Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Kendt webshop med omsætning: 869.000,-

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Med unikke fremtidsperspektiver i Danmark og Sverige - Der medfølger 20.000 aktive nyhedsbrevsmodtagere.

Har du en drøm om selvstændighed?

Er du måske virksomheds- eller webshopejer med ønsket om yderligere at vækste egen forretning?

Så er dette værd at vide.

Her tilbydes du en onlineforretning med tilhørende salgsaktiviteter, leverandøraftaler, dropshippingaftaler, varelager og transportaftaler.

Setup'et er meget professionelt, systemerne er brugervenlige og alt er fuldt integreret og opdateret.

Varerne har en gennesnitsavance på ca. 35% og der er omsætning alle 365 dage om året.

Du tjener altså penge fra dag ét. Forretningen er overdragelsesklar med alt den hjælp som er nødvendig.

Der medfølger 20.000 aktive nyhedsbrevsmodtagere, der er sat op i automatiske nyhedsflows og alt udsendes med individualiseret/personificeret indhold.

Shoppen har en Trust score på 9,1 ved 323 anmeldelser. Shoppen er desuden e-mærket.

Økonomiske nøgletal

Tal for 2017 (ekskl. moms)

Omsætning
- Shop: 869.000,-
- Øvrigt: 502.000,-

Dækningsbidrag
- DB: 663.000,-

Resultat:
- Resultat før skat: 97.200

Overskud før skat: 100.000 DKK

Produktet

Shoppen er en traditionel webshop med et godt og kendt navn. Der er godt 450 forkellige produkter på sitet i dag, men der er mulighed for at skalere det op til +15.000 via de dropshippingaftaler der forelægger/medfølger.

Shoppen sælger primært produkter indenfor "household appliances" og "small electronics". Størstedelen af salget er på varer fra eget lager.

Er du ikke interesseret i at have varelager, kan alle produkter tilbydes ud fra dropshipping princippet. Sideløbende salgsaktiviteter består i salg af produkterne via eksterne webshops. Alle aftaler hertil er ligeledes på plads.

Der er mulighed for at tilkøbe en tilhørende svensk webshop, som er aktiv med alle produkter, og shopfunktionaliteter oversat til svensk. Sælger har desuden et salgsagentur på 5 brands (ca. 1200 produkter), som du har adgang til. Det betyder, at du på disse varer har den absolut laveste indkøbspris på markedet, og derved får en ideel mulighed for at positionere dig top og market i forhold til konkurrenterne.

Markedsføringskanaler

Salget foregår online til det danske marked. Svensk site er online og kan tilkøbes.

Der er tilknyttet E-mærket, AdWords, pricerunner, facebook og en solid Trustpilot (Trust Score 9,1).

Til shoppen tilhører ca. 20.000 aktive nyhedsbrevsmodtagere, som samles i et professionelt setup af processer i webshoppen. Nyhedsbreve sendes i automatiske flows ved f.eks tilmelding, udeblivende køb osv.. Der sendes manuelt ugentlige nyhedsbreve for maksimal effekt.

Alt sendes via Mailchimp med Clerk fuldt integreret. Alle nyhedsbreve er individuelt tilpasset den enkelte nyhedsbrevsmodtager, så kun relevant indhold vises.

Omkostninger

Tal for 2017 (ekskl. moms)

Variable omk.
- Varekøb: 544.000,-
- Fragt: 164.000,-

Personaleomk.
- Løn: 290.000,-

Salgsfremmende omk.
- AdWords: 158.000,-
- Konsulentbistand: 17.400,-
- Pricerunner: 15.000,-

Øvrige faste omk.
- Mailchimp: 20.000,-
- Dandomain: 21.600,-
- Trustpilot: 10.000,-
- E-mærket: 8.000,-

Administrationsomk.
- Revisor: 7.600,-
- Emballage: 13.800,-
- Forsikringer: 4.400,-

Aktiver

Webshop inkl. backend, nyhedsbrevsmodtagere og tilhørende systemer/aftaler (facebook, trustpilot, transportører, leverandører, pricerunner, google osv.), lagervarer og medfølgende salgsaktiviteter er 100% flytbare.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Idéen til webshoppen er et udspring af mange forskellige prøvelser, jeg har måtte igennem i mit virke som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg tror egentlig ikke min historie er meget anderledes fra andre selvstændiges.

Det er ofte (som i dette tilfælde) det ene, der leder til det andet - nye døre åbnes efter gamle døre lukkes osv.. Lang historie kort, så endte jeg med at stå som administrator for et såkaldt deal-site, som jeg stod for administrationen/driften af.

