Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Velfungerende webshop med salg af kvalitets belysning og lamper

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Komplet og skallerbar webshop med stort potentiale klar til overtagelse

Brænder du for salg og markedsføring? Har du altid haft en drøm om at have din egen virksomhed?
Du har nu mulighed for at overtage en webshop med salg af kvalitets LED belysning og lamper. Webshoppen forhandler varer fra kendte producenter som OSRAM og Philips. Samt dansk designet lamper fra bl.a Nordlux, EBB&FLOW og VITA Copenhagen.

Hjemmesiden er klar til overtagelse, og er lige til at gå til. Der er tilhørende forhandler aftaler til produkterne, samt integration med diverse fakturerings og forsendelses udbyde.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har lavet overskud sidden 2014. Dog havde vi et underskud i 2013, grundet etablerings omkostningerne.

Dækningsgrad:
2014: 22,5%
2015: 8,64%
2016: 33,6%
2017: 24,9%

I forhold til dækningsgraden har den været meget varierende, hvilket skyldes ændringer som er lavet løbende. Salget fejlede i 2015, som ses i faldet i dækningsgraden. Grunden var en længere ombygning på shoppen, som gjorde, vi ikke var synlig på google gennem en stordel af den "høj sæson" som branchen har.
I 2016 fik vi hul på det organiske trafik igen, hvorfor dæknings graden igen steg.
I 2017 startede ombygningen af siden som den ses idag. Siden var offline omkring 2 mdr, hvorfor vi igen mistede noget salg.

Produktet

Produktet der sælges er en velfungerende webshop med salg af LED belysning og dansk designet lamper.
Shoppen er opbygget i Prestashop 1.6. Siden blev redesignet i sommeren 2017, hvor der har været stor fokus på funktionaliteten samt udseendet af siden, og ikke mindst til visningen af forskellige produkt billeder.
Ud over det har der været stor fokus på opdelingen af kategorier, samt sammensætningen af tilhørende produkter. Fx er der opbygget standarder i Prestashop, for tilvalg af LED lyskilde som en del af en mersalg strategi.

Designet er blevet lavet er professionel grafiker med ekstrem sans for detalje. Alle ophavsretter på billeder, filer osv. købes med. Diverse grafiske illustrationer, og logoer er designet i vektor grafik og er fuld skallerbare.
Under redesignet i efteråret 2017 blev siden installeret af professionel webintergrator, som har sørget for, at siden køre fejlfrit. Derudover har webintergratoren også sørget for hastigheden på siden er optimeret, samt fuld responsivitet layout. Yderemere er siden opsat med SSL/https certifikat.

Siden er fuld funktionsdygtig, med en del forskellige integrationer der gør driften af siden nemmere. Siden er opsat med funktionelt betalings modul samt mulighed for Viabill betaling. Derudover er der automatisk bogføring, til Dinero, således der automatisk oprettes bilag til regnskab.

Tilhørende er der diverse sociale medier, herunder Google+, Youtube kanal, Instagram, Facebook (900likes), samt linkdin.

Markedsføringskanaler

Webshoppen er en online virksomhed som primært sælger gennem organisk trafik, enten fra Google, eller fra Facebook. Der er også tilhørende følgere på vores nyhedsbrev.
Siden har manglet markedsføring, hvilket også har afspejlet sig på omsætningen. Siden har et kæmpe potentiale hvis man kan udnytte denne manglende markedsføring.

I forhold til den tidligere markedsføring er der tidligere kørt enkelte facebook konkurrencer, med god mængde engageret deltager. Der er også forsøgt med Adwords annoncering, som også forøg omsætningen, samt havde en fornuftig ROI

Omkostninger

Gennem årene har vi prøvet at udvikle virksomhen med fokus på at minimere de månedlige drift omkostninger.

Administrations konto (pr. år) uden eventuelle markedsførings relateret udgifter:
2014: 9.378,71 kr
2015: 5.443,42 kr
2016: 7.245,72 kr
2017: 2.356,91 kr

Som det fremgår af ovenstående tal, ses der en positiv udvikling af den faste udgifter forbundet med virksomheden.
I 2016 er vores regnskabs program blevet opgraderet til Dinero pro, hvorfor denne post er steget det år.

For kort at opsumere de forbedringer der er blevet lavet. Er siden blevet flyttet til et billigere webhotel, der er ændret betalingsløsning, der er blevet ændret CMS system, som var en af de største poster.

Aktiver

Virksomheden besidder ingen nævneværdige aktiver. Der er selvfølgelig det tilhørende lager, samt lagermateriale til pakning af ordre.

Varelager på 6.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er stiftet og drevet af et søskende par, siden 2013. Virksomheden har beskæftiget sig med salg af kvalitets LED-belysning og lamper. Forretnings ideen er at sælge energibesparende produkter uden at gå på kompromis med det æstetiske i lampen samt lyset.

De sidste 5 år er blevet brugt på at opbygge virksomheden med liv og sjæl. Virksomheden er drevet på fritidsbasis, hvor der er brugt utallige sene aftentimer på opbygningen og drift af virksomheden. Salget er grundet at den ene partner har fået et barn, som skal have den tid, som virksomheden hidtil har taget. Da den anden partner ikke ønskede at fortsætte virksomheden alene, blev det besluttet at tilbyde virksomheden tilsalg.

Markedet

I takt med udfaseingen af den gamle gløde- samt halogenpære, er det nye primære valg LED belysning og ikke mindst lamper med LED, salgs mulighederne er derfor mange når det kommer til dette, netop fordi alle er afhængige af lys og lamper i deres hverdag.

Ud over markedet som der er for LED belysning og lamper, åbner webshoppen også for muligheden at bevæge sig over på andre markeder, hvis interessen falder mere på noget lidt anderledes.
Webshoppen samt tilhørende leverandøre tillader at man kan udvikle webshoppen til at fx fokuserer mere på el-komponenterne tilhørende belysning og lamperne. Det er også muligt at udvikle webshoppen til at fokusere mere på interiør og design.
Webshoppen har alle rammerne for en mindre omstrukturering hvis man ikke ønsker at drive dem videre som den er idag.

Opstartshjælp

Køber introduceres til alle systemerne til webshoppen, og der hjælpes selvfølgelig med at lave de ændringer der skal til for at få køber igang med siden. Generelt er webshoppen opbygget af mange brugervenlige programmer, som gør det super nemt for nye brugere at komme igang.
Vi er indstillet på en forhandling i pris, hvis det rette match findes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1708

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
29608

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
25-02-2018
Udbudspris 45.000 DKK