Slagtehus udbydes til forpagtning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Mindre velfungerende slagtehus med udviklingspotentiale
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Samsø Slagtehus udbydes til forpagtning.
Her er muligheden for at udleve drømmen om at producere kødprodukter af høj kvalitet, og at komme igang for få midler.
På Samsø står et mindre slagtehus, fuldt udstyret til slagtning af både kreaturer, grise, lam og vildt, og med et stærkt lokalt brand indenfor fødevarer i ryggen. Her er mulighed for at lave en nicheproduktion af kødprodukter, hvor du kan være med hele vejen, fra slagtning af dyret til produktion og salg.

Vi tilbyder Slagtehus der er fuldt udstyret til slagtninger, og med mulighed for etablering af forarbejdningsvirksomhed. En lav forpagtningsafgift. Et lokalt marked med stor efterspørgsel på kødprodukter og mulighed for udvikling.

Om os: Slagtehuset blev etableret i 2016 i et unikt samarbejde mellem en forening og lokale producenter. I december 2016 stod slagtehuset færdigt, etableret med støtte fra fonde og mange frivillige arbejdstimer, og siden har slagtehuset tilbudt returslagtninger. Vi søger nu en forpagter, der har lyst til at drive og udvikle slagtehuset. Slagtehuset ejes af et andelsselskab.


Økonomiske nøgletal

Slagtehuset har været drevet udelukkende med returslagtninger, og udelukkende for at starte det op, indtil en forpagter er fundet. De økonomiske nøgletal for denne aktivitet vil ikke give meget mening, men er tilgængelige ved forespørgsel!

Produktet

Den stigende efterspørgsel på kød af høj kvalitet har man som forpagter af Samsø Slagtehus alle muligheder for at imødekomme. Naturgræssende dyr, slagtninger uden stress, mindre produktion, og velhængt kød - direkte fra Samsøs jord til forbrugernes bord.

Markedsføringskanaler

Hjemmeside www.samsoeslagtehus.dk

Aktiver

I forpagtningen af Samsø Slagtehus indgår bl.a. følgende inventar: Skoldemaskine, åg til kreaturer, åg til får og lam, elektrisk håndsav, båndsav, to kraner, glidestangsvægt, tre kølerum, kødhakker, pølsestopper, vakummaskine, diverse håndværktøj (kødøkse, knive, skrabehorn m.m.m.), arbejdstøj, kroge, og meget andet, Kort sagt: Komplet udstyret til slagtninger.
Der mangler faciliteter til røgning/produktion af pølser/kogemuligheder, men der er mulighed for at etablere det i Slagtehuset.

Inventar på 1.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Ideen til Samsø Slagtehus startede i foreningen Økologisk Samsø, hvor man ville lave et mindre slagtehus, der kunne producere kød af høj dyrevelfærdsmæssig og klimamæssig kvalitet. Man ville skabe muligheden for, at øens dyr kunne slagtes på øen (og slippe for en lang og stressende transport til fastlandet), samt give forbrugerne muligheden for at købe lokalt kød. Man ville også give mindre husdyrproducenter muligheden for at kunne komme af med deres dyr lokalt.
Man ville etablere slagtehuset gældfrit, så der også skabtes en mulighed for, at en slagter kunne forpagte og drive stedet til en lav husleje, således at også forretningen kunne blive bæredygtig.
I 2016 stod slagtehuset færdigt, finansieret via fonde og andelsbeviser, og Andelsselskabet Samsø Slagtehus etableredes. Andelsselskabet startede selv slagtehuset op, og drev det udelukkende med returslagtninger i 2017 og 2018, for at få alle godkendelser, rutiner, og slagtemetoder på plads. Pr. 1. januar 2019 udbydes slagtehuset til forpagtning.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6747

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
28758

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-10-2017
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Udbudspris 60.000 DKK