Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med 700.000+ i omsætning til salg i spilbranchen

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Er du klar til nye udfordringer? 2 år gammel virksomhed, med beskæftigelse af spil til alle slags konsoller i spilbranchen nu til salg!

Er du interesseret i at komme ud på et nyt marked, som er i rivende vækst i takt med e-sport vokser sig større, ikke kun landsdækkende, men også globalt set.

Virksomheden er en virksomhed, der i sine tidlige dage havde stor fokus på salg af spil udelukkende til computer, men sidenhen har vi udvidet til konsoller såsom PS4 og Xbox ONE. Der findes dog langt flere konsoller, med mulig forøgelse af varesortimentet. En af fordelene ved denne branche, er at den ikke kræver verdens største lager, da det meste foregår digitalt, og man derfor i princippet kan have lageret på sin computer.
Som tidligere nævnt, at dette et marked, som oplever kæmpe vækst eftersom der er kommet større fokus på esport, og flere folk begynder derfor at sætte sig foran computeren, netop for at blive en del af dette fællesksab, i håb om at nå toppen en dag. Jeg ser personligt flere muligheder i virksomheden, og der er kæmpe potientiele for at udvide til andre lande, samt vokse virksomheden større her i Danmark på baggrund af det overnævnte. Alt uddybes i en nærmere mail.

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad: 30-60% varierer meget, da det afhænger af hvilke kvantumsrabatter sælgeren for det pågældende spil kan tilbyde.

Overskud før skat: 210.000 DKK

Produktet

Virksomheden har stor fokus på salg af spil til konsoller og PC, og der vil være rig mulighed for at udvide produktgrupperne således, man også kunne gå ind og sælge udstyr samt tilbehør til det forskellige. I denne branche er der et kæmpe udvalg af spil, og der er derfor også et meget bredt og dybt varesortiment vi har liggende på vores side. Der er mange forskellige spil inde for samme genre samt et bredt udvalg af forskellige spilgenre. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring produktet hos os, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Markedsføringskanaler

Vores eneste nuværende markedsførings- og salgskanaler har været gennem sponsorerede lan-events, hvor vi har stået som hovedsponsor, samtidig med, at vi kun har brugt PriceRunner som markedsføringskanal. Der er selvfølgelig mulighed for også at ramme målgrupperne inde på de sociale medier såsom facebook, YouTube og Instagram. Dette har vi dog ikke gjort nytte af, men mulighederne er der!

Omkostninger

Opreteholdelse af hjemmeside, betalingsgateway og markedsføring.

Svagheder/udfordringer

Dårlig markedsføring ind til videre. Ikke opnået det maksimale resultat af markedsføringen

Stærke sider

Småt lager, som er nemt at opbevare

Opstartshjælp

6 månederes service

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
20.000 DKK
Finansiering løbetid:
2 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1152

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29562

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-02-2018
Udbudspris 20.000 DKK