Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Lækker og stilren bolig-, møbel- og interiørwebshop - forhandleraftale med godt 30 brands

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Inspirerende og spændende univers med designs, boliginteriør og luksuriøs selvforkælelse.

Vores virksomhed er en webshop, som giver kunden mulighed for at gå på opdagelse og få inspiration i et moderne og spændende univers med designs, boliginteriør og luksuriøs selvforkælelse. Virksomheden bestræber sig på og har en tydelig vision om, at give kunden den bedste oplevelse - ved altid at give hurtig og personlig service. Vi har forhandleraftaler med flere kendte danske brands - store som små -, men går samtidig meget op i at få spændende upcommings ind, for netop at bryde det altid kendte og traditionelle inden for boligverdenen.

Økonomiske nøgletal

Vi har drevet virksomheden som sidegeschæft og har derfor ladet overskuddet generere ind i virksomheden yderligere køb af nye varer. Vi har nu forhandleraftale med godt 30 brands.

Produktet

Vi sælger primært nyt dansk design i form af møbler, interiør og boligtilbehør i form af fx vaser, krukker, porcelæn, træfigurer osv. Derudover forhandler vi gourmet- og luksuriøs selvforkælelsesprodukter. Telefonen er aldrig lukket og vi er altid til at kontakte enten via vores sociale medier eller pr. mail, da vi bestræber os på, altid at give kunden hurtigst muligt svar efter henvendelse. Vi har mellem 1-3 dages levering i hverdagene, da vi har haft stor fokus på at kunden skal have sine produkter hurtigst muligt. Vi har omkring 7000 følgere på de sociale medier samt ca. 400 tilmeldte på nyhedsmail.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører udelukkende virksomheden og produkter gennem sociale medier, som instagram og facebook. Vi benytter os både af konkurrencer, bloggere og nyhedsmail. Vi har omkring 7000 følgere på de sociale medier samt 400 tilmeldte på nyhedsmail. Derudover bruger vi visitkort og skriver en personlig hilsen til kunder ved køb af produkter. På hjemmesiden har vi en blog, hvor vi skriver om forskellige produkter og brands.

Omkostninger

Virksomhedens faste omkostninger er: domæne, hjemmesidehosting, forsendelse og emballage.

Varelager på 60.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden har eksisteret siden september 2013, hvor et ungt par fra Århus stiftede webshoppen ud fra deres store fascination af hjemmet og dets indretning. I februar 2016 skiftede virksomheden hænder, men den gode service, lækre kvalitet og ikke mindst det stilbevidste brand videreførtes i samme stil.

Vi var stolte af, at vi fik mulighede for at udleve vores drøm og store passion for bolig, livsstil og interiør - ikke blot i vores eget hjem, men i alle hjem med personlighed, sans for design og originalitet. Men nu er tiden til, at vores hjertebarn skal skifte hænder.

Hans store interesse for klassisk dansk design, fine og enkle detaljer samt det håndværksmæssige finish i samspil med hendes interesse for merchandising og det rå nordiske udtryk, er til sammen det, der skaber virksomhedens univers og ikke mindst kvalitetsbevidste udtryk og håndplukkede sortiment.

Vi har begge været engageret i at følge de nyeste tendenser og holde et vågent øje med de inspirerende upcoming brands. Vi har altid haft sans for klassisk tidløst design, hvilket også er afgørende for sammensætningen af det nøje udvalgte sortiment med de varer, som vi finder interessante og kan stå inde for både på kvalitet, udtryk og funktion.

Strategi

Vi har altid haft stor fokus på at have kunden i centrum og skabe et moderne og spændende univers med designs, boliginteriør og luksuriøs selvforkælelse, hvor kunden har mulighed for at gå på opdagelse og få inspiration. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at have nogle produkter, som kunderne vil købe til de rigtige priser.

Ideel køber

Virksomheden har et solidt fundament, som skaber store udviklingspotentialer både i forhold til salg af produkter og markedsføring, da den udstråler kvalitet og enkelthed.

Opstartshjælp

I forbindelse med overdragelse af virksomheden står vi til rådighed med råd og sparring, samt oplæring i diverse programmer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2920

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
23

Annonce id-nummer:
30286

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
08-08-2018
Udbudspris 60.000 DKK