Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Elegant smykke webshop - Høj avance

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Shoppen har kørt i mere end tre år

Elegant og gennemarbejdet smykke webshop sælges til højeste bud. Virksomheden skal ses som nyopstartet webshop, hvor der har været brugt rigtig meget tid og energi på udvikling af webshoppen, designet og procedurer.
Så hvis du står med tanker om at oprette en smykke eller accessories webshop, så får du med andre ord en løbende start med denne elegante og funktionelle platform. Derved kan du fra starten af fokusere på hvad der virkeligt er vigtigt i denne branche, nemlig salg, reklame og kundeskabende fremstød.

Økonomiske nøgletal

Som sagt skal virksomheden ses som en helt nyopstartet webshop, dermed er der ingen relevante nøgletal at nævne.

Produktet

Super flot og gennemarbejdet smykke webshop sælges, shoppen har kørt i mere end tre år men sælges, grundet manglende tid og overskud i hverdagen til at drive den fremad.

I smykke branchen er der generelt rigtig god avance på produkterne og det samme gør sig gældende her med nogle produkter hvor avancen kommer helt op på 1000% - de fleste ligger dog på 300-600%.

Hjemmesiden er lavet stilrent og flot design og naturligvis mobil-venlig version også. Der er brugt meget tid på at få det hele til at se perfekt ud. Produkterne som sælges på siden er nemlig lidt mere elegante og derfor skal designet naturligvis matche.

Der er grundet manglende markedsføring og fokus på siden stort set ingen aktivitet. Det skal dog siges at når der eksempelvis har været kørt facebook kampagner, så har dette aldrig været en underskudsforretning, og i disse tilfælde har siden også set ekstra trafik andre steder fra (google).

Denne webshop skal altså ses som et færdigudviklet produkt og design som man selv skal markedsføre og promovere. Men man sparer så de hundredevis af timer det tager at udarbejde en fornuftig webshop med alt hvad dertil hører.

Der medfølger også en facebook gruppe med lidt over 1.100 medlemmer. Ligesom der er et hav af billedemateriale mm. samt noget indpaknings materiale.

Efter købers valg kan der medføre et varelager af mindre størrelse som har en indkøbsværdi af ca. 20.000 DKK. Ligesom der naturligvis vil medføre kontaktoplysninger til leverandører. Der er 300+ forskellige produkter på lager og heraf er det naturligvis hovedsageligt smykker.

I punkt form får du:
Hele webshoppen (inkl. design og kundekartotek mm.)
Domænenavnet (2 stk).
Facebook siden med 1100+ medlemmer
Pakke materialer og vejledning i hvordan vi gør pt.
Hjælp til overdragelse og til at komme i gang
Samt eventuelt varelager med 2000+ varer

Markedsføringskanaler

Dette vil være dit job, der har intet været gjort her - hvilket også er hvorfor shoppen skal ses som en helt ny shop.

Omkostninger

Stort set ingen omkostninger til drift. I alt bruges der cirka 2000-2500 om året på driftomkostninger. Indkøb af varelager kommer naturligvis udover dette.

Aktiver

Virksomhedens primære aktiv er selve webshoppen, som er særdeles gennemarbejdet og gennemtestet. Derudover er der et varelager på cirka 20.000 der kan købes med til en fornuftig pris hvis man måtte ønske det. Og så er der lidt småting til indpakning osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1310

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
30418

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-09-2018
Udbudspris 15.000 DKK