Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 65.000 DKK

Søg lignende virksomheder

15% Partner søges! Til webshop med salg af møbler og boligtilbehør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Er du skarp til online markedsføring? Så har du en unik mulighed her!

Er du i toppen når det kommer til online markedsføring, og blandt den absolutte elite? Måske uddannet indenfor online markedsføring, eller arbejder du i et bureau og drømmer om en bi-beskæftigelse?
Så har du en fantastisk mulighed her for at blive en del af en professionel virksomhed, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Har du samtiddigt interesse for bolig, møbler, interiør, indretning og er kreativ er det klart et plus.
Du køber dig ind, og bidrager med din viden til online markedsføring og alt hvad det indebære - Så står jeg for den fortsatte daglige drift. Der er mulighed for løn fra dag 1. Det vil altså sige du kan tjene dit indskud hjem igen, og derudover have muligheden for at mange doble din indvistering i form af dit ejerskab.

Virksomheden er total leverandør af møbler, belysning & boligtilbehør. Og fører et unik udvalg af kvalitets produkter, fra dansk grossister. Herunder Nordal, House Doctor & Hübsch.
Virksomhedens hjemmeside har kostet over 100.000kr, da det har været vigtigt at skabe en god platform som gør det er nemt at håndtere den daglige drift. Og give kunderne en god oplevelse, og være tilgængelige over for dem. Der blevet lagt stor vægt på SEO arbejdet fra starten, for at sikre gode placeringer på Google. Selve navnet og domænet er kendt i branchen, hvilket giver en fordel og tryghed hos forbrugerne. Jeg har en forventning om du har kendskab til SEO, og ville kunne bidrage med viden her ligeledes.
Den daglige drift bliver kørt af mig, og det sat op automatisk i forhold til fragt labels, regnskab, telefon, betalinger, ordre osv. 50% af produkterne sælges via dropshipping, hvilket gør det yderst attraktivt at drive siden.

Økonomiske nøgletal

Vil blive fremlagt ved seriøse henvendelser, og eftersom forretningen kun er 10 måneder gammel fremlægger der ikke et årsregnskab endnu.
Men det kan nævnes at virksomheden på nuværende tidspunkt vækster 10-15% om måneden, og måneds omsætningen er 6 cifret.

Produktet

Møbler, belysning & boligtilbehør.
Den størreste fokus har lagt på salget af møbler, og der kommer løbende nye produkter og leverandøre med ombord.
Der er i alt 8 leverandøraftaler med nogle af landets førende brands indenfor området, og der er uendelige muligheder for at vælge det helt rigtige sortiment uden begrænsninger. Der forhandles nogle af tidens helt store brands indenfor branchen, hvilket bidrager med en stor brand værdi til forretningen og konceptet. Det er svært at komme i betragtning til at forhandle alle disse brands.

Markedsføringskanaler

Shopplatforme – ShopAlike.dk her vises hele udvalget.
Adwords. Ligger pt hos et bureau, men forventes at skulle håndteres in-house fremover.
E-mail markedsføring 250+ tilmeldte på nyhedsbrev, opsat i mailchimp.
Facebookside med 653 følgere.
Instagram med 160 følgere.
Partner-ads Affiliate med en konverseringrate på over 4%. Og 6% provision tilbydes.
Sponser.
Blog på webshoppen. - Ubenyttet.

Virksomhedens historie

virksomheden er startet i 2017 og en min anden fuldtid webshop, e-handel er en spændende branche i konstant udvikling. Den er startet udfra de værdier og ønsket om at skabe en fornuftigt forretning, kombineret med en forkærlighed for dansk design og kvalitet. Siden års skiftet er siden kørt på fuld tid, og der er blevet lagt meget arbejde og sjæl i det. Der er lagt rigtig meget tid og penge i at skabe en troværdig og tillidsfuld webshop. Og i brugervenlighed når folk surfer rundt på shoppen, og det kan ses på konverterings raten. Det er har virkelig til tider krævet noget ekstra ordinært at nå dertil hvor virksomheden er i dag.

Markedet

Markedet er i stærk vækst, folk bliver mere og mere opmærksomme på deres indretning af hjemmet. Der er også stor konkurrence på markedet, og man skal derfor kunne levere en klasse service og være tilgængelig overfor kunderne.

Stærke sider

Stor kundetilfredshed.
Troværdig webshop, folk tør at handle stort ind.
Du kommer i øjenhøjde med dine leverandøre, du bliver inviteret til messer og arrangementer.
Over 1500 oprettede produkter, og unikke muligheder for at sælge kvalitet.
Dropshipping 50%
Konkurrencedygtige priser, da der er forhandlet gode aftaler hjem.

Strategi

Den bedste strategi jeg kan komme i tanke om er ærlighed, man kommer rigtig langt med det over for kunderne - og så bliver du en vinder, og folk vil gerne handle ved en vinder! Helt grundlæggende har strategien været at skabe en gennemsigtighed, og tale til kunderne igennem en stærk profil.

Vision

Det er at give kunderne de bedste betingelser, for at få lige netop de møbler, de går og ønsker sig. Ønsket er at skabe en onlineforretning med et unikt udvalg af produkter, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Og tage udgangspunkt i det nordiske marked, og sælger derfor gerne møbler til hele Skandinavien. Drømmen er at udvige med en Svensk hjemmeside på sigt, da vi oplever stigende efterspørgsel derfra.
Det er vigtigt at kunderne får leveret sine varer hurtigt og sikkert lige til døren. Visionen har været at huske hvem der er i centrum. Derudover ligger der et stort potentiale i erhvervsalg fremadrettet.

Ideel køber

Jeg søger en partner som kan bistå mig i forhold til online markedsføring, opgaven bliver derfor at håndtere følgende:

Adwords.
Facebook annoncering.
Nyhedsbreve.
Grafisk arbjede. Billedredigering.
Tekster til siden, via søgeordsanalyser.
Linkbuilding - opbygge en sund profil, med gode links.

Det kan forkomme at du skal oprette produkter, samt lave tekster til disse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3448

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
30070

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-06-2018
Udbudspris 65.000 DKK