal større fokus på sikkerhed i trafikken og at dette område mangler en specialist.

Vores vigtigste grund er at vi har meget stor erfaring med at leve med en øjensygdom. Det ledte os til at finde ud af hvor svært det er for svagtseende at kunne orientere sig i mørket og være opmærksomme på andre i trafikken, men ikke mindst også for at blive set af andre i trafikanter.
Vi har øjensygdommen som hedder Retinitis Pigmentosas meget tæt på os derhjemme. I 2007 skulle vi finde nye måder at gøre ting nemmere at se i mørket. Forbavsende nok var de bedste produkter på markedet, som vi fandt næsten udelukket sjove gadgets som lyste op.

Efter mange måneder med research og produkt testning (på vores egen hund, vores børn og os selv!) Har vi samlet et sortiment af smarte, kvalitets LED-lys produkter som vi mener hjælper dem som skal leve med en øjensygdom og også til dem der gerne vil blive set i mørket og blive mere synlige i trafikken.

Vi holder fast i vores princip at vores produkter skal være af højeste kvalitet, og i det størst mulige omfang være USB opladelige, eller at batteri kan skiftes. Vi vil helst ikke sælge engangs billige produkter (medmindre de er super smarte), vil vi gerne have vores kunder kan bruge vores produkter rigtig meget og rigtig mange gange.

Alt teknisk integration lavet: SMARTWEB platform med Pakkelabels, HeyLoyalty, Google Ads, Google Analytics, Google shopping, Facebook & Instagram page. Sleeknote script klar med ikke i brug). Shipping med DAO, GLS & PostNord. E-mærket - med gode anmeldelser.

Jeg søger nu en partner som vil drive virksomheden med mig, da jeg idag kan mærke at der er for mange opgaver og bolde i luften på engang. Jeg søger derfor en partner som kan se samme foretningsgrundlag og har ligeledes samme passion som mig for at hjælpe trafikanter med at være bedre klædt på ude i trafikken.

Idag er virksomheden registreret som et enkelmandsvirksomhed. Hvis du køber dig ind, vil vi stifte et Anpartsselskab (ApS) hvor du vil eje 49% af selskabet. Vi begge er aktive med selskabet og vi skal have en målsætning om at kunne på sigt udbetale løn og gøre verdenen et mere sikkert sted at færde sig i trafikken.

Jeg søger en med flair for online/offline marketing samt socialt anlagt personlighed, med henblik på at kunne promovere produkterne på messer. Jeg vil selv stå for hele lagerføring og indkøb samt diverse administrative opgaver.

Hvis dette har interesse, er du velkommen til at kontakte mig igennem annoncen og venligst fortæl lidt om dig selv og hvorfor du har interesse i netop dette her partnerskab.

Økonomiske nøgletal

Omsætning fra d.1 sept - d.31 Dec = 30,000 (kun begyndt at sælger produkter fra d. September 2018)
Dækningsgrad = ca. 50%

Regnskab

  • Omsætning:30.000 DKK
  • Ebitda: 34.000 DKK
  • Resultat før skat: 34.000 DKK
  • Balancesum: 47.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

LED-lys snørebånd, LED-løbeklips, LED-Lys armbånd med velcro eller "slapwraps" , LED-lysløbevest
LED-lys halsbånd/snore på din hund - Mange Varianter (USB opladelige)
LED-lys Flaske lamp med (USB opladelige)
LED-Lys Isterning (Batteri kan skiftes)
LYD-Lys små lampe (USB opladelige)

Markedsføringskanaler

Organic Traffic = 30%
Paid Traffic = 17 %
Social = 16%
Display Ads = 14%
Direkte = 7%

Jeg er ikke en super sælger, SEO/Copy writer, Newsletter skribent og heller ikke haft tid det pga min fuldt tid job ved siden af- derfor jeg har ikke gjort særlig meget Social Media, CRM, SEO, PPC - der er stort potentiel her.

Omkostninger

Kontingenter inkl. moms 1.647,00
Kontorartikler og tryksager 1.594,30
Porto og gebyrer 1.200,00
Regnskabsprogram 2.167,00
Internet og webhotel 12.429,72

Aktiver

Varelager hjem hos mig selv = ca. costpris 20,000kr
Hjem kontor

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

En lille drøm om at være min egen chef. Synes det var sjovt med at set op min egen webside - det tekniske dele brænder jeg for - og har jeg meget fint styr på det.
Men synes det SEO, PPC, Social Media dele gjort mig træt.
Jeg har fuld tid arbejde og i weekenderne har ikke så meget tid pga børn osv... Nok meget typisk, med begyndt at føle som jeg arbejdede for meget og mistede lysten til det. Har sat tingene på pause (ingen reklamer osv.) fordi jeg synes ikke det er det værre når jeg kan ikke når det hele.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1888

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30943

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-01-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 102.000 DKK