Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Webshop med lækkert modetøj til kvinder

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Bliv iværksætter eller udvid din forretning med denne lækre webshop med lækkert modetøj til kvinder.

Med denne shop er du i gang allerede fra første dag, og alt det besværlige opstartsarbejde er overstået.

I shoppen sælges der lækkert modetøj og sko til den stilsikre kvinde, og med gode leverandøraftaler med mærker som bl.a. Coster Copenhagen, YAS, Superdry, Modström, Prepair, Kaffe, Pulz, YAYA, Minus, Six Ámes, Copenhagen Shoes, Nümph & Continue, er du sikret et godt og bredt sortiment i shoppen.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har eksisteret siden 2015, og har uden den store indsats præsteret følgende resultater de sidste 3 år:
2017: omsætning tkr. 409 - overskud tkr. 78
2018: omsætning tkr. 551 - overskud tkr. 36
2019 (1/1-31/10-2019): omsætning tkr. 734 - overskud tkr. 127
- alle tal er før ejerløn, skat og renter

Overskud før skat: 127.000 DKK

Produktet

I dag driver vi shoppen med stort fokus på kundeservice og troværdighed. I alle forsendelser medsender vi en nem og overskuelig returguide, så kunderne nemt og simpelt kan returnere eller ombytte deres køb. Udover at det for kunderne betyder, at det er nemt og enkelt, så har vi efter indførelsen af denne service også oplevet en væsentlig reducering i antallet af kundehenvendelser pr. mail og telefon omkring bytteregler mm.

Der tilbydes i dag forsendelse via GLS, og vi tilbyder kunderne telefoniske kundeservice fra kl. 11-13, og ellers klares alt pr. mail.

Integration med Miinto
Shoppen er via et specialudviklet feed fuldt integreret med miinto.dk. Omsætningen via miinto.dk er stabil og stigende over perioden. Alle varer som sælges ad denne kanal, sælges til fuld pris, og påvirker derfor meget positivt bruttoavancen. Der betales en rimelig kommission af alle salg på miinto, og dette modregnes direkte i udbetalingen fra dem 2 gange pr. måned.

Der er mulighed for at lave markedsføring via miinto, for at skabe øget omsætning herigennem. Det har vi ikke benyttet os af, men vi vil vurdere at der ligger et godt potentiale her.

Markedsføringskanaler

Vi har markedsført os ved hjælp af email-marketing, SEO, Adwords og via Facebook & instagram

I forhold til SEO, så har vi alene arbejdet med teksterne på sitet – så der ligger et stort potentiale her. Siden er fornuftigt indekseret og ligger på henholdsvis side 1,2 og 3 på mange relevante søgeord. Her vil man relativt nemt kunne opnå endnu bedre placeringer, ved arbejde med on-page optimering samt link Building.

I forhold til adwords, har vi haft bedst succes med brug af google shopping kampagner.

Vi har forsøgt os en smule med samarbejde med nogle instagrammere, som via try-outs og storys har markedsført vores site.
Vi poster dagligt opslag på både instagram og facebook, og har de sidste måneder haft en stigning i antal følgere på instagram.

Så vi er sikre på, at der uden tvivl kunne skabes mærkbar vækst ved øget fokus på SEO, samarbejde med blogger, remarketing og Instagram.

Med i handlen følger egen facebookside, instagramprofil og nyhedsbrevsliste.

Omkostninger

Virksomheden kan sagtens drives fra privaten, som en bi-beskæftigelse, indtil man vurderer at den er lønsom nok til at give den ønskede løn.

Varer solgt via miinto fratrækkes kommision og fragt, men modsat sælges stort set alle varer til fuld pris via denne portal.

Vareindkøb foregår hos flere leverandøre op mod 6-8 måneder før levering. Og hos enkelte er det i sæson med kun kort leveringstid.

Af faste udgifter er der hosting og webshop-system og erhvervs forsikringer. Emballage, fragt, gebyrer og annoncering er variable.

Aktiver

Webshoppen drives i dag fra vores lager i Aalborg, hvor vi også driver en fysisk butik og en anden webshop fra.

Varelageret udgør pt. omkring tkr. 700. Lageret er opgjort til indkøbspris, og består ene og alene af salgsbare og sæsonaktuelle produkter.
Lagerstørrelsen varierer, da der er tale om en on-going business, og derfor forventes køber også at indtræde i de fremtidige ordrer, som findes hos leverandørerne.

Varelager på 700.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
17952

Sælger kontaktet:
124

Følger annoncen:
91

Annonce id-nummer:
26400

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-08-2016
Udbudspris 50.000 DKK