Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Web-Shop med SKYHØJ omsætning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

Hej Saxis-brugere. Jeg vil gerne sælge min virksomhed, som har kørt upåklageligt siden juli 2017.

Siden er meget aktiv på de sociale medier, hvor en DEL bestillinger går igennem. Det er ikke ualmindeligt, at man kan få 10 bestillinger på en uge. Vores billigste produkt er for 100 kroner og det dyreste er for 200. Begge sælger rigtig, rigtig godt.

Følgerne på Facebook og Instagram er meget aktive og det er bekendt, at folk støtter op om vores sag, da vi siden dag 1 har kæmpet røven ud af bukserne for at få tilfredsstillet vores kunder. Servicen har altid været i højsædet og det er, hvad vi er kendt for - gode produkter, hurtig modtagelse af produktet og servicen!

Hvad der sælges på siden er farvede årslinser og 3D mink vipper. Vipperne er brandet (har sidens brand) og de har skabt stor begejstring hos kunderne. Linserne er også rigtig populære på siden og har været det siden dag 1. Det rigtig kloge ved at købe siden er, at folk fortæller deres venner om den.

Det er sådan vi blandt andet vokser, men der udover har jeg lagt meget i at vokse. Jeg har i alt lavet 2 giveaways, solgt spændende ting mm. Forretnigen har rigtig meget potentiale og det bare med at gå igang. Derudover er det fede, at der ikke er mange konkurrenter.

Som mange ved, er hunkønnet en ideel målgruppe at tage fat i. Primært sælges der mest til piger med anden etnisk baggrund end dansk, da de bruger rigtig mange penge på skønhed og især farvede linser. Jeg skal ikke udelukke, at vi har en del etniske danske piger også! Linserne er medicinsk godkendt og det viser jeg med glæde ved hjælp af dokumentation. Jeg har også en meget flot hjemmeside, som er udarbejdet og færdig.

Den er dog under dvale, da det vil være overarbejde at både køre Facebook- og Instagram-ordre, som selvstændig. Hjemmesiden følger med gratis og leverandøraftaler. Fragten betales forresten af kunden, så du får penge for dit produkt og ikke mere.

Da det er meget tidsslugende for mig, da jeg tager imod kunder døgnet rundt (både fysisk og digitalt), har jeg valgt at finde en ny sælger bag siden. Jeg har lige siden sommers haft den kørende og jeg har tjent et beløb på mindst 70.000 (det kan bevises). Jeg har kunder på næsten daglig basis og selv sidst på måneden, går det amok med bestillinger.

Det får du med:
- Du bliver administrator på Facebook- og Instagram siden.
- Du får adgang til den færdige hjemmeside, som du kan starte op og tjene endnu mere på.
- Du får alt restpartiet tilbage, som kan sælges til en værdi på 200 pr. styk. Der ligger 50-100 tilbage.
- Kontakt til leverandøren.
- Hjælp til at fortsætte med køre siden.

Økonomiske nøgletal

Siden har kørt siden juli 2017, hvor den efter en giveaway i august 2017 fik sit shine. Det var starten på en velfungerende virksomhed, men en rigtig god omsætning. Gennemsnitlig månedsløn er ikke akkurat, men jeg har ikke tjent under 5000 om måneden. De gode måneder tjenes der 10.000+, dem har der været flere af. Du kan få en endnu højere ved at udvikle den og ligge flere penge i promovation!! Jeg tjente en del første år, glem ikke, at gennem år får man succes. Du kan sagtens tjene det dobbelte, måske det tredobbelte?

Produktet

Med i prisen medfølger sidens varerlager, leverandører (som til gengæld er af rigtig lav pris, men stadig af god kvalitet) med mere.

Siden sælger kunstige mink øjenvipper i 3D, som jeg kun får rigtig god feedback på.

De farvede linser vi også tilbyder er også en stor favorit hos kunderne.

Vipperne er brandet med vores eget logo, linserne har jeg arbejdet på, men pga. manglende tid kan jeg desværre ikke fortsætte mit projekt. Udover det får du 2 sider, som vi har vægtet. Både på Instagram og Facebook har vi 900+ følgere.

Omkostninger

Vi får vores produkter rigtig billigt, så der ikke mange penge at bruge på selve projektet medmindre man vil udvide vores sortiment (som allerede er stort).

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3660

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30001

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
17-05-2018
Udbudspris 100.000 DKK