Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 975.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Kendt webshop med møbler og interiør - Omsætning 2017 5 mio ex. moms

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
2018 forventet omsætning 10 mio

Gennemarbejdet dansk webshop med flere større brands indenfor møbler og interiør, har på kort tid opnået stort kendskab i branchen og har ramt en bred kundegruppe. Der er lagt mange ressourcer og timer i website, produkttekster og fotos. Der er opbygget kendskab dels via almindelig digital markedsføring såsom facebook ads, google ads samt samarbejde med danske bloggere og influencers. Social media kanaler med mange følgere, Facebook 35.000+ og Instagram 8000+ nyhedsbrev med mere end 19.500 modtagere pt.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2017 5 mio ex. moms
Omsætning 2018 forventet 10 mio ex. moms
Lønomkostninger: Variable
Husleje: Variable

Produktet

Salg af møbler som fx. sofaer, reoler, stole, borde, sofaborde og meget mere. Artikler inden for interiør såsom pendler, bordlamper, puder, sengetæpper, glødepærer mfl. Der er opbygget gode samarbejder med pt. 7 danske mærker som spænder fra nogle af de helt store til flere mindre og mere unikke brands. Der er arbejdet fokuseret med at udvælge produkter som sælger og ikke bare fyldt op med en masse som der ikke er noget salg i. Alle ordrer ekspederes fra eget lager. En køber kunne fx. være i branchen i forvejen og drive forretningen som en ekstra kanal og inlemme denne forretning i et eksisterende setup hvor lager og logistik allerede er kørende.

Markedsføringskanaler

Der benyttes primært markedsføring via Facebook ads, Google Adwords samt instagram. Der er løbende samarbejder med bloggere og influencers, primært for at styre placeringer i Google organiske søgning.

Omkostninger

Omkostninger er afhængig af hvordan køber ønsker at drive forretningen.

Aktiver

Varelager ca. 400.000 dkk

Varelager på 400.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Strategi

Vi har haft og anbefaler en aggressiv vækststrategi fortsat, vi har på kort tid skabt en position i markedet hvilket har resulteret i en høj volumen og en god indkøbsstyrke ifht. leverandører, hvilket betyder bedre indkøbspriser og kredit mv.

Ideel køber

Som vi ser det er den ideelle køber enten etableret i forvejen og ser fordele i en multibrand-strategi og måske på sigt en fusion af brands eller en økonomisk stærk iværksætter som gerne vil igang i interiør med en forretning som allerede har etableret sig og taget nogle af de dyre etableringsomkostninger,.

Opstartshjælp

Vi kan bistå i en overdragelses- opstartsperiode dog maksimalt 1-2 måneder til et aftalt konsulenthonorar, som evt. indgår i købsprisen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1325

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29614

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-02-2018
Udbudspris 975.000 DKK