Idéen til min shop kom, da vi stod og manglede leverandører til at lave produkttilbud på deal-sitet. I stedet for at opsøge mulige shopejere til at udfylde de mange tilbud, som var nødvendige for deal-sitet, kontaktede jeg selv producenterne direkte og begyndte at importere udenom "mellemmanden", så at sige.

Inden længe blev "mine" produkter interessante også for andre sites. Sites som idag stadig er gode samarbejdspartnere og en stor del af omsætningen i virksomheden. Det tog til og shoppen er nået dertil hvor den nu (og de seneste 3 år) fylder og har fyldt - alt min tid.

Administratorrollen på deal-sitet måtte jeg opsige, for udelukkende at koncentrere mig om min egen shop og de omkringliggende salgsaktiviteter. Det er forsat det jeg gør i dag på fuld tid.

De seneste 2 år har meget handlet om at forme, optimere og finpudse shoppen (forretningen) til de mange facetter branchen (nethandel) tilbyder og kræver. Jeg står nu med en shop, der er fuldt udviklet, hvor de store investeringer er taget og hvor kundernes kendskab til shoppen er ved at være tilpas stor.

Men som jeg skrev indledningsvist, så åbner der sig hele tiden nye døre og det er også sket for mig nu - igen.

Jeg skal videre med andre aktiviteter i et andet led i branchen, og jeg har derfor valgt at lade shoppen gå videre til nye initiativrige og dygtige ejere, der kan løfte forretningen mod endnu større succes. Jeg vil dog i forbindelse med tidligere nævnte agentur stadig være med til at sikre at shoppens fremtidige vækst sikres.

Markedet

Markedet er stort og der er plads nok. Der handles i stigende grad på nettet og tendensen fortsætter i følge de seneste rapporter fra FDIH. Der er mange i markedet for salg af husholdningsprodukter og småt elektronik, både nationale og internationale aktører er med i kampen om det danske marked. Der er dog forsat plads til alle. Det er blot at finde sin plads.

Svagheder/udfordringer

Markedsudfordringer:
Voksende internationalisering gør det nemmere for større udenlandske netbutikker at vinde indpas på det danske marked. De kommer med stærkt konkurrencedygtige priser, men kan slåes på service, support og levering. Der kan tænkes i konsolidering og partnerskaber.

Shoppens svagheder:
SEO er en betydelig faktor, som der kan arbejdes mere med i forhold til shoppen. Markedsføring via de sociale medier er ligeledes et forhold der bør arbejdes mere målrettet med. Dette er dog begge let løselige udfordringer. Det er ikke blevet "dyrket" nok grundet manglende ressoucer og kendskab til systemerne/metoderne.


Stærke sider

Virksomheden (shoppen) har et kendt navn og et godt renommé. Service er vi gode til og kunderne er altid kommet i første række, hvilket Trustpilot også tydeligt fortæller.

Shoppen har unikke brands som ikke mange sælger på det danske marked. Det er brands der rummer +1.000 produkter, hvor der er stor efterspørgsel og attraktive priser. Avancerne er høje. Produkterne er i god kvalitet og i flot design.

Sælger har et salgsagentur på 5 brands (ca. 1.200 produkter), som du har adgang til. Det betyder, at du på disse varer har den absolut laveste indkøbspris på markedet, og derved får en ideel mulighed for at positionere dig top og market i forhold til konkurrenterne.

Shoppen er kørende med dropshipping aftaler med f.eks. Philips m.fl. Flere kan let tilkobles.

Shoppen er let at handle i. Den er overskuelig og designet efter de klikmønstre, som størstedelen af de nethandlende benytter i dag.

Backend er let betjent og diverse moduler er integreret i shoppen, så rapporter, statistikker, kundekartoteker osv. hurtigt kan trækkes for at skabe overblik.

Der er sat systemer op til fragt med priser til alle de danske transportører. der er ligeledes en proces for returneringer.

Til de rette ejere, er denne shop ideel, både som udviklingsprojekt, som overbygning til eksisterende forretning indenfor handel med produkter eller som selvkørende enhed.

Ideel køber

Den ideelle køber har kendskab til nethandel og forstår branche, handelsform og godt købmandsskab. Sælger indgår gerne i et mindre ejerskab, dog uden driftsforpligtelser.

Opstartshjælp

Der vil være alt den hjælp, der er nødvendig for en sikker og tryg opstart.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
290.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1474

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30354

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-08-2018
Udbudspris 350.000 DKK