Webshop med lækkert modetøj til kvinder med gns. månedlig omsætning på kr. 100.000

Ansatte
Ingen
Grundlagt
2015
Flytbarhed
Flytbar
Adresse
Ved henvendelse
Region

Bliv iværksætter eller udvid din forretning med denne lækre webshop med lækkert modetøj til kvinder.

Webshoppen har eksisteret siden oktober 2015, og i løbet af 15 måneder, har shoppen allerede omsat for knap kr. 1.500.000.

Med denne shop er du i gang allerede fra første dag, og alt det besværlige opstartsarbejde er overstået. Webshoppen har allerede i løbet af de første 15 måneder givet et overskud på kr. 265.000.


I shoppen sælges der lækkert modetøj og sko til den stilsikre kvinde, og med gode leverandøraftaler med mærker som bl.a. Plus Fine, PBO, Rue de Femme, Garcia Jeans, Superdry, Odd Molly, Minus, Coster Copenhagen, Sofie Schnoor og Please Jeans, er du sikret et godt og bredt sortiment i shoppen.

Kundeservice
I dag driver vi shoppen med stort fokus på kundeservice og troværdighed. I alle forsendelser medsender vi en nem og overskuelig returguide, så kunderne nemt og simpelt kan returnere eller ombytte deres køb. Udover at det for kunderne betyder, at det er nemt og enkelt, så har vi efter indførelsen af denne service også oplevet en væsentlig reducering i antallet af kundehenvendelser pr. mail og telefon omkring bytteregler mm.

Der tilbydes i dag både forsendelse via GLS og Postdanmark, men 95% af alle vælger GLS.

Vi tilbyder kunderne telefoniske kundeservice fra kl. 11-13, og ellers klares alt pr. mail.

Integration med Miinto
Shoppen er via et specialudviklet feed fuldt integreret med miinto.dk. Omsætningen via miinto.dk er stabil og stigende over perioden. Alle varer som sælges ad denne kanal, sælges til fuld pris, og påvirker derfor meget positivt bruttoavancen. Der betales en rimelig kommission af alle salg på miinto, og dette modregnes direkte i udbetalingen fra dem 2 gange pr. måned.

Der er mulighed for at lave markedsføring via miinto, for at skabe øget omsætning herigennem. Det har vi ikke benyttet os af, men vi vil vurdere at der ligger et godt potentiale her.

Prisen
Salgsprisen dækker over følgende:
• Super godt domæne – kort og klinger godt
• Toptunet webshop med mange special-designede funktioner, og specialudviklet design
• Fuld automatisk integration til miinto - med god løbende omsætning
• Facebookside med 7400 følgere
• Nyhedsbrevsliste med mere end 5000 tilmeldte
• Instagram profil
• Nyhedsbrevene laves i mailchimp, og her medfølger færdige designskabeloner, lige til at gå til - så du kan sende nyhedsbreve ud fra dag 1.
• Adwordskampagner - fuldt opsat og kørende
• SEO-tekster, dog stort potentiale på både on-page og off-page
• Hjælp til oplæring i systemer mm.

Udover salgsprisen tilkommer varelager, som på nuværende tidspunkt er opgjort til omkring tkr. 200-300. Lageret er opgjort til indkøbspris, og består ene og alene af salgsbare og sæsonaktuelle produkter. Lagerstørrelsen varierer, da der er tale om en on-going business, og derfor forventes køber også at indtræde i de fremtidige ordrer, som findes hos leverandørerne. Det kan aftales individuelt, hvor stor en del af varelageret, som ønskes købt med.

Fakta om shoppen:
Shoppen er bygget op i dandomain, og designet er specialudviklet med flere features. For dig som ikke kender til dandomain, kan siges, at der er et simpelt og brugervenligt CMS-system, og gode muligheder for support, hvis der opstår behov for det.

• Gns. Antal månedlige besøgende – 8.100, hvoraf kun 24,7% stammer fra Paid Search.
• Returning visitor - 40,7%
• New visitor - 59,3%
• Konverteringsprocent - 1,36 %
• Gns. tid på website - 2.37 min
• Gns. ordre størrelse - kr. 676
• Fornuftig returprocent, som ligger i den lave ende i branchen.
• Lille reklamationsrate – ej opgjort, da den er forsvindende lille

Online markedsføring
Vi har markedsført os ved hjælp af email-marketing, SEO, Adwords og via Facebook.

I forhold til SEO, så har vi alene arbejdet med teksterne på sitet – så der ligger et stort potentiale her. Siden er fornuftigt indekseret og ligger på henholdsvis side 1,2 og 3 på mange relevante søgeord. Her vil man relativt nemt kunne opnå endnu bedre placeringer, ved arbejde med on-page optimering samt link Building.
I forhold til adwords, har vi haft bedst succes med brug af google shopping kampagner.

Vi har ikke brugt så mange kræfter på viral markedsføring, så der vil uden tvivl kunne skabes mærkbar vækst ved øget fokus på SEO, samarbejde med blogger, remarketing og Instagram.

Stort potentiale
Indtjenings- og udviklingspotentialet er stort, og vi har på ingen måde udtømt de muligheder der ligger lige for fødderne af den initiativrige og gode e-købmand.

Webshoppen bliver løbende opdateret, men målrettet optimering har vi ikke foretaget, så der ligger et stort potentiale her.

Hvorfor sælge, når det går godt ?
Ja, det kunne man måske godt tænke, men sandheden er, at vi er iværksættere med stort I, og det betyder, at vi har rigtig mange jern i ilden, og dermed også andre store projekter i gang.

Vi har på relativ kort tid fået denne shop til at vækste og efter kun 15 måneder, giver den allerede et fornuftigt overskud på tkr. 265 – men for os, er tiden til forsat at hellige sig udviklingen af denne shop sparsom, og derfor håber vi, at en ny ejer vil kunne komme ind og videreføre samt udvikle shoppen, for dermed også høste fortjenesten af det allerede udførte arbejde.

Vi har det sidste år tilsidesat rigtig mange andre projekter, for at starte denne shop op, og vi føler nu at shoppen er flyveklar nok til at skifte hænder. Der ligger et kæmpe potentiale i shoppen, og for en køber, vil en iværksætterdrøm kunne blive til virkelighed, eller et eksisterende forretningsgrundlag, blive endnu større.

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
17690

Sælger kontaktet:
123

Følger annoncen:
94

Annonce id-nummer:
26400

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-08-2016
Udbudspris 350.000 DKK