Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 80.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Gravering og salg af mindre skilte inkl. webshop

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Et lille firma der graverer og sœlger mindre skilte som dørskilte, postkasseskilte, navneskilte, hundetegn osv. via faste tilbagevendende kunder, B2B, offentlige virksomheder, militœret og webshop.
Der er tale om roterende gravering med frœser eller diamant.

Med dette firma kan du for få penge enten få en god basis til opstart eller udvidelse af egen virksomhed. Kunne vœre et godt supplement til en virksomhed der laver folietekster/-skilte eller lasergravering.

Ved køb får du overdraget software, maskiner til gravering, udskœring, kantfrœsning og slibning af graverstegler samt webshop, kundeinformationer og lager af materialer. Lige til at føre videre. Computeren som softwaren ligger på i dag er gammel men kører fint og medfølger.

Du får også standsevœrktøj til stor og lille dråbeformet hundetegn - se billede nr. 3. Dråben er unik og produceres og sœlges KUN af mig og den er meget eftertragtet. Jeg afleverer messingplade og standsevœrktøj til en lokal maskinfabrik der står for standsning. Den endelige kostpris er ca. 1kr. lavere pr. stk. end købte hundetegn.

Jeg har kun haft firmaet i 7 mdr. og har ikke lavet de store salgsfremmende aktiviteter, da det var ment som en hobby. Men jeg synes firmaet nu har nået en størrelse hvor jeg enten skal gå all-in eller sœlge. Det salgsarbejde jeg har lavet har haft en høj succesrate og kun en brøkdel af potentielle kunder indenfor de brancher, jeg har satset på, er blevet kontaktet. Så der burde vœre et godt potentiale for udvidelse her. Info gives selvfølgelig videre.

Omsœtning på den faste kundekreds har de sidste 7 mdr. vœret på 70.000kr.
Nyvœrdi af maskiner er over 155.000kr. De er 13 år gamle men kører upåklageligt og samme modeller sœlges stadig i dag af Gravograph.
Vœrdi af lager er 12500 + diverse løsdele og små udskœringer. Der er hvad man skal bruge for at køre videre uden først at skulle investere yderligere i lager.

Varelager på 13.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2388

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
27027

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-11-2016
Udbudspris 80.000 DKK