Maibrit Dessau tiltræder som direktør efter ejerskifte hos Min-Mave.dk

aaeaaqaaaaaaaay6aaaajdkwzwfjnjyxltkyztqtngq1zc1inteyltczmjaxowvjztuzza

Niche kapitalfonden Les Enfants Terrible (LesET) har netop offentliggjort sit opkøb af Min-Mave ApS. Som led i ejerskiftet blev det ligeledes offentliggjort at Maibritt Dessau per 1. december tiltræder som adm. direktør og 25% medejer af ”Mommy-Portalen” der i dag rangerer som Danmarks største indenfor rådgivning af nybagte mødre.

Kapitalfonden LesET er stiftet af investeringsselskabet Oresund Capital i 2016 og har i løbet af kort tid gennemført en række strategiske indkøb indenfor nichen. Marc Jeilman (adm. direktør og ejer af Oresund Capital) udtaler ”vi ser et fantastisk potentiale i at vokse Min-Mave yderligere således at vi kan fortsætte det meningsfyldte arbejde med at bistå yngre mødre. Vi har set frem til at byde Maibritt velkommen og denne transaktion er vores julegave til de øvrige selskaber i porteføljen. Maibritt er en sand ildsjæl”.

Læs også: Det bedste fra bloggen i 2016

Sophie Emilie Juul fra LesET udtaler ”vi planlægger en række tiltag der vil medvirke til at løfte kundeoplevelsen på Min-Mave til et nyt niveau”. Julie Laccopidan fra LesET udtaler ”Min-Mave ventes at bidrage til vores online tilstedeværelse hvor vi ser frem til at skabe et nyt helhedsunivers for yngre mødre”.

Nicolai Frisch og Martin Thorborg har hidtil været hovedaktionærer i Min Mave. Nicolai Frisch udtaler ” Tallene viser jo at Maibrit har leveret en imponerende indsats og vores salg til LesET er udelukkende udtryk for at Martin og jeg har valgt at koncentrere os indenfor B2B”.

Saxis har som partnere til Martin og Nicolai assisteret løbende i salgsprocessen. “Min-mave.dk er et rigtig fedt projekt. Det har været enormt spændende at følge salgsprocessen og jeg er sikker på at det har været det helt rigtige valg. Forretningen får fornyet energi og styrket fokus. Det skal nok gå rigtig godt er jeg sikker på.” udtaler Niels Ryding Olsson, Direktør i Saxis.

Stort tillykke til alle involverede parter!

logo-footer

Læs også: Træt af januar-vejret? Flyt til Kap Verdes sol og bliv din egen chef

Nyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
Om os Niels Ryding Olsson 2019-01-11
It’s a match! Niels Ryding Olsson 2018-09-25