Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

High trend webshop med stort potentiale - Bruttoresultat: 137.159 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
High trend fashion til kvinder 15-35, med over 17.000 følgere

High trend fashion til kvinder 15-35. Med en fed salgsplatform, et godt brand med flere sociale kanaler og over 10.000 følgere sammenlagt er der løbende salg i virksomheden. Virksomheden har et stort varelager, der følger med, da ejerne har haft fokus på organisk vækst og løbende opkøb af større lager med flere styles.

Med en hel ny hjemmeside er der klargjort til, at man kan optimere og drive en endnu større marketing indsats. Alt i alt en stærk og sund forretning, der har brug for en ny ejer til at vækste virksomheden yderligere.

Vores virksomhed har brug for en ny ejer der kan give den den tid og kærlighed for virkelig at opnå de resultater som vi var på vej i mod 2014 - 2015 - 2016. Derfor sælges webshoppen til mindre end blot varelager er beregnet til.

Økonomiske nøgletal

Shoppen kører på Shopify systemet, og quickpay som indløser, alt kan derfor dokumenteres og overtages med det samme uden omsætningsnedgang.

2016:
Nettoomsætning:590.000 kr
Bruttoresultat: 249.000 kr.

2017:
Nettoomsætning: 211.556
Bruttoresultat: 137.159

Avance på vores produkter ligger på 20-62%

Overskud før skat: 60.490 DKK

Produktet

Vores største varegruppe er kjoler, som sælges til både slutbrugere og virksomheder. Vi sælger både tøj, smykker og accessories, men ca. 60% af varelager består af kjoler, som der er stor efterspørgsel på fra kunder. Vi har en primær målgruppe på 18-24 år.

Der ligger gode udviklingsmuligheder til nye markeder samt nye målgrupper. Vi har en fast liste af gode, stabile leverandører og indkøbspriser. Denne medfølger naturligvis. Samtidig har vi en år-lang indsamlet presseliste over kontakter på ambassadører indenfor vores brand.

Markedsføringskanaler

Primær markedsførings kanaler er samarbejde med vores ambassadører, e-mail marketing samt social media marketing.

Der medfølger:
- Facebook side med over 10.000 følgere
- Instagram med over 7.700 følgere
- Pinterest side med ugentlige pin's
- E-mail marketing platform abonnement (inkl. historik, kundedatabase integreret i shopify, skabeloner samt billedarkiv)
- Samarbejds aftaler (blogger, influenser, skuespillere - kontaktinfo)

Google adwords konto der er opsat og klar til videre brug

Omkostninger

Omkostninger ligger i: betalingsaftale med online betalings udbyder, server, mail, pakkelabels aftale, website og domæne, storage. Dette ligger på ca. 2.000 kr /mdr

Herudover ligger der markedsføring som en selvstændig omkostning og variere meget efter behov.

Aktiver

Salgssiden ligger godt og sikkert hos Shopify der tager fuld backup og yder døgnsupport. Shopify systemet gør det rigtig nemt at tilføje nye varer og lave om på webshoppen. Der vil naturligvis medfølge en fuld guide til brug af systemet samt de dele vi bruger aktivt.

Vi har et mindre storage lokale som bruges som fjernlager i København, dette kan opsiges fra måned til måned, hvis det ikke ønskes brugt.

Varelager på 220.800 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Lidt om mig som ejer: Jeg har baggrund i modebranchen fra et it-perspektiv. Jeg har stået som både indkøber, designer og stylist inden jeg begyndte min uddannelse inden for it og markedsføring. Her her jeg bundet denne uddannelse tæt op af modebranchen og været i den i 10 år. Jeg mente at service, styles de unge har råd til og high trend kunne forenes og jeg havde ikke selv fundet nogen der kunne kombinere denne treenighed endnu. Jeg startede webshoppen og sagde mit job op. Det var et eventyr med kunder der efterspurgte styles inden vi har gået live med webshoppen. Der kom flere og flere til - og mit netværk inden for branchen skabte gode bånd til leverandører samt influencer/bloggere/skuespillere og sangere. Fra 2014-2016 var virksomheden i vækst fra uge til uge og efterspørgslen var så stor at jeg måtte lave ekspres aftaler med leverandører og fragtfirmaer.

I midt 2017 blev jeg tilbudt mit absolutte drømmejob - og bildte mig selv ind at det kunne jeg sagtens, samtidig med at jeg havde min elskede webshop. årsregnskabet 2017 lyver ikke, jeg kunne ikke give det det kærlighed og tid min lille modeverden havde brug for. I midt 2018 blev det en realitet at min webshop skal på nye hænder, der har tiden, energien til at videreføre min drøm. Med alle de kontakter, kundedatabase, leverandører mm er der alle forudsætninger for at det kan lykkedes de nye ejere.

Hvis det er dig, så skriv til mig og lad os få en snak!
- din drøm er måske min drøm..

Markedet

High trend markedet er større end nogenside. Det yngre publikum vil ikke længere havde det alle de andre i skolen/på studiet/i byen går i. De vil have nyt, og de vil have ny hele tiden. Det skal være high trend (Hvad er in lige nu) og det skal være nyt til hvert et event de skal til.

Kæder som Gina Tricot, H&M trend, Moss Copenhagen mf. har aldrig haft så mange styles pr. kollektion - det tegner sig en tendens blandt det unge publikum, og det er kommet for at blive.

High trend, skal være til at betale, da de unge køber nyt så tit - finder deres yndlingssteder og kommer igen og igen, for at få mere.

Strategi

Styrker som influencer/blogger kontaktlister i lange baner samt et brand der er skabt op omkring hvad unge vil have, og der konstant er nyt at komme efter er nogle stærke forudsætninger for dette marked.

- vi har begge!

Ideel køber

Køber med passion for modeverdenen i den turbo-fart. Samt personer der ønsker at viderebygge den service vores kunder elsker og kender os for.

Det er ikke et must at du er perfektionist inden for modeverdenen - vi har sat alle aftaler op for dig, så der er plads til at du kan udvide hvis du ønsker det.

Opstartshjælp

Overdragelse af Platform (funktionaliteter, opsætning, idegrundlag mm) herunder e-mail marketings platform - 1 dag

7 dages email hjælp til køber samt kontakt til vores udvikler.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3211

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
29544

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-02-2018
Udbudspris 149.000 DKK