Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Velkørende webshop med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Online salg af kvalitets stof metervarer og garn

Har du lyst til at gøre din hobby til din levevej? Brænder du for lækre stof metervarer? Så er her muligheden for at få foden under eget bord.

En veletableret webshop med stof metervarer i bedste kvalitet og god placering på søgemaskiner, specielt billed-søgning. Jeg importerer selv metervarerne, så det er ikke stof, du finder alle steder. - Du får naturligvis kontakter på leverandører med i købet.

Shoppen er særdeles godt SEO-optimeret og har basis for god udvikling. Nyere og varieret varelager sælges til god pris, så du kan komme i gang med det samme. Webshoppen sælges kun sammen med varelager

Sælges grundet skilsmisse.

Økonomiske nøgletal

Shoppen køres pt ved siden af fuldtidsjob, hvilket har haft indflydelse på omsætning. Kontakt derfor sælger ang. økonomiske nøgletal.

Produktet

Shoppen er velkendt for sit store udvalg af kvalitets stoffer i primært bomuld. Metervarerne er af amerikansk eller japansk design og har derfor et brand; en kvalitet for kendere.

Stofferne kan anvendes til syning af beklædning, patchwork, interiør (puder, gardiner, duge etc), børnetøj og accessories (tasker, tørklæder, forklæder osv).

Til shoppen hører også et godt udvalg af sytilbehør som knapper, sytråd, lapper, strygemærker, synåle, bånd med mere.

Shoppen fører snitmønstre fra eget design samt Minikrea og Onion.

Desuden er shoppen kendt for sit salg af strikkegarn fra dansk producent.

Markedsføringskanaler

Til shoppen er tilknyttet en velkørende Instagramprofil, Facebook-site og blog. Desuden er webshoppen vel- og anerkendt fra diverse store håndarbejdsmesser.

En Mailchimpkonto med 3000 modtagere

Varelager på 200.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Webshoppen startede i 2007 som en søster til en daværende produktionsvirksomhed (beklædning). Ret hurtigt blev webshoppen sammen med 2 fysiske butikker til hoved-hvervet.

Jeg har valgt at sælge varer, der ikke føres i alle øvrige webshops af lignende karakter. Jeg fokuserer på kvalitetsstoffer i primært bomuld, og stoffer der har et design-navn. Kvaliteten er letgenkendelig, da den kommer fra store amerikanske producenter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1655

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29354

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-01-2018
Udbudspris 85.000 DKK