Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med friluftsudstyr - Omsætning: 257.336 kr. - vandregrej.dk - 235 vare oprettet

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Velfungerende webshop med friluftsudstyr - Har agentur hos 3 leverandør

Velfungerende webshop med unikke produkter til friluftsliv. Virksomheden har stort potentiale for vækst, udvikling og fysisk forretning. Der er indgået samarbejdsaftaler med store 4 leverandøre, herfra er der agenturaftale hos 3 af leverandørene. Der er således også er godt grundlag for at fungere som ene distributør til andre forhandler i Danmark/Grønland/Færøerne.

Webshoppen har i øjeblikket 235 vare oprettet, men den der er gode muligheder for at udvide sortimentet i både bredden og dybten, da det samlede sortiement fra de 3 leverandøre der er indgået agenturaftale hos består af over 1000 forskellige vare. Siden er SEO optimeret, og alle teksterne er skrevet af personer med erfaring i tekstskrivning. Der er tilknyttet en Facebook side med ca. 2100 ægte likes (Vi har ikke købt os til falske likes). Derudover er der opsat en Adwords konto med over 400 søgeord og en Facebook business manager.

Webshoppen er designet og udviklet af et professionelt firmat, med fokus på at webshoppen skal have høj kundevenlighed, let at finde rundt på og passer til både computer, smartphone og tablet. Siden er E-mærket og der er tilknyttet betalingsløsning til visa/dankort, mastercard, Paypal og Mobilepay.

Der medfølger et varelager til en værdi af ca. 125.000 kr. Derudover medfølger lagerreoler, papkasser og andet løsøre. Alt forsendelse foregår igennem en fragtaftale hos pakkelabels.dk.

Der er oprettet integration til e-conomic.

Der er har i virksomhedens levetid, været stort fokus på kundeservice og webshoppen har 5 stjerne på trustpilot. Der er også indgået en række rabataftale med en række spejdergrupper og virksomheder hvilket også udgør en stor mulighed for vækst og tæt kontakt med kunderne.

Virksomheden byder på gode muligheder for både at forsætte som webshop, åbne fysisk forretning og fungere som distributør til andre forhandler. Virksomheden har været mit hjertebarn lige fra første dag, men sælges nu da jeg ikke længere har overskud ikke er til at kunne drive virksomheden med den opmærksomhed den har krav på og fortjener.

Virksomhedens nøgletal er et udtryk for en opstarts periode med introduktion til af de nye brands og efterfølgende manglende tid/overskud til at drive virksomheden videre.

Økonomiske nøgletal

Nøgletal 2018 (år til dato). Angivet i kr. ex. moms:
Omsætning: 257.336
Dækningsbidrag I: 102.307
Periodens resultat: 58.219

Produktet

Telte, soveposer, rygsække, takser, jakker, bukser, skitøj, uldundertøj, friluftsudstyr, vandresokker, dagligdagstøj.

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler: SEO, Adwords, Facebook, blogger, rabataftaler og sponsorat

Omkostninger

Udgifter pr. md.
Server: 37,26 kr,
Mail: 12,41 kr.
Quickpay: 49 kr.
MobilePay: 49 kr
Nets: 91,66 kr.
E-mærket: 629,1 kr.
E-conomic: 436,26 kr.
Mobil: 69 kr,

Total 1.373,69 kr.

Shopsystem

Varelager på 125.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

En der brænder for friluftsliv og fedt udstyr.

Opstartshjælp

Jeg hjælper selvfølgelig med overdragelse af virksomheden og introduktion til de systemerne, leverandøre og muligheder / nuværende aftaler i virksomheden. Efterfølgende vil jeg i en kort perioder også kunne svare på spørgsmål via. telefon eller mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1299

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30638

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-11-2018
Udbudspris 360.000 DKK