Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med babyudstyr - Omsætning: 570.000 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Unikke produkter indenfor autostole, kombivogne og babyseng med masser af flot udstyr

Unik webshop med meget stor potentiale, eneforhandler på flere af vores produkter i Danmark. Det er med blødende hjerte jeg sælger denne webshop, men jeg må sande, jeg har gabt over for meget og valget blev denne fantastiske shop, som skal sælges fra. Håber herinde, at finde den rigtige fremtidige ejer. Webshoppen er eneste shop med helt unikke produkter, som købes direkte af leverandører i Tyskland, derfor også god avance på disse produkter. Der er mulighed for at leje nuværende lokaler. Webshoppen har 4300 følgere på facebook.

Økonomiske nøgletal

Økonomiske nøgletal
Omsætningen i 2017 er på ca. 570.000
Pris: 80.000 kr. (Incl varelager)
Varelager: ca. 125.000 kr. excl moms
Lagerreoler, forsendelsesposer/papkasser, div pakke og prismærkningsudstyr kan inkluderes såfremt det ønskes.
Shoppen har eksisteret i 4 1/2 år

Regnskab

  • Omsætning:570.000 DKK
  • Ebitda: 40.600 DKK
  • Resultat før skat: 40.600 DKK
  • Balancesum: 200.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Webshoppen sælger autostole fra 0-11 år. Autostolene er fra Tysk fabrikant og kan sidestilles med Mercedes'en inden for dette område, p.g.a. den unikke sikkerhed og vinder masser af test i ADAC. Babysengen er også fra Tysk leverandør, fantastisk tilbehør som madrasser, sengerande og sengehimmel i flot design. Hvilket giver en naturlig mersalg, da senge har special mål. Sidst vil jeg nævne kombivogne, som sælges i sæt, med autostol, barnevogn, klapvogn og andet udstyr. Det er et produkt som sælges meget i hovedstadsområdet, da vognene er små og passer til lejlighederne (formoder jeg).

Markedsføringskanaler

Der er den sidste års tid, hovedsageligt brugt adwords, google og facebook annoncer lavet af ekstern leverandør.
Opslag og konkurrencer på facebook siden med ca. 4300 følgere.

Extern firma har lavet organiske opslag på nettet.

Der er ikke brugt nyhedsbreve, hvilket er en stor mangel.

Omkostninger

Der er ikke udbetalt løn til mig, da jeg har levet af mine andre forretninger,

2017 Markedsføringskanaler og it- udgifter ialt 110.000 kr.
It- support og markedsførings hjælp 30-40.000 kr
Adwords, Facebook, google annoncering 50.000 kr.
Bloggere m.m. kun i 2017 pris 8-9000 kr
Primært kunder I DK
Forsikringer 1.900 kr.
Forsendelses omkostinger ( aftale med GLX) 42.000 kr
E-Mærkning godkendelse: 8.000kr
Revisor 11.600 kr.
Alarm 9.000 kr.

Aktiver

Webshoppen er beliggende i industrikvarter med masser af parkeringspladser lige uden for døren, der er udstillingslokaler/showroom, de sidste 4-5 mdr. dog kun være åbent efter aftale.
Der er tilknyttet et lager på ca. 100m2, hvorfra der pakkes. Butikslokaler er et tidligere kontor, men det har fungeret godt.
Der er mulighed for at leje lokalerne for 6.900,- pr. mdr. excl. moms.
Shoppen kan med lethed flyttes til andre lokaler, der kræves et lager på min. 70-100 m2

Virksomhedens historie

Jeg købte webshoppen i 2013, på det tidspunkt var jeg ved at sælge mit andet firma, dette salg blev dog ikke til noget. De første 2 år var jeg i webshoppen daglig og lavede masser af andre aktiviteter, som loppemarkeds dage i andre lokaler omkring webshoppen, og webshoppen voksede, jeg fik også opbygget facebooksiden, jeg havde 2 ansatte. Desværre gik det ud og mit andet firma som jeg har haft siden 2005, jeg måtte vælge, siden 2016 har jeg arbejdet fuld tid der, og webshoppen er desværre blevet nedprioriteret. Der er lavet Adwords de sidste 2 år. Jeg er af den overbevisning at den rette person, der brænder for salg og god service, kan få en rigtig god forretning ud af shoppen. Der er købt ny hjemmeside i 2016 til 80.000 kr. den kører perfekt og der er mulighed for at udbygge siden, som er lavet i Umbraco.

Markedet

Jeg mener at der er et kæmpe marked derude. De unge mødre bruger mange penge på udstyr, og går meget op i sikkerhed. Sengen som sælges er der et endnu større marked for, der er ikke gennem de sidste 1-2 år lavet markedsføring på dette produkt, men sælges alligevel på shoppen.

Svagheder/udfordringer

Den største konkurrent på markedet er en webshop fra udlandet, men annonceres som Dansk på nettet. Priserne matcher denne konkurrent.

Stærke sider

Webshoppen har unikke produkter uden den store konkurrence.

Strategi

Der er ikke lagt en fremadrettet strategi for webshoppen.

Vision

Jeg ser webshoppen, som et firma med store fremtidsmuligheder, hvis der bruges den rette markedsføring, som Facebook, Instagram ( endnu ikke prøvet) og nyhedsbreve. Med små midler kan den give en meget højere omsætningen og fortjeneste. Havde jeg selv tiden ville jeg let kunne leve af den indenfor det næste år.

Ideel køber

Du skal have kendskab markedsføring på de sociale medier, eller være parat til at lærer noget om det. Der udbydes masser af gratis kurser i kommunerne, som jeg selv har haft stor glæde af.
Du skal brænde for salg og elske at give en god service til dine kunder, alle kunder behandles med et smil og de "trælse".

Opstartshjælp

Jeg skal nok være til rådighed indtil den nye ejer er selvkørende ca. den første mdr. Derefter vil jeg været til rådighed på telefon og mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3883

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
23

Annonce id-nummer:
29813

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-04-2018
Udbudspris 80.000 DKK