Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 6.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Brokervirksomhed med attraktive eneretskontrakter (mulighed for særdeles god indtjening og løn fra dag 1)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Broker virksomhed med kæmpe potentiale sættes til salg på grund af sygdom

Virksomheden er kommet godt fra start med meget attraktive brands og det har lagt bunden for den vækstplan, man var klar til at blive eksekveret sidste år, hvor ejeren blev syg og måtte skrue ned for vækstplanen. Planen ligger dog klar til at en anden kan løfte den op og det første år allerede opnå en 3-dobling i omsætning og indtjening. Årsagen til dette er, at virksomheden har erhvervet nye meget attraktive enekontrakter, der kan lægges til dem, der findes i virksomheden i forvejen. Så for den, der har flair for branchen og er glad for at arbejde målrettet uden at kigge på uret, er der mulighed for, på meget kort tid, at skabe en langt større omsætning og indtjening end den, der allerede er skabt i dag.
Eneretskontrakterne er erhvervet af den nuværende ejer via et langt arbejdsliv i branchen og gode kontakter både i ind- og udland. Sælger vil tage køber med på en grundig introduktion rundt til kunder og leverandører og vil gerne hjælpe i virksomheden i en kortere eller længere periode, hvis køber ønsker det.
Udover de nævnte brands, der har fokus på sko og beklædning til det nordiske marked, har sælger også egne brands, der produceres i Østen.

Virksomheden har været i en positiv udvikling fra start og omsætningen forventes i 2018 at lande på kr. 26 mio. Det er en vækst fra det seneste regnskabsår på næsten 400 %. Den vækst skyldes, at produkterne, der er indeholdt i de nyeste eneretskontrakter forventes at blive langt de bedst sælgende i hele virksomhedens sortiment.

Der er etableret en meget bred salgskanal i virksomheden. Gennem den afsættes en bred produktportefølje til både specialbutikker, sportsforretninger og i supermarkedskæder.

Virksomheden har regnskabsår juli-juni og har dermed lige afsluttet et regnskabsår. Året 2016/17 har været succesfuldt og der er samtidig brugt meget energi på at forberede indkøringen af de nye brands.

Virksomheden kører med et flot EBITDA, således at der er mulighed for køber for, fra start, at få udbetalt en attraktiv løn.



Om virksomheden

Baseret på kontrakter med eneret arbejder virksomheden med distribution af kendte tøj- og skobrands og har rettigheder til at sælge i hele Norden.
Samlet i Norden er der ca. 2000 kunder der forhandler det mest kendte af de brands, som virksomheden har eneretskontrakter på. Det brand er et af de største i verden og har været det i mange år. Det er så populært, at det er ”Brand on fire”
Virksomhedens kunder er:
Brand Jeans butikker
Sko til detailmarkedet
Sportwear til detailmarkedet
E-business salg

Sælger ønsker at afhænde hele virksomheden incl lager. I dag har virksomheden til huse på sælgers ejendom, så køber skal selv finde lager- og kontorbygning til virksomheden – eller flytte den sammen med købers allerede eksisterende virksomhed.



Prisen for virksomheden inkluderer;

✅ Varelager. Værdi kr. 1.000.000

✅ Kontrakter med eneret. Disse kontrakter kører mellem 3 og 4 år endnu, hvorefter der er førsteret
på generhvervelse

Om varelageret

Varelageret er gennem den senere tid nedbragt betydeligt, således at det nu udelukkende består af kurante varer.



Om kontrakterne

En meget stor del af virksomhedens salgspris udgøres af de omtalte kontrakter, der følger med ved købet. Kontrakterne er meget eftertragtede; den nuværende ejer har erhvervet retten til dem gennem mange års seriøst arbejde i branchen. Kontrakterne kan overdrages til køber ved sælgers mellemkomst.



Om hjemmeside og sociale medier

Den nuværende ejer var, da han blev syg, klar med et projekt, der indeholdt

- Opdatering af hjemmeside
- Oprettelse af Facebook profil
- Oprettelse af Instragram profil

Dette blev aldrig sat i gang, men de brands, der sælges, passer fantastisk til markedsføring på de sociale medier, så her ligger et stort potentiale klar til at blive udnyttet.
Ved overtagelse af virksomheden medfølger desuden:

✅ Komplet og velkørende kundekartotek

✅ Velkendt domænenavn

✅ Leverandør aftaler

✅ Meget velkendte brands indenfor sko- og tøjbranchen

✅ Velsælgende egne brands med virkelig god indtjening indenfor sko- og tøjbranchen


Beskrivelse af konkurrencesituationen

Konkurrence situationen for de licens ejede brands er, grundet eneretten på markedet, nærmest ikke eksisterende. Arbejdet går i højere grad ud på at få skabt det rette behov hos kunden
For virksomhedens egne brands er graden af konkurrence væsentligt højere. Her vægter det højt at virksomheden, gennem en lang årrække, har fundet frem til de bedst egnede tekstilleverandører, som tilbyder højeste kvalitet samt rettidig levering, hvilket er parametre som vægtes højt i detailbranchen. Samarbejdet med disse leverandører gør, at virksomheden står stærkt i markedet og har en konkurrencefordel i forbindelse med f.eks. forhandlinger.

Beskrivelse af den ideelle køber

- Har en del års erfaring fra detailbranchen

- Arbejder altid på at vækste med en virksomhed og er vild med processen

- Er købmand og sætter stor pris på en god handel

- Erfaring med salg af sko og beklædning er ikke en betingelse, men absolut en fordel

- Netværk i branchen er meget vigtigt

- Kan f.eks. have en fortid i herretøjs- eller sportsbranchen

- Har enten selv godt kendskab til det administrative eller har administrativt stærke medarbejdere

- Har kendskab til både high-end og generiske produkter

- Kan have mange bolde i luften på én gang

- Elsker nye udfordringer



Mulighed for indkøringshjælp:

- Den nuværende indehaver tilbyder, mod en nærmere aftalt ydelse, at hjælpe med opstarten af alt fra arbejdsgange, gennemgang af produkter, præsentation overfor kunder og netværk i øvrigt

- Der er tilknyttet en virksomhedsmægler til salgsprocessen. Vedkommende vil kunne bistå køber og sælger ifm overtagelsen.



Varelager på 1.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6797

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
28399

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
14-08-2017
Udbudspris 6.000.000 DKK