Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 14.950 DKK

Søg lignende virksomheder

Fotoklog.dk - Webshop: E-bog om at lære at fotografere - Omsat for 17.318 kr i digitale produkter.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Viden om fotografering er ikke nødvendig. - Nyhedsbrev på 493 personer.

Omsat for 17.318 kr i digitale produkter. Nyhedsbrev på 493 personer. Ingen utilfredse kunder. Sælges pga. nyt projekt og jeg ikke lykkedes så godt som håbet med online markedsføring.

Jeg sælger https://fotoklog.dk, der primært sælger en e-bog som lære nybegyndere og let-øvede at fotografere med spejlreflekskamera og lignende.

Jeg forestiller mig at du som køber vil arbejde med projektet udfra en online markedsførings vinkel, og have det som en sideindtægt. Erfaring med foto er ikke nødvendigt. Jeg står som forfatter og fotonørd klar til at hjælpe dig videre med projektet efter køb.

Der er brugt 3.743 kr på FB annoncering, hvor langt størstedelen er gået mod opbygning af mail listen. Derudover 1.910 kr på Google AdWords, primært direkte salg.

Hjemmesiden er startet i slut 2015, men jeg har kun forsøgt at drive trafik (som stort set alt har været betalt) i nogle få korte perioder, da min interesse har været på andre virksomheder og projekter løbende.

Økonomiske nøgletal

Der er omsat for 17.318 kroner på hjemmesiden i primært e-bøger (jeg har eksperimenteret med forskellige tilbud og pakkeløsninger løbende).

Produktet

For at man rigtigt får noget ud af at investere i et stort og dyrt spejlreflekskamera eller lignende, i forhold til bare at bruge sin telefon, kræver det at man lære at bruge de manuelle indstillinger.

Det er en stor udfordring for mange som ikke er teknisk anlagt eller interesseret, og det er dem som Fotoklog's e-bog henvender sig til.

Når man har lært at bruge de manuelle indstillinger åbner det op for en ny verden af muligheder og kreativitet, og tillader at skabe langt mere spændende, anderledes og professionelle billeder end man nogensinde kan ellers.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Ingen omkostninger ved salg. De eneste omkostninger er ca. 300kr om året til webhosting og domænenavn. Alt andet har været engangsbeløb.

Aktiver

Med hjemmesiden følger også e-bogen og det andet undervisningsmateriale, emaillisten/nyhedsbrevet, en del grafik og andet materiale samt statistik fra AdWords og FB annonceringen som giver en ide om hvilke typer reklamer der virker.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1283

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30570

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-10-2018
Udbudspris 14.950 DKK