Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Flytbar produktion af spændende vin/spiritus-produkter solgt i over 200 butikker.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Unikke snapse og aperitiffer med stort udviklingspotentiale

Produktionsvirksomhed, som fremstiller spændende og anderledes snapse og aperitiffer af bær og frugter, helst økologiske.

Her arbejder vi ikke med kunstig smag, farve eller andre tilsætningsstoffer, det er naturens egen smag, vi får frem i vores produkter, gerne som overraskende nyheder.

Vi har en meget fleksibel produktion og skifter de 12 varianter ud, som vi altid kører med, tre gange om året efter årstiderne, Vores kundekreds er både supermarkeder, specialforretninger og stormagasiner. Vi har flere finalepladser i konkurrencer om de bedste lokalvarer.

Vi laver ikke noget salgsarbejde, al salg kommer af sig selv organisk fra butikkerne der bestiller direkte.

Der er blevet også lavet private label.

Økonomiske nøgletal

Virksomhedens årsomsætning: Mellem 1/2 - 1 million Kr.
Virksomhedens bruttoavance er på 60 % og derover

Produktet

Virksomheden producerer frugtsnapse - både søde til kaffe, kage, chokolade, desserter og ost - og tørre snapse, der er mere velegnet til frokostbordet eller som aperitif.

Vores produkter er målrettet den moderne forbruger, der ønsker nye smagsoplevelser uden kunstige tilsætningsstoffer, gerne med økologiske eller usprøjtede råvarer og gerne lokalt forankrede produkter. Det er en trend som er kommet for at blive og det kan vores produkter leve op til.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en hjemmeside og er desuden på Facebook.

Virksomheden har haft årlig stand på Food-Festivalen, Tangkrogen i Aarhus hvor der er foregået mange aftaler med nye kunder.

Vores kunder er både specialforretninger (gavebutikker, vinforretninger, osteforretninger, blomsterforretninger, museer), supermarkeder (Coop) og stormagasiners foodafdeling.

Det er faste kunder, der bliver orienteret om vores produktliste 3 gange pr. år og bestiller herfra.

Vores kunder tilbydes smagsprøver af nye produkter til deres kunder - forretningerne sørger selv for disse smagninger (opstilling med glas og prisskilte).

Se meget mere på vores hjemmeside www.samsoaperitif.dk

Omkostninger

Virksomhedens variable udgifter er råvareindkøb og flaske/emballagekøb. Jo større mængder der købes, des billigere bliver det færdige produkt.

Vores faste kundekreds bliver kontaktet pr. tlf og mail når vores nye produktliste er klar og bestiller herefter, dvs. 3 gange pr. år (jul, påske, sommer).

Desuden har vi stort salg til turister på Samsø, da vi er repræsenteret i alle forretninger mm. på Samsø. Af ovennævnte årsager har vi ingen provisionsudgifter.

Virksomheden er ordreproducerende og ligger derfor ikke med varelager. Derfor ingen spild vedr. produkter der evt. ikke kan sælges.

Virksomhedsejer står selv for produktionen sammen med løst ansat arbejdskraft (timeløn)

Virksomhedsindehaver ejer erhvervsejendommen, som kan tilkøbes, hvis køber ønsker at fortsætte produktionen på Samsø. Desuden kan tilkøbes privatbolig (hvid patriciervilla med stor have). Så hvorfor ikke udleve drømmen på Samsø?

Aktiver

Den hyggelige produktionsbygning består af: Erhvervskøkken/produktionsrum med div. lagringskar, lagerrum med kontorpladser hvor også etikettering og pakning foregår, rum til kundemodtagelse og smagninger, 2 toiletter. Ok parkeringsforhold.

Svagheder/udfordringer

Vores udfordring i virksomheden er at begrænse leveringstiden - vi sælger alt hvad vi producerer. Vi har også sagt nej til levering af større ordrer (f.eks. spotvarer)
Desuden er vi klar over, at ved mere salgsarbejde kunne vi få en meget større kundeandel. Det kræver måske nye og friske øjne?
Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med ideen om de rene råvarer og ingen tilsætningsstoffer.

Stærke sider

Som virksomhed gør vi meget ud af kundepleje.
Samsønavnet er et godt brand. Vores priser ligger på et godt niveau i forhold til konkurrenterne.
Der er stor fleksibilitet både i produktionen og med hensyn til kundeønsker - f.eks. har vi leveret produkter med privat labels.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3925

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
30940

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
29-01-2019
Udbudspris 500.000 DKK