Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Affiliatesite indenfor lån

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Oppekørende og igangværende site sælges. Klar til at blive løftet til næste niveau

Affiliatesite med godt navn, facebook-side klar til relancering.

Sitet har tidligere været markedsført via facebook, men på grund af andre interesser er sitet blev nedprioriteret, hvorfor det nu søges solgt til købere med interesse og erfaring med facebook annoncering, SEO, Wordpress og produktion af indhold.

Sitet er udviklet i Wordpress og let at gå til. Wordpress er et ret simpelt system og der kræves ikke de helt store programmeringsmæssige kompetencer. Ved du en lille smule om hjemmesider vil du hurtigt kunne sætte dig ind i systemet og holde siden opdateret. Apropos opdatering, så vil arbejdsomfanget kræve en løbende opdatering på siden i form af blogindlæg, der kan hjælpe på placeringen hos google.

Det fungerer både på computer og telefon, hvorfra en stor del af de besøgende kommer.

Der har været omsætning på sitet, men de sidste måneder har der ikke været foretaget markedsføring, hvorfor mulighederne er store for en succesfuld relancering.

Økonomiske nøgletal

Der har været omsætning, men den har været begrænset, da markedsføringen har været begrænset og afgrænset til at få defineret de relevante målgrupper på facebook.

Produktet

Hjemmesiden tilbyder en oversigt over forbrugslån på nettet. Siden hjælper forbrugerne med at finde det lån, der passer dem bedst med hensyn til løbetid, rente og lånebeløb.

Ved hjælp af en søgemaskine får man en oversigt over de relevante lån, der passer til ens behov.

Efterfølgende er det hurtigt og let for brugeren at ansøge om lån hos låneudbyderne.

En ny ejers væsentligste opgave er at skabe trafik til siden og løbende optimere på konverteringen.

Desuden medfølger en facebookside, hvor opgaven er at samle følgere. Men tiden kunne det forestilles at facebooksiden ville være den væsentligste trafikskabende kilde.

Markedsføringskanaler

Hidtil har facebookannoncering været den anvendte markedsføringskanal, men siden er klargjort til SEO og der er en facebookside, som bare venter på at der bliver samlet følgere op.

Omkostninger

Der er omkostninger til hosting og markedsføring. Markedsføringsomkostningerne afhænger af indsatsen. Men jo større omkostninger jo større indtægter.

Aktiver

En hjemmeside
En facebookside

Virksomhedens historie

Siden blev udviklet med tanke på at skabe en bi-indtægt. Tanken var rigtig god - og selve siden er også blevet ganske fin - enkel og let at forstå med deraf følgende gode konverteringer. Der er blevet brugt tid på at optimere siden i forhold til at få noget ud af den trafik, der er relativ let at skabe fra facebook.

Tiden er dog ikke til løbende at optimere og markedsføre siden.

Markedet

Virksomheden opererer på markedet for forbrugslån, som er kæmpestort, men også præget af stor konkurrence. For den smarte er der mulighed for at placere sig godt på markedet, da det er præget af mange amatører og kun få kompetente og professionelle konkurrenter.

Svagheder/udfordringer

Kan være svært at få rigtigt gode placeringer på de store SEO-ord, hvorfor der skal tænkes kreativt, hvis SEO skal indgå som en del af markedsføringen.

Stærke sider

Enkelhed, overskuelighed

Strategi

Strategien er enkel. Skaf besøgende via facebookannoncering og optimer løbende siden så konverteringen løbende forbedres

Ideel køber

Den ideelle køber har kendskab til facebook-annoncering. Ved noget om SEO. Og kender til Wordpress. Alternativt en person, der ved noget om online markedsføring.

Opstartshjælp

Stiller den hjælp til rådighed der er nødvendig.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1151

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30106

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-06-2018
Udbudspris 25.000 DKK