Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med Messi merchandise (Shopify)

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Engelsk Messi fan shop med stor efterspørgsel

Fed fanshop med tilegnet Lionel Messi. Instagramprofilen har fået over 200 følgere de første 3 døgn og i følge Facebook statistikkerne nået mere end 650 mennesker kun ved brug af deling i 2 fangrupper.
Vores opslag på instagram har også fået mindst 50 likes hver fra vores følgere. Det er utrolig let at skaffe kunder indenfor denne branche også uden brug af betalt markedsføring. Vi har ikke brugt en krone på markedsføring og har noget disse resultater.
Webshoppen har funktionsdygtig har også indkasseret salg samt få emails. Man kan let lægge mere i webshoppen for at skabe et større salg.
Der er gode muligheder for at gro.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er stort set ingen omkostninger forbundet med webshoppen. du kan køre fortsat gratis trafik til hjemmesiden så reelt set er det kun hosting der skal betales for. Dette er en dropshipping webshop og det betyder at der ikke er nogen vareomkostninger overhovedet. webshoppen har allerede indbragt et lille overskud, men da webshoppen ikke er optimeret helt er det ikke det store.

Produktet

Når du køber denne webshop får du også instagram profilen og evt. facebooksiden med i købet. Trafikken kommer på nuværende tidspunkt udelukkende fra disse kilder og uden brug af noget betalt markedsføring overhovedet. Man kan fortsætte på den måde og tjene penge uden at bruge penge på markedsføring. Der er også et godt potentiale hvis man ønsker at udvide.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os udelukkende gennem sociale medier og med gratis trafik.

Omkostninger

Ingen omkostninger andet end webshop hosting som beskrevet oven over

Shopsystem

Aktiver

Dette er som sagt en dropshipping virksomhed og der er derfor ingen fysiske aktiver. dette gør den let at flytte rundt på og gør den let at skalere med de små omkostninger.

Virksomhedens historie

Det hele startede egentlig fordi jeg indså hvor inspirerende en man som Messi kan være. Jeg har i mange år tænkt at det var åndsvagt at de tjente penge på at spille fodbold. Nu indså jeg så at Messi i virkeligheden inspirerede en masse mennesker og det var det hans job i virkeligheden var. Derfor startede jeg webshoppen til ære for ham.

Opstartshjælp

Jeg vil med glæde stå til rådighed de første 3 måneder med at få det hele til at fungere.
Jeg kan sætte dig/jer ind i hvordan jeg driver trafik til webshoppen og hvordan man kan skalere dette.
Derudover kan jeg evt. også vise jer en lille hemmelighed. en ny trafikkilde godt nok betalt, men den performer bedre end noget jeg nogensinde har set før og med vanvittigt billige priser.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
12 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1476

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30730

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-12-2018
Udbudspris 7.000 DKK